Waarom vallen vrouwen op klootzakken?

Waarom vallen vrouwen op klootzakken? Van die mannen die echt vrouwen als stront behandelen.
 
Jij zou toch veel liever zijn? Waarom vallen ze dan niet op jou?
 Nou laat ik zeggen dat het algemeen bekend is dat je niet te gretig moet overkomen als het op het versieren van vrouwen aankomt.
 
Gewoon omdat je dan afhankelijk en wanhopig overkomt, en dat zijn bepaald geen eigenschappen die een vrouw zoekt in een man.Wanhopige mannen komen zielig over en oefenen totaal geen aantrekkingskracht uit op vrouwen, behalve op die ene vrouw die nog wanhopiger is dan henzelf. Een vrouw zoekt juist een man die onafhankelijk en verwachtingsvol overkomt.

waarombeniknogsteedsalleen

In feite zoeken de meeste vrouwen naar een man van wie zij afhankelijk kunnen zijn.
Onafhankelijke vrouwen beweren wel eens dat ze geen man nodig hebben, maar dat staat niet in de weg dat ze er geen willen. En die man is geen jongetje dat voortdurend op zoek is naar aandacht en bevestiging.

 
Weet je waar je wanhopige mannen aan herkent?
 
Ze doen vaak overdreven aardig tegen vrouwen, slijmerig zelfs, kruiperig.

Ze zijn niet hoffelijk en vriendelijk omdat ze dat van nature zijn, maar omdat ze een vrouw in bed willen krijgen! Het is een soort geveinsde aardigheid waar de meeste vrouwen vrij makkelijk doorheen prikken.Als het niet meteen gebeurt, dan wel verderop in het datingproces.  Lees daarom even ook dit artikel

https://www.meesterversierder.nl/ben-jij-een-aardige-jongen/

Waarom vrouwen op klootzakken vallen

Zelfverzekerde mannen worden vaak afgedaan als klootzakken en schoften en smeerlappen, omdat ze zogenaamd niet vriendelijk zijn tegen vrouwen. En het zijn juist deze ‘rotzakken’ waar vrouwen voor vallen. Niet omdat het rotzakken of klootzakken zijn, maar omdat ze authentiek en eerlijk zijn.
 
Vrouwen zijn gek op mannen die zichzelf zijn. Verder denken vrouwen altijd dat zij wel even de man gaan veranderen. Liefde overwint alles. Nu dat is alleen als die vrouwen net op het juiste moment komen en de man zelf wil veranderen. Anders is het een meer hopeloze missie.
 
Echter ze kan zichzelf niet helpen. Aantrekkingskracht is geen keuze. Het is jammer dat jij het voor haar al kan uittekenen wat het resultaat gaat worden. En ja, je zou een veel betere keuze zijn, mits je wel wat aan je vermogen doet om aantrekkingskracht bij vrouwen op te bouwen….Anders gaat ze je namelijk nooit kiezen….lijkt me duidelijk. En blijft ze de klootzak kiezen. Dus doe voor jezelf en voor haar….leer om aantrekkingskracht op te bouwen….Anders blijft het voor beiden huilie, huilie doen.
Jekoosdeklootzak
 
Weet je wat het is met mannen die aantrekkingskracht opwekken?

Ze zijn misschien in het begin niet overdreven aardig, maar worden dat wel na een tijdje, als ze de vrouw in kwestie ook echt aardig beginnen te vinden. De man die zijn vriendelijke voorkomen daarentegen veinst, valt na verloop van tijd uit zijn rol en wordt juist minder aardig! Vermijd koste wat kost dat je wanhopig overkomt. Laat haar gaan!
 
Als ze echt wil gaan, is er niks wat je kunt zeggen of doen om haar terug te laten komen.
Als een vrouw doorheeft dat je haar makkelijk kunt loslaten, zal zij zich juist aan jou vastklampen.
 
Eenvoudigweg omdat jij daarmee blijk geeft van je onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid.Schep in een gesprek wat fysieke en emotionele afstand tussen jullie. In die afstand kan juist de aantrekkingskracht ontstaan.Echter dat wil ook niet zeggen dat je als man helemaal niet galant kan zijn. Wil je wat tips over galant zijn, kijk dan even deze post:

https://www.meesterversierder.nl/galant-en-beslist-vrouwen-versieren/

Aantrekkingskracht heeft de ruimte nodig.

Die emotionele band met haar, die klik die je bij haar in bed doet belanden, creëer je door haar tijd en aandacht te schenken. Niet door die aandacht voor jezelf op te eisen.
Uit ervaring weten we dat veel mannen moeite hebben deze theorie te bevatten.Het druist in tegen wat ze logisch of vanzelfsprekend vinden.
Deze mannen vinden het nog lastiger deze theorie te praktiseren.
Ze denken het te snappen, maar gaan binnen de kortste keren de fout in als ze een vrouw benaderen, bijvoorbeeld door haar achterna te lopen als ze wegloopt.

Deze en andere theorieën worden uitgebreid behandeld in onze versierboeken, maar dan moet je ze natuurlijk wel zelfstandig in de praktijk brengen.
bestelboekebundel
Als je juist daarmee problemen hebt, biedt onze workshop vrouwen versieren, uitkomst.
Daarin behandelen we de theorie niet alleen, we brengen haar ook nog eens direct in de praktijk, als je de straat op gaat om onder deskundige begeleiding vrouwen te benaderen en te versieren!
 
En nee, we maken je geen klootzak waar ze op valt. We laten je wel zien dat je in 1 dag al heel veel kan groeien in zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen wat vrouwen versieren betreft. En ja, er zullen vrouwen die je een klootzak gaan vinden en zelfs niet op je vallen. Want dat heeft je bril nog nooit gezien toch. Je ziet altijd alleen maar de bevestiging dat klootzakken met het vrouwtje ervan door gaan.
 
Nu klootzakken worden ook afgewezen, alleen hebben ze zo’n bord voor de kop dat ze gewoon doorgaan. Nu dat laten wij je dus ook zien. Je dient wel wat blauwtjes te willen lopen om geen groentje te blijven!

 
Ben je daartoe bereid? Dan zul je zien dat je onder deskundige begeleiding al hele leuke vrouwen tegenkomt, die ook heel graag op je vallen!

 
Warme Groet,
 
Frank alias AlphaDoc
You can leave a response, or trackback from your own site.