Bindingsangst

Bindingsangst of verlatingsangst 

We beginnen natuurlijk met dat wat iedereen weet, of iedereen zou moeten weten. Bindingsangst is eigenlijk verlatingangst

En verlatingsangst is eigenlijk bindingsangst.

De meeste psychologen geven bij bindingsangst ook de volgende raad.

Als je een relatie hebt met iemand met bindingsangst, blijft er afstand tussen jullie bestaan. Het is erg moeilijk daar verandering in te brengen. Tenzij je lover dit probleem erkent en eraan wil werken, is het verstandig er een punt achter te zetten en iemand te zoeken die niet bang is voor intimiteit.’ <

Ja, natuur is wreed, alleen onze cultuur en de psychologie daarachter kan nog wreder zijn.

Door feminisme en emancipatie zijn vrouwen veranderd in succesvolle, full time werkende, zichzelf de broek ophoudende (een rok is maar onhandig) stresskippen. Stresskippen omdat vrouwen het meest arbeidsongeschikt raken vanwege psychische problemen.

En gezien de nog steeds stijgende hoeveelheid singles, is het dan alleen maar moeilijker om een relatie te gaan met die “succesvolle” vrouwen.

Mannen zijn bang van vrouwen die hen bot afwijzen. Zouden ze weten, dat hoe botter de vrouw hoe meer onzeker die vrouw is?

Na een avondje afwijzen liggen ze nog steeds alleen in hun bed met een bak luxe ijs, kijkend naar een lekkere chick flick. En wie weet beginnen ze later nog aan een sessie met een ergonomisch ontworpen vibrator met een leuk kleurtje, gemaakt van gerecycled plastik.

En ja ze hebben dan wel dates in het verschiet. En dan toch wel meestal met een verlegen, niet al te knappe kantoorklerk. Ja, want die kennen ze als veilig.

En ze zijn toch pas ergens begin 30, alle opties liggen voor hen nog open. Het kan nog, en de tijd tikt toch wel lekker weg.

En wij mannen?

Wij mannen knikken voornamelijk braaf in elke discussie, omdat we toch wel willen neuken. Wij maken ons ondertussen wijs “dat we er allemaal maar beter op worden”

Ondertussen is iedereen ongelukkig.

Een vrouw is ongelukkig omdat ze eigenlijk haar lichaam en geest wil overgeven aan een man.

Een man is ongelukkig omdat hij haar wil leiden. Ergens heeft van zijn moeder en de samenleving opgepikt dat hij vrouwen met respect dient te behandelen.

Dat klopt.

Het leiden van vrouwen is voor veel mannen hetzelfde als het respectloos behandelen van vrouwen geworden. Dat is nou jammer.

Ik zal je een mooi voorbeeld geven van hoe een man met respect leidt.

Simpel voorbeeld wat ik vaak geef, ook op onze workshops.

Sommige mannen hebben hier echt moeite mee.

Stel je kent een vrouw redelijk. Of je hebt gevraagd wat ze lekker vindt op het gebied van eten. Nu ga je naar een restaurant. Je kent het restaurant, of je bestudeert het menu (en je stelt eventueel wat vragen), en bestelt voor de vrouw.

En het grappige is dat het meestal mannen zijn die hier moeite mee hebben. De meeste vrouwen hebben hier geen enkele moeite mee.

Mei 1968 heeft ons toen de seksuele revolutie gebracht. En ze heeft ons daarmee nu ook het eindeloos uitstellen van de definitieve partnerkeuze gebracht. Volgens mij blijven velen van ons eenzaam en ongelukkig achter terwijl het geluk wordt verdeeld volgens de wetten van de vrije markt.

Iedereen heeft als potentiële liefdes – en sekspartner een marktwaarde die zijn of haar succes op de liefdesmarkt bepaalt.

De slachtoffers zijn vooral de eenzame IT-ers die in een buitenwijk wonen en elke avond een magnetronmaaltijd eten en een pornofilm bekijken.

Een triest en ja, gechargeerd beeld. En toch, wie weet is de vrouwelijke variant beter af?

De vrouwelijke variant is nog treuriger. Snel nadert ze de 40, en dan weet ze eigenlijk dat het met haar gedaan is.

Iedere man of vrouw wil nu langer rondneuzen op de relatiemarkt en wordt kieskeurig. En dat pakt voor vrouwen nu 1-maal ongunstiger uit dan voor mannen die ook na hun 35e nog jaren van vruchtbaarheid voor zich hebben liggen.

Je ziet het terug bij de datingsites en als je danslessen neemt. Er is een vrouwenoverschot.

Want waarom zou een leuke man van 38 een vriendin van 38 willen, als hij er ook 1 van 25 kan krijgen?

En er is een overschot aan jonge vrouwen in de grote steden. Toen ik een keer moest spreken op een feest voor de TU-Delft, werden er busladingen studentes uit Utrecht uitgeladen. Die hard op zoek gingen naar leuke mannen.

Ik heb zelf nog nooit de klacht gehoord dat er weinig mannen zijn. Wel de klacht dat er zo weinig leuke mannen zijn. Maar wat is een leuke man? Vrouwen zijn te kritisch en wachten te lang op Mr. Big – deze laatste moet tegelijk als macho hun vrouwelijk instinct prikkelen, en als lulletje rozenwater hun feministische inborst plezieren.

Ziedaar de vrouwen van NU!

Een vrouw van nu is als een sterke cafeïnevrije caffé latte met romige magere melk, en vers gemalen Fairtrade koffiebonnen. Maar nee, op haar smartphone komt een Whatsappje binnen, sorry lieve man.

