Over Ons & Workshopaanvragen

Staat van dienst

Een minderwaardigheidsgevoel in hun jeugd met vrouwen en de daaruit ontstane angsten gaven Alphadoc en Datingdoc in 1987 een enorme stimulans tot een creatieve zoektocht van hoe de vrouwelijke geest en gevoel echt werkt.
Na veel vallen en opstaan, interviews met vrouwen, eindeloos zoeken,studeren, experimenteren, verscheidene korte en langdurige relaties en honderden erotische avonturen, ontwikkelde zij ‘De Datingdoctors Strategie‘, een radicale methode om angst, nervositeit en onzekerheid in korte tijd om te zetten in zelfvertrouwen en succes met vrouwen en onbewuste mogelijkheden te mobiliseren en te activeren.
Inmiddels hebben duizenden mannen uit alle lagen van de bevolking een beroep gedaan op de diensten van De Datingdoctors.
Tot ver uit het buitenland komen mannen naar Nederland om hun te consulteren.

Dit is mede te danken aan de diverse radio- en TV-uitzendingen die gemaakt zijn over het werk van De Datingdoctors en de tientallen lovende artikelen die over hun geschreven zijn in diverse dag-week- en maandbladen in Nederland en Belgie.
Per jaar worden door hun interventies honderden mannen geholpen!
Hun know-how, ervaring en vooral kunde is uniek in Nederland.
De resultaten met De Datingdoctors Strategie zijn ongeëvenaard, toch realiseren Alphadoc en Doc zich ter dege dat ook hun methode niet altijd zaligmakend is, zij niet iedereen kunnen helpen en het resultaat mede afhankelijk is van de motivatie en inzet van de cliënt.

De praktijk heeft bewezen dat met personal- en groepscoaching, naast het elimineren van de problematiek ook:

* prestaties en zelfvertrouwen enorm toenemen
* men meer persoonlijkheid krijgt en er beter gaat uitzien
* men vrij en onafhankelijk kan functioneren
* de tijd van leven beter benut wordt

Workshop Vrouwen Versieren Aanvragen:

Pim aka Smoothdoc is een absolute legende in het vrouwen versieren aanvragen. Hij is degenen die vele nu beruchte vrouwenversierders, mede heeft opgeleid. Eigenlijk alle bekende pua’s zoals Neil Strauss (Style), Erik von Markovik (Mystery) en vele anderen kennen Pim of SmoothDoc, als de man voor vrouwen versieren in Nederland. Hij heeft duizenden mannen al opgeleid. En als je deze vrouwen versieren site nog hebt kunnen vinden, dat is dit je kans om een 1 op 1 workshop bij hem te krijgen.

De kosten zijn slechts € 500.-. Wat krijg je daar voor? Een complete andere mindset, en een volle agenda met dates van voor jouw leuke vrouwen die jij zelf hebt uitgekozen! Ik leer jou hoe je vrouwen versiert. Ik leer je mijn 100 % date techniek. Elke date wordt een succes. Ik zeg niet dat je elke vrouwen kan versieren. Ik zeg wel dat als je mijn systeem toepast elke date een succes is! Bel even mijn onderaan, en ik leer je het ook.

Integriteit

Ethiek en integriteit staan bij De Datingdoctors op de eerste plaats.
Het cliëntenbestand van De Datingdoctors is heel divers.
Daarbij zijn ook bekende Nederlanders, zowel uit de politieke-, de amusements-als de sportwereld, de rechterlijke macht en topmensen uit het bedrijfsleven.
Het is onze policy dat geen inlichtingen worden verstrekt over cliënten of dat gegevens en bestanden verkocht worden, noch ter inzage worden gegeven aan derden.

Om diezelfde reden worden geen interne dossiers aangelegd of bijgehouden over de problematiek van de cliënten, zodat op alle niveaus de privacy en integriteit van cliënten gewaarborgd blijft!

KVK Identiteitsnummer:
E-mail:
Tel:
24399258
info@datingdoctors.nl
+31(0)648382676
Yeah, what did you get! louis vuitton shop,

your SAs are sweet! congratulations on your engagement! tablet pc with windows

,

I just purchase what I like when its time to buy a new bag.. Sometimes i sell an old one but lately im trying not to sell because I tend to regret it Here is my LV collectionDamier Trevi GMDamier Cabas RivingtonMono Delightful GMDamier Zippy WalletDamier Cosmetic PouchTapage CharmDaily GM in Bleu (on order, present from DH for my bday) over time I have also had and sold Galliera PM & GM, Totally PM & GM, Hampstead, Saleya mm, & Artsy GM.. My biggest regret was selling the Galliera GM lv bags

,

Thank you for sharing pictures. They are perfect together!! louis vuitton handbags

,

aww! congrats, i hope you get it. let us know. louis vuitton luggage

,
Congrats on everything louis vuitton bag
,

Congrats! The lockit is beautiful!!! lv bags

,

I love the bag (it is absolutely gorgeous), but I have to say, even more than the bag, I love the adventures of Curious George! What creativity. I look forward to future adventures and beautiful bags louis vuitton shop

.