Vrouwen versieren leren – 10 belangrijkste realisaties!

Hai,

Als je zo al meer dan 6 jaar workshops vrouwen versieren geeft, kom je langzaam tot een aantal realisaties. Een aantal overtuigingen die je het meeste ziet bij studenten die vrouwen versieren aan het leren zijn.  Ik deel de 10 belangrijkste met jullie. En ik geef jullie gelijk de manier zoals we mensen helpen er wellicht een andere manier (reframe) in te vinden.  Wie weet helpt er wel 1-tje in je eigen vrouwen versieren ontwikkelingsproces?

 

De 10 belangrijkste realisaties – met dank aan onze studenten die vrouwen versieren

 

en een mogelijke reframe wat jij kan gebruiken (als je er open voor staat)

 

  1. Ik moet dit wel doen, ik heb geen keuze

 

Als ik mijn angsten los kan laten, zie ik onbegrensde mogelijkheden

 

  1. Hij gaat veel sneller, beter, hoger enz…..

 

Als ik uitga van mijn eigen mogelijkheden, kracht en talenten hoef ik mijzelf niet met anderen te vergelijken

 

  1. Dit is echt waar 100 % zeker

 

De hele waarheid kan ik nooit kennen daarvoor mis ik te veel informatie

 

  1. Zo blijft het altijd

 

Ik heb de neiging me te hechten aan bepaalde toestanden en situaties, daardoor kan het me ontgaan dat alles altijd aan het veranderen is.

 

  1. Ik ben meer/minder waard dan andere mensen

 

Er zijn zeker uiterlijke verschillen tussen mensen, maar als je uitgaat van onze gevoelens en behoeften, zijn we allemaal gelijkwaardig aan elkaar

 

  1. Het is jouw schuld dat ik dit nu voel

 

Ik besef dat ik al mijn gevoelens zelf creëer, op basis van de betekenis die ik hecht aan wat er met me gebeurt

 

  1. Het is egoïstisch om mijn eigen behoeften te willen vervullen

 

Vervullen van mijn eigen behoeften geeft ruimte en vrijheid, aan mezelf en aan anderen

 

 

  1. Ik doe dit voor jou

 

Ik besef dat ik uiteindelijk alles doe om in een behoefte van mezelf te voorzien. Een ander is daarom mij ook nooit iets verschuldigd.

 

  1. Iedereen ziet toch meteen dat…

 

Ik besef dat de manier waarop ik zelf en de andere mensen iets zien altijd afhangt van de context.

 

  1. Als ik dit bereik dan ben ik gelukkig

 

Geluk kan nu al tot je komen door het aanvaarden van de dingen die je al hebt.

 

Bij punt 7 is het heel belangrijk te beseffen dat een belangrijke Community Value in het vrouwen versieren – Give and TAKE value is. Geven en nemen. Als je alleen maar geeft met vrouwen versieren, gaat het niet goed met je komen. Je zult ongelukkig worden, en soms zelfs verbitterd. Alleen maar nemen met vrouwen versieren zul je ook ongelukkig worden, doordat mensen je niet echt aardig gaan vinden. Bijvoorbeeld als je eerst interesse in andere mensen hebt (veinst werkt ook;-)), krijgen mensen daarna interesse in jou.

 

Punt 8 is daar gelijk een goed vervolg op. Zelfs geven doe je voor jezelf, aangezien je het leuk vindt om te doen. Het geeft je dus een goed gevoel.

 

Punt 9 –  op de vele workshops vrouwen versieren zie je dat studenten vaak denken dat de wereld om hen draait. Als zij een vrouw benaderen, staat toch vast heel de straat mee te kijken? Niets is minder waar, iedereen zal het een worst wezen dat je een vrouw op straat benadert. Van de buitenkant ziet het eruit, alsof een man een vrouw op straat aanspreekt. Wie weet kennen ze elkaar al. Echter daar denken de mensen op straat niet eens over na. Ze zijn te bezig met punt 7 om nog zich bezig te kunnen houden met iemand anders. Je moet het echt wel heel bont maken, om de aandacht van een winkelstraat tot je te trekken. Het blote feit is gewoon dat niemand van die onbekende mensen op straat zich ook maar een biet interesseert in jou. Vrouwen versieren leren is echt iets wat je voor jezelf doet. Wat maakt het dan uit wat andere mensen ervan denken?

