Vriendschap en uit de friendzone

Vriendschap en uit de friendzone

Ook wel eens gehoord: Ik vind je zo leuk, maar ik wil alleen vriendschap?

Als je ooit meer dan alleen vrienden hebt willen zijn met een vrouw in je leven dan zul je deze email erg interessant vinden…

Hoi SmoothDoc

Allereerst wil ik zeggen dat ik een aantal e-boeken heb gekocht met als onderwerp vrouwen, dating en het creëren van aantrekkingskracht en ik moet zeggen dat het jouwe het eerste is dat ik gelezen heb dat me vanaf het begin af aan vertelde dat ik niet een of andere loser ben omdat ik moeite heb met het verleiden van of het praten met vrouwen. Dus daarvoor dank. Dan nu mijn probleem. Er is een vrouw in mijn leven met wie ik erg close ben en ik zou graag meer dan vriendschap willen tussen ons. Ze is iets jonger dan ik en we kennen elkaar nu een paar jaar. Iets meer dan een jaar geleden heb ik haar verteld dat ik me tot haar aangetrokken voel en zij vertelde mij dat ze zich vroeger wel tot me aangetrokken voelde maar dat ze ons nu ziet als vrienden. De maanden daarna hoorde ik niks van haar hoewel ik haar wel sms’te en ik haar een paar keer heb geprobeerd te bellen, maar daarna heb ik het opgegeven. Een tijdje daarna nam ze weer contact op en zei ze dat ze me miste en of ik haar wilde ontmoeten om te praten. En dus ontmoetten we elkaar en herstelden onze vriendschap. Ondertussen had zij een relatie met een jongen die haar niet goed behandelde en uiteindelijk dumpte ze hem. We zien elkaar nog steeds regelmatig en soms hebben we erg intense gesprekken. Tijdens onze gesprekken raakt ze regelmatig mijn been of arm aan en er is altijd veel oogcontact. Ze weet dat ik me nog steeds tot haar aangetrokken voel maar ze blijft erbij dat ze nu even met niemand iets wil beginnen. Als ik tijd met haar doorbreng is dat geweldig en bedwelmend maar ik voel me altijd een beetje depressief nadat ze weg is. Ik zou alle advies erg op prijs stellen.

J. Zeeland.

De reden waarom ik deze email bijvoeg is omdat het een van de thema’s is waarover mannen heel vaak brieven schrijven.

Meer dan vriendschap

Als jij bent zoals de meeste mannen zul je weleens als ‘gewoon een vriend’ zijn gezien door vrouwen tot wie je je aangetrokken hebt gevoeld.

Ik ook, man…vaker dan ik zou willen toegeven.

Als je een vrouw voor het eerst ontmoet, vooral als het een aantrekkelijke is, dan laat je je van je beste kant zien. Je bent beleefd en vriendelijk. Je luistert naar wat ze te zeggen heeft.

Wil je weten waarom?

Omdat je, ten onrechte, gelooft dat dit de manier is om ze ‘te krijgen’, om ze te versieren.

En dus doe je niets wat misschien verkeerd zou kunnen uitpakken. Je gedraagt je op je best.

En je krijgt ook wat je wilt, ze vinden je aardig.

Tuurlijk vinden ze je aardig maar jouw gedrag zorgt ervoor dat ze over je denken: ‘Hij is een aardige jongen” in plaats van ” hij is een jongen tot wie ik me aangetrokken voel”.

Zie je, het probleem is dat ze je alleen maar aardig vinden als een vriend.

Ik weet dat de meeste mannen geleerd hebben dat als ze zich keurig gedragen en vrouwen met respect behandelen dat dit ervoor zorgt dat ze ons aardig vinden.

Maar in de realiteit is er niets verder van de waarheid dan dat.

Want als je je als een vriend gedraagt zul je ook als een vriend worden gezien.

Als je je als een potentiële date gedraagt, dan dwing je de vrouw met wie je bent tot een beslissing: Ziet zij jou als een potentiële date of niet?

