Telefoonnummer scoren om te daten

Telefoonnummer scoren om te daten

SmoothDoc, in een bar heb ik een lekker ding leren kennen en we hebben een paar minuten gekletst. Alles ging goed en het klikte echt tussen ons dus ik heb haar telefoonnummer gevraagd om te daten.

Ik kreeg het van haar…

Twee dagen later heb ik haar teruggebeld, maar niemand nam op. De dag erna belde ik haar weer en ze nam op…maar haar kant van het gesprek ging zo stijfjes en het leek alsof ze van me af probeerde te komen en niet wilde daten.

SmoothDoc, wat is er gebeurt? In de bar leek ze echt geïnteresseerd. Wat heb ik verkeerd gedaan? Waarom wil ze niet met me daten?

Duncan, Rotterdam.


Telefoonnummer als bruggetje om te daten

Veel mannen denken dat, omdat ze een telefoonnummer van een vrouw hebben gekregen, dat gelijk succes betekent, en wellicht samen daten. Maar dat hoeft het niet altijd betekenen.

Het is heel goed mogelijk dat ze je leuk vond en dat je overkwam als een leuke vent, maar nog altijd als een gemiddelde vent.

Soms zijn vrouwen gevleid als je om hun telefoonnummer vraagt en dus geven ze het je.

Soms voelen vrouwen zich te schuldig om ‘nee’ te zeggen omdat je een leuke vent bent en ze niet als een kreng willen overkomen.

En zelfs op het moment dat ze je haar nummer geeft en ze op dat moment ook echt wilt dat je haar belt wil dat niet zeggen dat ze er 2 dagen later nog hetzelfde over denkt. Het moment is dan voorbij en nu heeft ze voor zichzelf al redenen bedacht waarom ze toch niet wil dat je belt.

Daarom zijn de meeste telefoonnummers die mannen krijgen misschien wel goed voor hun ego’s maar als het er echt om gaat maar waardeloze stukjes papier.

Je zou op tientallen vrouwen af kunnen stappen, hun een compliment kunnen geven of hun mening over iets kunnen vragen en ze zullen je hun nummer geven – maar 90% van de nummers die je op deze manier
hebt gekregen zullen alleen maar leiden tot antwoordapparaten of tot helemaal niets.

Dus wat is het geheim achter telefoonnummers krijgen waar je wat aan hebt i.p.v. gewoon veel telefoonnummers krijgen:

De meeste weggegooide telefoonnummers zijn het resultaat van mannen die te snel een telefoonnummer willen krijgen.

Allereerst, als je in een bar bent en je ontmoet een meisje, vraag niet na 5 minuten al gelijk naar haar telefoonnummer om vervolgens weg te gaan en te denken dat je gescoord hebt. Want zeg nou zelf,
waarom wil je nou eigenlijk dat telefoonnummer? Om haar later te ontmoeten en verder te gaan met je verleidingskunsten toch? Want, TOEN, op dat moment was je samen met haar in die bar. Je had
TOEN, op dat moment van de gelegenheid gebruik kunnen maken om haar te versieren. Je was TOEN, op dat moment met haar op “date”. Dus haar telefoonnummer vragen zodat je haar later kunt ontmoeten en weglopen van de interactie van dat moment is compleet tegenstrijdig en onzinnig.

En daarnaast, als je haar telefoonnummer krijgt zonder de belangrijke stappen die daarvoor komen te doorlopen, oké dan zal ze je misschien zien zitten maar eigenlijk heb je niet genoeg sociale
waarde voor haar om een blijvende dating relatie met je te beginnen.

Een vrouw met een sociale waarde van 8 zal, als jij een 6 bent misschien haar nummer aan je geven…maar dat betekend nog niet dat ze er iets mee bedoeld.

Telefoonnummers zijn alleen maar duurzaam als je allebei dezelfde sociale waarde hebt.

Als je allebei dezelfde sociale waarde hebt dan zal ze WACHTEN en HOPEN dat je belt.

Dus VOORDAT je het telefoonnummer van een vrouw krijgt moet je eerst zeker weten dat je evenveel of liever nog meer sociale waarde hebt dan zij.

Dat betekend dat je bij voorkeur al sociaal bewijs hebt, door het gebruik van non-verbale seksuele kenmerken, haar te entertainen en haar groepje te leiden. Haar sociale waarde te verlagen door haar
tijdelijk te negeren of te plagen, je goed te kleden, sociale druk te negeren enzovoorts.. al de methoden die ervoor zorgen dat je sociale waarde krijgt in de ogen van een vrouw.

Dan, nadat ze je het groene licht heeft gegeven, begin je met haar eens goed te observeren. Als ze je bevalt, accepteer haar dan. Probeer haar dan alleen te krijgen, als ze dat al niet is.

NU kun je haar nummer vragen.

Dus eigenlijk komt het hierop neer: Als je een duurzaam telefoonnummer wilt waarbij zij zal wachten en hopen dat je zult bellen neem dan niet eens de moeite om het te vragen totdat je het groene licht van haar hebt gekregen, je haar geobserveerd hebt en ze moeite heeft gedaan om bij je in de smaak te vallen.

