Vrouwen Versieren lukt niet

Vrouwen Versieren lukt niet. 

Een tijdje geleden kregen we via info@datingdoctors.nl deze vraag van Maurice binnen. En ik wil hem graag met jullie delen.

Ik ben een paar weken terug naar een versierbootcamp van een heel bekend bedrijf geweest. Van de datingcoaches die ik toen heb gehad heb ik erg veel geleerd en weet wat ik fout deed en wat ik beter zou kunnen doen. Ik heb aardig wat grenzen verlegd bij het approachen van vrouwen. Ik ben ook flink buiten m’n comfortzone geweest. Ondanks de goede coaching die ik heb gehad, vind ik het nog steeds niet leuk om vrouwen te approachen. Ik vraag me dan ook af of het met coaching bij jullie wel zou lukken. Ik bedoel dat ik echt succesvol ben en plezier krijg in het approachen van vrouwen. Approachen en vrouwen versieren is voor mij keihard werken: veel concentreren, je mentaal elke keer weer op de juiste manier instellen (emoties uit, verstand op nul), negeren van negatieve feedback, positief blijven denken (terwijl je het helemaal gehad hebt omdat het telkens niet lukt).

Ik heb gedurende de hele dag van de bootcamp mijn verstand op 0 gezet, en ben gewoon gegaan. Wat er dan bij mij gebeurt, is dat ik dan in een soort van trance naar een vrouw toeloop en haar suf met iets aanspreek met een zinnetje wat ik heb ingestudeerd. Verder weet ik totaal niets te zeggen, want ik doe nu iets wat ik totaal niet leuk vind. Eventueel geef ik nog een complimentje over iets wat ik helemaal niet meen.

Tja, en dan? De reactie van zo iemand is dan verbazing, een lach, een boze blik…..


Prima. Verder weet ik niets zinnigs uit te brengen en aangezien er verder geen reactie terugkomt, is de missie afgelopen. Geslaagd, want ik heb haar aangesproken.

Op naar de volgende vrouw en weer op dezelfde manier benaderen (aanhouden, standaardzin zeggen en kijken naar haar reactie).

Dat kan ik vele keren volhouden, maar ik heb er geen plezier in. Ben als een robot bezig, doe m’n ding maar heb er geen gevoel bij. Na afloop wel de kick dat je iets gedaan hebt dat flink buiten je comfortzone is geweest en dat je dat toch maar hebt gedaan. Maar verder geen fun, geen resultaat. Behalve de kick van je grenzen verlegd te hebben. Vrouwen versieren lukt zo voor mij niet.

Met surfen heb ik juist wel weer plezier, ondanks het vele vallen in het begin.
Je bent in een prachtige omgeving, je bent met je lichaam bezig, je voelt dat het steeds beter gaat, je hebt controle over de situatie (je weet precies wat er gebeurt als je iets doet). Dus ondanks de flinke investering heb je ook erg veel plezier.

Maar wat is de fun van tientallen vrouwen aanspreken en totaal niet verder komen dan een paar zinnen?Ja, je spreekt een leuke vrouw aan. En soms is ze blij dat je haar aanspreekt en dat je iets leuks over haar zegt. Maar verder is er geen resultaat en nog vaker krijg je een boos gezicht. Ik weet dat jullie veel mails krijgen van weirdo’s , freaks & gefrustreerde jongens maar ik zou het leuk vinden als jullie antwoorden 🙂

Maurice

Hai Maurice,

Ja, het is duidelijk dat vrouwen versieren voor jou zo niet lukt. Tientallen vrouwen aanspreken, en geen tastbaar resultaat?  Zou zeker in ieder geval een keer een date uit moeten komen, en minstens een vijftal telefoonnummers. (waarvan 3 dan misschien niet opnemen, ok). Dat het begin niet zo erg lukt, ok. Is niet zo erg. Alleen dat je de fun mist? Dat vinden we heel erg.

En dan nog vaker boze gezichten? Huh?

Dat is misschien net 1 op de 10. En dat is al veel.

Ik zou je eens van dichtbij willen volgen. Ik wil die boze gezichten dan wel eens zien.
Echter eerst dienen we je interne dialoog te veranderen. Die fun moet terug. Anders gaat vrouwen versieren nooit lukken!
Als je erop af stapt met een zwaar hart, (pff, ik heb hier eigenlijk helemaal geen zin in, vast weer een boos gezicht, komt verder toch niks uit) dan voelen ze dat. En dat wordt het echt veel moeilijker. Je zegt het ook al. Ik stap suf op iemand af. Suf op iemand af? Dat betekent dat je energie zoiets uitstraalt. “Ja, ik moet dat nu 1-maal doen, ik sta voor lul, ik heb helemaal geen controle over jou, ik ben een soort slaaf, jij bent een bitch…”

Ha, ha, dat gaat toch nooit lukken. Je zegt het niet, ze voelt het wel.