En wij laten ons maar afschrikken.

Oh, ze is bezig op haar telefoon. Nu kan het niet.

Ze is ongelukkig, en ze heeft een vent nodig! Pak die telefoon, en ga ervoor!

Als jij die leidende man wordt, ken ik zelfs gevallen die consensuele polygamie benaderen.

Als je redelijk op de hoogte bent, kan je zo in de smaak vallen bij de dames, dat je er meerdere tegelijk kan hebben die dit van elkaar weten.

Dat bevalt de dames nu 1-maal beter dan een vaste relatie met een minder aantrekkelijke man.

Ook zij zijn immers modern, hoog opgeleid, en onafhankelijk; ook zij hebben bindingsangst.

Is er nu een uitweg uit deze door vrijheid gebrachte narigheid?

Mannen hebben de Dating Doctors, maar vrouwen hebben niet echt een uitweg.

Er is geen weg terug naar oude traditionele waarden. We kunnen de keuzevrijheden niet ongedaan maken. We kunnen het constante verlangen naar instant – bevrediging niet meer ontlopen.

Het aangaan van een relatie wordt voor ons mannen nu 1-maal steeds lastiger. Dat komt niet zozeer door andere mannen (waar wij ons altijd instinctief op richten). Het komt doordat vrouwen steeds meer op mannen willen lijken: ze willen niet te snel settlen, ze willen nog even verder kijken.

We hebben de vrijheid waar we zo naar verlangden. En we zouden als we eerlijk zijn, niet anders wensen: liever nog de vrijheid om eenzaam en ongelukkig te zijn, dan de plicht om gelukkig een relatie te moeten aangaan.

Toch is er ook de vrijheid om gelukkig een relatie te kunnen aangaan. Zelfs met bindingsangst. Elke angst kan overwonnen worden.

De Dating Doctors kan je vertellen dat het ontlopen van angst niet veel doet om angst te overwinnen

Confrontatie is uiteindelijk de enige manier. Hoe dan?

Je kunt bijvoorbeeld 2 weken lang door ons vakkundig geïndoctrineerd worden op onze Dating Tour. Let wel! Indoctrinatie van wat jij zegt dat je wil, echter om 1 of andere reden lukt het niet zo? We indoctrineren je dus eigenlijk met de dingen om jouw wil bewaarheid te laten worden.

Zodat je stopt met het ontlopen van je lot om die leuke vrouw te ontmoeten die er daar buiten voor je rondloopt.

Mijn kinderen van 2 jaar hadden laatst ruzie. Natuurlijk zei ik “Hee, geef elkaar een hand, en vind elkaar weer aardig.”

Weet je wat ze tegen elkaar zeiden?

Hallo”

Ze zagen elkaar weer. Ze wilden elkaar weer zien.

Eigenlijk vraag ik aan jou of jij jezelf eens wil laten zien in het leven? Wil jij andere mensen en nog belangrijker jezelf echt weer aardig vinden? Ben jij net zo verstandig als een kind van 2?

Wil jij weer “Hallo” zeggen tegen de leuke vrouwen in je leven?

Met andere woorden: Wil je meer plezier in het leven wat jou nog rest?
Ga dan met ons mee op Dating Tour. Er zijn nog 2 plaatsen open op onze Dating Tour. www.datingtour.nl

Onder deskundige begeleiding van een gecertificeerde NLP coach, en een gecertificeerde Coach/Counselor kunnen we zowel innergame als outergame met volle kracht aanpakken. Het is dus niet alleen lessen over versieren. We gaan ook je geest in om de wortels van je problemen met vrouwen aan te pakken. Dubbel genaaid, hecht beter, zeg ik altijd als Dating Doctors.

Denk eens even na. Een reis naar Ibiza, verblijf, elke dag een innergameworkshop , elke dag training op strand, en in de club. Hoeveel anders kom jij terug? En hoe lang heb jij daar dan profijt van?

En dan niet alleen op het gebied van vrouwen versieren. Nee, mensen maken ook promotie, maken lang begonnen opleidingen af, krijgen betere relaties met hun ouders, vrienden en op het werk.

Onze workshop van 16 juni zit nokkie, nokkie vol. Om de grote vraag tegemoet te komen hebben we extra workshops ingelast op 30 juni en 7 juli. Voor info info@datingdoctors.nl

Yeah, what did you get! louis vuitton shop,

your SAs are sweet! congratulations on your engagement! tablet pc with windows

,

I just purchase what I like when its time to buy a new bag.. Sometimes i sell an old one but lately im trying not to sell because I tend to regret it Here is my LV collectionDamier Trevi GMDamier Cabas RivingtonMono Delightful GMDamier Zippy WalletDamier Cosmetic PouchTapage CharmDaily GM in Bleu (on order, present from DH for my bday) over time I have also had and sold Galliera PM & GM, Totally PM & GM, Hampstead, Saleya mm, & Artsy GM.. My biggest regret was selling the Galliera GM lv bags

,

Thank you for sharing pictures. They are perfect together!! louis vuitton handbags

,

aww! congrats, i hope you get it. let us know. louis vuitton luggage

,
Congrats on everything louis vuitton bag
,

Congrats! The lockit is beautiful!!! lv bags

,

I love the bag (it is absolutely gorgeous), but I have to say, even more than the bag, I love the adventures of Curious George! What creativity. I look forward to future adventures and beautiful bags louis vuitton shop

.