EN WAT WERKT ER NOG BETER DAN EEN TELEFOONNUMMER

Direct daten …

In plaats van haar telefoonnummer kun je haar ook gelijk op dat moment mee uit vragen.

Want zeg nou zelf, waarom zou je haar later ontmoeten voor een date als je ook gelijk op dat moment met haar op date kan?

Als je op een universiteit bent, vraag haar mee naar de bibliotheek en ga samen een kopje koffie drinken.

Als je in een bar bent vraag haar dan mee naar een leuk restaurantje voor iets lekkers.

Als je in een winkelcentrum bent zeg haar dan dat je hulp nodig hebt met een shirt uitzoeken.

Je kunt haar zelfs meenemen naar je appartement als dat dichtbij is- omdat je haar toch echt even je aquarium wilt laten zien en die krab met maar 1 pootje ( of wat voor ander excuus je dan ook kan
verzinnen).

Als je gelijk een date kunt regelen ben je niet langer meer ‘gewoon een jongen die ze ontmoet heeft in een bar’ maar dan ben je opeens ‘een jongen met wie ze weleens uit is geweest’. En dat is een veel
sterkere positie om je in te bevinden, zeker in de gedachten van een vrouw.

Als ze het niet ziet zitten om op dat moment direct met jou te daten, probeer dan om, in plaats van haar telefoonnummer, gelijk een eerste afspraakje met haar te maken.

Zeg tegen haar: ” donderdag heb ik geen tijd want dan heb ik mijn vriendin Jennifer beloofd om haar te helpen verhuizen:”… Maar vrijdag ga ik met een paar vrienden naar het strand. Als je wilt mag je wel mee, het word hartstikke leuk. ”

Of zeg tegen haar: Jij houdt toch van humor? Ik zat eraan te denken om vrijdag naar een show te gaan…ik wil er al weken naartoe want die vent is echt hilarisch. Je komt niet meer bij van het lachen.”

Zorg ervoor dat je een cool idee voor een date voorbereid hebt en klaar hebt staan VOORDAT je uit gaat, zodat je iets hebt om op terug te vallen als je op het moment suprême niks te binnen schiet.

En verder, probeer het te laten lijken dat je haar voor iets uitnodigt waar je toch in ieder geval al naartoe zou gaan ook al gaat zij niet mee. Laat het lijken alsof jouw plannen niet afhankelijk zijn van het feit dat zij mee gaat of niet. Je HEBT al een leuk en opwindend leven en je vraagt haar alleen om samen met
jou ervan te genieten.

Als je eenmaal op dat moment een afspraak hebt gemaakt voor te daten, dan is het moment daar om telefoonnummers uit te wisselen.

Dan is het alleen maar logisch om telefoonnummers uit te wisselen zodat je in contact kunt blijven voor het geval er iets tussenkomt. Je vraagt niet meer om haar nummer om haar te mee uit te vragen
want je gaat al met haar daten!

En aarzel ook niet om haar later op te bellen om de plannen voor de date iets te veranderen. Als je wilt, kun je haar bellen om de dag of de plannen voor de date te veranderen. Je bent tenslotte niet verplicht je te houden aan wat je gezegd hebt. Meiden doen dit de hele tijd. En het zorgt er nog meer voor dat het niet lijkt alsof jouw plannen afhankelijk zijn van haar.

Als ze geen zin heeft om gelijk te daten en ze wil ook geen date afspreken op dat moment dan kun je terugvallen op het uitwisselen van nummers. Maar, dit betekend waarschijnlijk dat je
niet voldoende sociale waarde voor haar hebt opgebouwd en waarschijnlijk is het telefoonnummer niet eens het papiertje waard waar het op geschreven is.

Eigenlijk, als je het spelletje goed hebt gespeeld zou ZIJ zelfshaar nummer aan je aan moeten bieden. Je zou haar er niet eens om moeten hoeven vragen.

Soms kunnen de kleinste veranderingen in je methodes je kansen op succes in korte tijd heel erg vergroten.

Afzien van die ‘snelle telefoonnummer’ methode en weten hoe en wanneer je verder moet gaan met het verleiden van een vrouw is maar een van die kleine veranderingen.

Er zijn nog HONDERDEN andere dingen.

En door de andere wetenschappelijke verleidingsmethodes te weten zul je leren hoe je sociale waarde moet opbouwen zodat vrouwen je niet hun nummers geven uit beleefdheid maar omdat ze ‘s nachts
liggen te bidden dat jij, die supersexy vent die ze ontmoet hebben, hun zal bellen.

Op dit moment zijn er honderden mooie vrouwen op de wereld die mijn trainingspakketten en workshops te danken hebben voor het feit dat ze hun droomman hebben kunnen daten.

Waarom word jij niet een van die droommannen die een ster wordt in daten?

jaarprogramma vrouwen versieren
Want dat kan en die nieuwe, geweldige, andere realiteit ligt voor het grijpen.

Veel plezier,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.