Wil jij allemaal maar zo bezig zijn om je volgens ‘het boekie’ te gedragen? Welk boek? Waar staat dat je vrouwen niet op straat mag aanspreken? Andere mensen vinden het niet vervelend. Ze vinden het ook niet leuk. Het is geen punt van aandacht voor ze.

 

Je houdt je dus in voor wie?

 

Voor die vrouw die je aanspreekt dan?

 

Die vrouw wil graag zelf kunnen beslissen. Nu neem je die beslissing voor haar. Hoe vind jij het dat andere mensen telkens beslissingen voor je lopen te nemen? Waarom doe je het zelf dan wel? Iedere volwassen vrouw kan met respectvolle aandacht omgaan. En respectvolle aandacht is precies wat de Dating Doctors jou gaan leren. En dan voor jezelf als eerste!

 

Punt 10 is iets om je te beseffen dat aanvaarden iets anders is dan accepteren. Bij het leren van vrouwen versieren is aanvaarden het “cool” zijn met de situatie. Dan kun je het nog wel vervelend vinden. Je hoeft niet hoogjuichend door de straten te gaan. Het is zo jammer dat je niet gelijk geluk kan vinden in waar je nu bent. Op het moment dat je al op een vrouw bent afgestapt, ben je bijvoorbeeld al een groot succes in onze ogen. Vandaar ligt de wereld voor je open. Al ben je op de meest gruwelijke manier afgewezen. En daar komt de afgrijselijke waarheid……niemand (zelfs ik niet) is op een gruwelijke manier afgewezen. Ze hebben het allemaal overleefd, en ze zijn hartstikke blij dat ze het gedaan hebben. Ze zijn blij dat ze die keuze gemaakt hebben, al zijn ze afgewezen (vaker op een vriendelijke manier, en veelal nog met excuses erbij). De afgrijselijke waarheid is dat jij jezelf een leugen of zelfs leugens aan het vertellen bent. Wat vindt je van mensen die keihard tegen je aan het liegen zijn? Zou je daar eens iets aan willen doen. Zou je het met je ogen willen zien, dat jij jezelf aan het voorliegen bent? En laat ik niet te hard zijn. Sommige mensen denken zelfs echt dat er geen andere keuze is. Ze geloven er echt in. Toch blijft het een leugen, en de gevolgen voor die persoon zijn meestal nog erger.

En stel je dan voor je bent er nog niet helemaal in het leren van vrouwen versieren en de 10 belangrijkste realisaties daarin. En stel –  een klein kind leert praten, en zegt ‘appuh‘ tegen jou. Ga je dan zeggen “Hee sukkel, het is appel. Wat ben jij dom zeg!”

Nee, je zegt GOED ZO! En je begrijpt toch wel wat hij bedoelt, en je pakt de appel voor hem. Ook al is hij/zij nog niet zo goed, toch krijgt dat kleine kind al wat hij wil. En door veel ‘appuh’ te zeggen, leert hij/zij ook nog wel eens appel te zeggen. Er zijn klanten zat die al op de eerste workshop enorme resultaten behalen. En om te zeggen dat ze alles dan al perfect beheersen, nee. Toch zetten zij wel een eerste stap. En zelfs die eerste stap levert altijd resultaten op. En waarom zou jij daarin anders zijn?

Wees wat aardiger voor jezelf alsjeblieft, is wat ik vraag aan jou in deze blogpost. Een eerste stap in de goede richting is al reden tot een feestje. Geen stappen nemen omdat het zo moeilijk is, is 1 van de redenen tot het opstellen van deze blogpost over het leren van vrouwen versieren en de 10 belangrijkste realisaties daarin.

Ik nodig je daarom graag uit voor 1 van onze workshops. Via https://datingdoctors.nl/versiercursus-en-training/ kun je bestellen. Ik begrijp dat een eerste stap ook een hele stap kan zijn, en daarom heb ik een prachtig kennismakingsaanbod! Je kunt je ook eerst eens inschrijven op onze nieuwsbrief met gratis versiertips.

We zien je in ieder geval graag op 1 van onze workshops als je nu nog niet het succes hebt met vrouwen versieren wat je wilt! En anders maak er een leuke dag van en ga lekker vrouwen versieren!

 

De enige echte Dating Doctors

 

SmoothDoc en AlphaDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.