Telefoonnummer krijgen met versieren

Hai,

Laatst kreeg ik een vraag van Jeffrey en die ging als volgt. “Ik ben de laatste tijd goed bezig. Ik heb al wat succes geboekt met jullie aanwijzingen, alleen het lijkt wel of ik altijd als ik een telefoonnummer vraag aan een leuk meisje, ze terugzegt  “ik geef mijn telefoonnummer niet zomaar aan jongens” Hebben jullie daar iets voor?” 

Nou 1. is natuurlijk dat je helemaal niet om het telefoonnummer moet gaan vragen. Alleen, er zijn genoeg situaties te bedenken, dat jullie geen kans hebben gelijk op elkaar te duiken. Dan is een telefoonnummer een goed idee. Natuurlijk weet je nu al dat we eerst voor de afspraak gaan, en dan pas om het telefoonnummer.

Alleen stel dat je toch op het punt komt om haar telefoonnummer te vragen, en ze inderdaad zegt…. “Nou, ik geef mijn telefoonnummer niet zo snel” of “Oh, sorry ik geef nooit mijn zo maar mijn telefoonnummer” Kun je natuurlijk gaan bedelen, alleen we weten dat dit in ieder geval fout is. Of we richten ons op dat woordje “zo maar”. Jij vraagt bijvoorbeeld: “Wanneer geef je dan wel je telefoonnummer.” Denk er eens over na, wat je dan aan het doen bent. Je stemt dus eigenlijk al in met de situatie. Nu geef je telefoonnummer niet, alleen wanneer dan wel.

Misschien ga je daarna zelfs nog vragen: “Ja, en hoe ontmoet je leuke mannen dan?” AAAAAAH, we gaan verder in de shit. Eigenlijk zeg je namelijk: IK BEN GEEN LEUKE MAN. Nee, die weg gaan we dus niet op. Wat doen we dan wel?

En het lullige is ook: in het speciaal hele mooie vrouwen hebben hier namelijk nog al last van. En daardoor wij ook, want wij richten ons natuurlijk op de mooiste vrouwen! Aan mooie vrouwen wordt ongeveer elke dag om hun telefoonnummer gevraagd. En waarschijnlijk heeft ze ook wel eens een nummer gegeven aan een of andere supersukkel. Een supersukkel die bleef bellen, ondanks dat ze toch duidelijk had gemaakt dat hij moest stoppen. Voor haar kan duidelijk bijvoorbeeld ook al zijn dat ze niet opneemt. Als jij dan toch na 10 x blijft proberen, kan dat voor haar al knap irriterend zijn.

Als consequentie heeft ze in ieder geval een flinke dijk opgeworpen. En van uit haar gezichtspunt, heeft het ook alleen maar voordelen. Als een man echte interesse heeft, of als hij een echte man is, dan drukt hij toch wel door. En ik lijk er niet zo makkelijk door. Daardoor gaat mijn waarde omhoog, en vinden die echte mannen die er wel doorheen komen, mij aantrekkelijker.

Ja, het is hard om het te weten te komen. Alleen er zijn genoeg vrouwen die echt niet zo onschuldig zijn als ze willen overkomen. Alleen de Dating Doctors weten als oer Nederlands bedrijf natuurlijk wel hoe we een dijkdoorbraak kunnen forceren. Nee, het is zelfs nog mooier. De vrouwelijke dijkgraven gaan gewoon zelf een gat laten vallen.

Nou zijn er ook genoeg vrouwen die inderdaad onzeker zijn. Ze kunnen je best leuk vinden, alleen je moet eventjes doorzetten.

Jij: “Ok, jammer dat je niet weg kan. Hoe zouden we het beste met elkaar in contact kunnen blijven??”

Zij “Oh, sorry ik geef nooit zomaar mijn nummer weg. Ok, normaal zou je nu een beetje zeurderig gaan doen.

“Ah, voor mij toch wel.”

Zou best kunnen lukken, alleen dan moet je daarna nog gaan bellen. Zij onthoudt onbewust alleen al, iemand die aan het zeuren is. Nou als er iets niet mannelijk is, is het wel gezeur toch?

Het beste is haar laten merken dat je over sociale intelligentie bezit. Iets waar de meeste mannen totaal niet over beschikken. Dat maakt je al heel erg bijzonder.

Jij: Ok, ik begrijp je. Je bent een leuk meisje en mannen zullen wel constant om je nummer vragen. Als je het elke keer zou geven, had je misschien al duizend mannen die je allemaal willen bellen.

Zij: Nou, misschien wel meer…

Op dit moment ga jij laten merken dat je anders bent, dan alle andere mannen. Je hebt het toch leuk met haar gehad? Een goed gesprek. Haar laten lachen. Dit is de tijd om haar daaraan te herinneren.

JIj: Alleen we hebben wel al een tijdje staan praten, en het is duidelijk dat we elkaar wel leuk vinden….

Zij: O, jaaaa? Jij: (onverstoorbaar) En als we alle leuke mensen weren uit ons leven, dat zou ons leven ook een stuk minder leuk worden.

Zij: (het is een harde namelijk, we gaan van het slechtste uit). Dat is waar, alleen ik geef je toch mijn nummer niet…. Op dit punt moet je haar alleen maar laten weten dat je een veilige optie bent. Ze moet zich comfortabel genoeg voelen, om het nummer aan jou te geven. Je moet ze de keuze geven, die onder een bepaalde sociale druk staat. Dat dit het meest beleefde is om te doen. Of dat ze anders een “vreselijk” persoon zijn.

Jij: Laat ik het anders zeggen. Ik vind je leuk, en ik zou je graag beter willen leren kennen. En ik weet dat je in ieder geval een klein beetje nieuwsgierig bent om mij te leren kennen. Laten we telefoonnummers uitwisselen en als we elkaar nog steeds leuk vinden over de telefoon, dan gaan we misschien nog een keertje uit met elkaar. Als je toch nachtmerrie’s krijgt of je nog een veel leukere man hebt ontmoet dan mij, dan neem je gewoon niet op. Ik ben een grote jongen, na enige therapie red ik me dan wel weer hoor ;-). En trouwens 1 waarschuwing. Die leukere man, blijkt later meestal homo te zijn. Dus weet wat je doet nu….

 

Zij: Ha, ha. Ok,

Jij: Geeft je telefoon

Dit voorbeeld is ongeveer al het meeste verzet was je zou kunnen krijgen van een leuke vrouw. Als je jouw sociale intelligentie laat zien, boven het gesprek gaat staan, en eerlijk en open bent over je gevoelens, dat ben je aantrekkelijk. Je laat namelijk zien dat je een leider bent. Dat je zelfvertrouwen bezit. Nu, vergeet dit niet. En laat deze aspecten altijd terugkomen in je gesprekken met vrouwen. Dan zul je zien dat zij graag haar telefoonnummer wilt geven.

SMSversiertips

Dat gaat je vast SMS-en, Whatsappen of bellen. Een goede hulp daarbij is onze SMS2DATE app! Download hem voor Android hier nu op je smartphone!

SmoothDoc

En wil je meer versiertips voor mannen ontvangen?  Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.