Leerproces Bij Mooie Vrouwen Ontmoeten En Versieren

Leerproces Bij Mooie Vrouwen Ontmoeten En Versieren

Beste lezer, het is weer tijd om iets dieper in te gaan op jouw leerproces dat als een rode draad loopt door jouw ontdekkingstocht naar het worden van de meesterversierder die in staat is alle –bijna alle- mooie vrouwen te versieren. Het is tijd om er echt in te duiken.

Ik ga je een beetje vertellen over Dating Education. Wanneer je iets leest, leer je het maar voor de helft. De rest van het leren gebeurt wanneer je echt ZELF op pad gaat, dingen gaat gebruiken en gaat toepassen zodat JIJ beter wordt in het versieren van mooie vrouwen. De tweede helft van het leren is het lezen wat er in real life gebeurt.

Dus, het feit dat je al geprobeerd hebt de gegeven informatie te gebruiken is goed. Een goede eerste stap.

Zo hoor ik vaak verhalen van studenten die aan de slag gaan op straat met technieken en mindsets die ze lezen in “Zelfvertrouwen met vrouwen”. Goed zo.

Ik benadruk nogmaals hoe belangrijk niet alleen lezen is. Als je iets voor de eerste keer leest, is dat ook gelijk het beste moment om het in de praktijk te brengen. Dat is het moment waarop je inspiratie het hoogst is en het materiaal nog fris in je hoofd zit. Als je  boek over vrouwen versieren ook hebt gelezen maar nog niks in de praktijk hebt gebracht, zet dan nu je computer uit. Ga op zijn minst een of twee mooie vrouwen ontmoeten en proberen te versieren voordat die inspiratie ten einde komt. Flirt met ze. Probeer desnoods gewoon eens wat met de minset “ik ben al een meesterversierder”.

De tijd is gekomen dat jij je pad kunt bepalen. Dating Education werkt alleen een beetje anders voor ieder afzonderlijk individu.

Sommige mensen lezen een boek, en doen niets met de inhoud. Hun educatieve ervaring is over voordat het begonnen is.

En er zijn mensen die “zelf-starters” zijn. Zij kunnen een idee oppakken en er direct mee aan de slag gaan.

Veel mensen bevinden zich ergens hier tussen in. Als je hen specifieke richtingen geeft om te volgen, kunnen zij in relatief korte tijd mooie sprongen maken en snel veel beter worden in het versieren van vrouwen.

Dus, welk type ben jij als het aankomt op leren?

Als je een zelf-starter bent, raad ik je aan om zelf te doen wat je kunt en bij ons terug te komen wanneer je problemen ondervindt.

Voor nu, ga eens voor jezelf na welk type jij bent als het aankomt op leren, en neem dan vandaag nog een eerste actiestap!

Een echte beslissing is pas gemaakt wanneer je ook een eerste actie hebt gemaakt! Geen mooie vrouwen versieren zonder acties!

Morgen geef ik je een checklist waaraan je kunt zien of een vrouw al dan niet aangetrokken tot jou is.

Deze checklist gaat je een mooie houvast geven en je in kaart laten brengen of je het goed doet of dat je beter kunt stoppen met het versieren van vrouwen. Stoppen, als in extra hulp vragen bijvoorbeeld via onze gratis nieuwsbrief met versiertips.

De groeten,

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.