Vrouwen Daten En Versieren (Deel 2 van 2)

Vrouwen Daten En Versieren (Deel 2 van 2)

Vandaag deel 2 van mooie vrouwen versieren en daten. Deel 1 nog niet gelezen. Klik op de link Vrouwen Daten En Versieren 

Hier komen weer drie redenen om echt een topverleider te worden in het daten van bloedmooie vrouwen.

4.  (Hier is de killer). De meeste mannen denken dat zij VEEL beter zijn in daten dan dat ze daadwerkelijk zijn.

Het is niet hun fout hoor, het heeft te maken met een psychologisch perceptie die ook wel ‘sampling bias’ wordt genoemd. Deze fout sluipt er in door niet het geheel mee te nemen, maar slechts een deel van het te onderzoeken aantal scenario’s. Ik zal dit toelichten met een voorbeeldje:

Stel je wilt het drugsgebruik bepalen onder tieners. Wanneer je een enquête zou afnemen onder scholieren op middelbare scholen, is je onderzoek niet goed. Je sluit namelijk middelbare scholieren uit die bijvoorbeeld thuis studeren of die thuis zitten omdat ze om wat voor reden van ook niet meer op school zitten.

Een dergelijke misperceptie treedt ook op in het kader van daten en mooie vrouwen versieren.

Je date namelijk alleen vrouwen die met jou WILLEN daten. In de tijd voordat ik ECHT goed was met vrouwen, date ik alleen wanhopige vrouwen en vrouwen die ik al voor erg lange tijd kende. Dergelijke type vrouwen verwachtte nooit veel van mij. Dus ik dacht dat ik “goed” was met dates. Dergelijke vrouwen zijn relatief gemakkelijk te regelen natuurlijk. Maar pas toen ik meer ging daten met mooiere vrouwen en vrouwen die mij minder goed kenden, zag ik in dat ik mijn “date vaardigheden” sterk moest gaan verbeteren. ELKE keer als je werkt aan het verbeteren van je vaardigheid van het daten en versieren van mooie vrouwen, dien je je te realiseren dat je dates “succesvol” moet gaan maken. Dit brengt mij tot een volgend punt.

5. De meeste mannen hebben geen enkel idee wat er allemaal mogelijk is met goede date-game

Veel mannen stellen zich in op het hebben van 3, 4 of 5 dates voordat ze intiem worden. Over het algemeen vind ik dit zonde van de tijd en energie. Waarom wachten tot seks? Waarom niet op de eerste date seks hebben en vanaf daar verder gaan? Het is echt niet zo dat wij hier bij de Dating Doctors alleen maar aan seks liggen te denken, luister! Je kansen met die meid zijn het best, wanneer jij zo snel mogelijk een fysieke verbinding met haar aangaat. Het liefst zo snel mogelijk. Zelfs al ‘hapt’ zij niet gelijk, dan nog heb je je ballen getoond en zijn je kansen ALLES BEHALVE voorbij. Daarom ben ik een voorstander van snel escaleren. Mooie vrouwen zijn op deze manier echt het gemakkelijkst te versieren, geloof mij maar! De meeste dates zouden moeten eindigen in de slaapkamer. Op zijn laatst zou de tweede date hier moeten eindigen. Geloof mij maar. Als je haar die eerste avond niet meeneemt, stuurt ze een andere dude het volgende:

“Hey, die date wordt niks vanavond. Zie ik je in een uurtje? xx”

Jij wilt echt niet die dude zijn in het frame van “dating and waiting”… Knoop dat maar eens goed in je hoofd! Als ik met een vrouw op date ga, heb ik de afgelopen 15 jaar CONSTANT op de eerste dag seks! Hoe ik dat doe?

6. Lees mijn boek over mooie vrouwen versieren. Daar vind je alles wat je nodig hebt voor vrouwen daten.

Succes met daten. Keep me updated, laat ff een reactie achter, zo gepiept. Geef aan waar je mee zit, dan beloof ik te reageren en je daarmee sneller naar op weg te helpen. Op weg te helpen naar het niveau waarop jij net zo goed als mij mooie vrouwen snel kunt daten en versieren.

Cheers,

SmoothDoc

jaarprogramma vrouwen versieren

You can leave a response, or trackback from your own site.