Succcesvol daten met deze date adviezen

Succesvolle dates

Succesvol Daten Met Deze Date Adviezen

Heb je een date gescoord? Mooi! Maar denk nu niet dat je er al bent … Dat ze op een date gaat met je, wil alleen maar zeggen dat ze redelijk geïnteresseerd is in je. Meestal zie ik dates verkloten Doe je voordeel met deze vijf adviezen.

1. Wees zelfverzekerd

Zelfvertrouwen is de sleutel tot succes bij vrouwen. Vraag jezelf af: als je niet in jezelf gelooft, waarom zou zij dat dan doen? Voor een vrouw is niets zo sexy als een zelfverzekerde man. Een man die er zelf van verzekerd is dat hij goed genoeg is voor elke vrouw die zijn pad kruist. Of dacht je soms dat een vrouw valt op een man die denkt dat hij niet goed genoeg is voor haar? Leid haar het restaurant binnen naar een goede plaats om te gaan zitten. Zeg, “Ga zitten”, beveel haar op vriendelijke toon. Vraag niet aan haar; “Waar zullen we eens gaan zitten….“. Wijs haar de weg, in plaats van dat zij jou de weg moet wijzen.

Man die vrouw leidt

Een grote psychologische hulp daarbij kan zijn, om te beseffen waarom zij met jou op date is…..Nou denk eens even na….waarom?

OMDAT ZIJ JE LEUK VINDT NATUURLIJK.

Dus je hoeft niet heel veel indruk meer te maken. Je hoeft je niet uit te sloven. Je kunt eigenlijk het beste gewoon maar een beetje normaal zijn. Nederlandse vrouwen willen over het algemeen gewoon normaal. Dus je hoeft niet super grappig te zijn, of super flitsend, of wat dan ook super. Gewoon normaal is vrijwel altijd wel genoeg.

Als je meer tips over zelfvertrouwen met een vrouw op date wilt, dan zou ik dit boek even bekijken.

Vrouwen Versieren Boek

In hoofdstuk 5 van het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen staat een complete uitleg over hoe je een vrouw op een date moet behandelen en het ook een succesvolle date wordt. Ik ga zelf al 17 jaar achter elkaar op elke eerste date met een vrouw naar bed. Dus ik denk dat ik wel het geheim qua succesvol daten te pakken heb….

2. Wees Galant

Natuurlijk, een vrouw valt op een man die een tikje brutaal – noem het stout – is. Maar dat betekent niet dat je moet veranderen in een lomperik. Vrouwen vallen nog steeds op fatsoenlijke, welgemanierde mannen. De deur voor haar openhouden wordt nog steeds door negen op de tien vrouwen gewaardeerd, die ene doorgeslagen feministe daargelaten. Oké, haar stoel aanschuiven gaat misschien te ver, maar wacht in ieder geval tot zij heeft plaatsgenomen voor je zelf gaat zitten. Be a gentleman, treat her like al lady. Check ook even deze post over Galant en beslist vrouwen versieren 

3. Wees jezelf

Je hoeft een vrouw echt niet mee te nemen naar een sterrenrestaurant en theatervoorstelling om indruk op haar te maken. Vergeet ook niet dat je hiermee de lat erg hoog legt en een standaard neerzet. Wat moet ze denken als je haar op jullie tweede date meeneemt naar een kebabzaak? Ga naar een bar of eetcafé waar je normaal ook komt, praat over onderwerpen waar je normaal ook over praat en drink wat je normaal ook drinkt. Kortom: wees jezelf!

4. Dirk je op

Zij heeft zich ongetwijfeld opgetut voor jullie eerste date. Doe hetzelfde. Ga naar de kapper. Scheer je glad of trim je baard. Knip je nagels. Draag een lekker luchtje. Je hoeft jezelf echt niet helemaal in het nieuw te steken, al kan dat wel goed zijn voor je zelfvertrouwen. Draag iets waar je jezelf prettig in voelt. Een paar ‘goede’ schoenen, jeans en hemd met eventueel een blazer is prima. Je hoeft echt niet in smoking ten tonele te verschijnen. Vraag desnoods een vriendin om kledingadvies. Of neem een make-over bij de Dating Doctors. Hierdoor zal je in ieder geval nooit meer afwijzen op je kledingstijl.

egocentrisch

5. Wees niet egocentrisch

Je wilt een goede indruk achterlaten, maar dat doe je niet door de hele tijd over jezelf te praten en te vertellen hoe lief, leuk en aardig je wel niet bent. Luister liever naar wat zij te vertellen heeft en haak daarop in met je eigen ervaringen en mening over het onderwerp. Zo toon je interesse en houd je het interessant. In een goed gesprek met een vrouw is zij ongeveer 70% van de tijd aan het woord en ben jij aandachtig aan het luisteren! Dus niet om je heen aan het kijken of naar je telefoon aan het staren.

Tot slot …

Tot besluit nog het antwoord op een veelgestelde, volgens ons overschatte vraag: wie betaalt de rekening? Heel simpel: stel voor te betalen en wacht haar reactie af. In de meeste gevallen zal zij voorstellen de rekening te delen óf jou te laten betalen, op voorwaarde dat zij de volgende keer betaalt. Dat laatste is het meest gunstige, want dat veronderstelt een tweede date!

Nu ik hoop dat je iets met deze dati

Heb jij behoefte aan persoonlijk datingadvies? Kom dan naar onze dagvullende workshop Vrouwen versieren in Rotterdam. Dan leren we je in minder dan één dag de theorie én de praktijk van het versieren van vrouwen. Klik hier om je direct in te schrijven of HIER voor meer info. Achteraf niet tevreden? Dan krijg je ‘gewoon’ je geld terug!

TOEGEWIJD AAN JOUW RESULTAAT !

De DatingDoctors

You can leave a response, or trackback from your own site.