Zorg ervoor dat je NOOIT, NOOIT, NOOIT omgaat met een vrouw zonder haar direct, of indirect te laten weten dat je haar ziet als een vrouw en niet alleen als een vriend.

Als vrouwen jou zien als alleen een vriend dan is jouw gedrag een gedeelte van het probleem.

Je moet voor jezelf beslissen of je op zoek bent naar vrouwelijke vrienden of naar iets meer.

En als je op zoek bent naar iets meer STOP er dan mee om te doen alsof je niets meer bent.

Zal ik je eens wat vertellen?

De kans dat een vrouw meer wordt dan een vriend als ze niet gelijk al in je geïnteresseerd is, is 1 op 100.

Mannen die gezien willen worden als meer dan alleen een vriend maken allemaal een cruciale fout…

 

Vriendschap?


Ze zetten zich niet vanaf het begin neer als een sexueel bewuste man.

Als je deze fout maakt gebeuren er 2 dingen:

1) Zodra een vrouw je ziet als ‘alleen een vriend’ is het erg moeilijk om ooit nog gezien te worden als iets anders en blijf je voor eeuwig in de zone van vriendschap.

2) Hoe langer je wacht met die grens te overschrijden (uit de friendzone te komen)  en een vrouw te laten weten dat je geïnteresseerd bent hoe moeilijker het wordt om te doen.

De meeste mannen maken zichzelf gek met moed proberen te verzamelen om hun vrouwelijke vriend te laten weten dat ze geïnteresseerd zijn en als ze het dan uiteindelijk gezegd hebben komen ze erachter dat in de gedachten van de vrouw ze allang alleen nog maar als een vriend gezien worden.

Opmerkelijk genoeg zijn de dingen die je moet doen om aantrekkingskracht op te wekken vaak het TEGENOVERGESTELDE van de dingen die je doet als je alleen een vriendschap wilt opbouwen.

En weet je wat?

Ze zijn ook nog eens veel LEUKER dan te proberen om te luisteren naar wat vrouwen zeggen, aardig en beleefd te zijn en attent etc…

Trouwens, dit aardige gedrag zorgt er vaak ook voor dat vrouwen het een beetje saai beginnen te vinden.

Saaiheid (lees: vriendschap) is het tegenovergestelde van aantrekkingskracht.

Schrijf dat maar even op. Of nog beter, laat het tatoeëren. Zo belangrijk is het.

En als je eerlijk bent tegenover jezelf durf ik erom te wedden dat jij dat gedrag zelf ook saai vind.

Hoe zorg je ervoor dat je goed wordt in de kunst van de aantrekkingskracht?

Uit de frie(n)dzone komen.

Hoe geraak je uit die zone van vriendschap?

Nou, daarvoor heb je een nieuw soort les nodig. En ik heb nog geen betere les gevonden dan de les die je krijgt in mijn boek vol versiertips waarbij je uitgaat van jezelf.

boekmetversiertips

Je zult niet alleen leren hoe je moet stoppen met het krijgen van vrouwelijke vrienden maar je zult ook leren hoe je nieuwe vrouwen moet ontmoeten en hun telefoonnummer kunt krijgen binnen 1 minuut, wat je moet doen om aantrekkingskracht op te bouwen op een date, hoe je de meest gemaakte fouten door mannen als ze met een vrouw in contact zijn moet vermijden, makkelijke manieren om fysiek te worden en veel, veel meer.

En zoals de man in de brief hierboven al zei, ons boek en cursus is een van de weinige op de markt dat je niet het gevoel geeft een loser te zijn alleen omdat je niet het succes hebt met vrouwen dat je zou willen.

Je bent geen loser. Het is een feit dat de meeste mannen niet veel snappen van vrouwen. Je moet jezelf alleen wat dingen leren en jezelf die dingen leren met het beste materiaal dat er beschikbaar is.

Klik hieronder voor meer praktijk info:

Beste Versiercursus

Je zult blij zijn dat je het hebt gedaan.

Je vriendschap coach, uhh… excuses.. je dating coach

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.