Je weet ook niets zinnigs te zeggen? Daar gaan we weer. Hoezo wil je iets zinnigs zeggen? Iets wat de wereldvrede op gaat lossen? Nu geef je een niet welgemeend complimentje (zijn alle vrouwen lelijk die je aanspreekt, waarom dan?, zie je nooit mooie vrouwen lopen?), ja dat gaat al niet werken. Vrouwen voelen dat.

Ja, en als jij niet blij wordt van andere mensen blij maken. Waar wordt je dan wel blij van?

Van surfen? Ga lekker surfen, en laat de het vrouwen actief benaderen gewoon achter je. Er zijn ook genoeg hete babes in de surfsport te vinden.

Dit heeft namelijk geen enkele zin.

Jij bent je eigen veronderstelling aan het bewijzen. Ik kan geen vrouwen versieren, en ik ben niet aantrekkelijk voor vrouwen. Vrouwen versieren lukt me niet. Het is niet voor mij weggelegd. Ik ben een eikel enzovoort.

Dat is je identiteit. En ook al maakt je dat ongelukkig, en doe je halfslachtige pogingen om dat te veranderen, het is je identiteit.

Ik weet zeker dat “het stemmetje” tegen jezelf gezegd heeft. “Kijk dan, ik heb het weer geprobeerd, en het lukte van geen kanten. Vrouwen versieren lukt me gewoon niet”

En nogmaals je hebt precies controle over wat je doet.

“Suf op vrouwen aflopen die je niet aantrekkelijk vindt met een zwaar hart” 0 resultaat.

Dat is je controle. En die controle geeft je veiligheid.

Nogmaals je bent bang om echt een vrouw te versieren. Dan zou je pas echt alle controle verliezen.

Je maakt ook een voor mij ironische vergelijking met het surfen .

“Je bent in een prachtige omgeving”

Niemand die je tegenhoudt, om in dezelfde omgeving vrouwen te gaan versieren.

Surfen, op het strand denk ik? Een meertje?

Kan daar ook hoor, niemand die je tegenhoudt. Zeker als je daar met je gebruinde lijf met een surfboard rondloopt.

“je bent met je lichaam bezig”

Moet je eens weten, hoe moe ik was na een middagje vrouwen versieren op straat. Je loopt vaak kilometers door de stad heen. Dan voel je echt je voeten wel.

“Je voelt dat het steeds beter gaat”

Je kunt niet ontkennen dat het beter ging. Alleen het had volgens jou nog geen resultaat. Ok, er ligt nog geen vrouw in je bed. Je bent nu al weer verder. Alleen deze discussie al.

Enfin stop met vrouwen, ze vinden jou niet leuk. Het heeft geen zin. Dat wil je horen, en ik zeg het je.

Het is namelijk ook echt zo. Het heeft geen enkele zin met een zwaar hart op vrouwen af te lopen die je niet leuk vindt, en een standaard zinnetje op te lepelen. In het begin wel, alleen dan moet jij jezelf gaan ontwikkelen.

Dat stadium zou je eigenlijk voorbij moeten gaan –  dat wil je niet –  dus stop ermee.

Ga lekker surfen, en doe iets waar je wel blij bij voelt. Met je lichaam bezig zijn, jezelf ontwikkelen, en blij de wereld tegemoet treden, is iets waar elke vrouw van houdt.

Heb je in jouw geval veel meer kans dan met “die suffe standaard zinnetjes” om een leuke vrouw tegen te komen.

En of het vrouwen versieren met coaching bij de Dating Doctors wel zou lukken? Nou waarom ga je het gewoon niet doen. We hebben toch een niet goed – geld terug garantie. We kunnen je in ieder geval beloven dat niemand er ooit slechter van is geworden.

Ik weet in ieder geval wel zeker dat het vrouwen versieren niet gaat lukken in jouw huidige gemoedstoestand. We zullen ons eerst op je gemoedstoestand en je overtuigingen gaan richten. Iets zorgt ervoor dat je vrouwen versieren als een enorme last ervaart. Terwijl het zo super leuk kan zijn.

Dus  laten zouden wij pas je allerlei technieken en vaardigheden gaan leren. Ik denk dat er je iets dwars zit. We weten niet wat. Een vraag van mij is bijvoorbeeld wel; waarom heb je zo’n onbedwingbare behoefte aan controle? Ik zie het zelf terugkomen als een positief aspect aan het surfen. Terwijl veel mensen juist gaan surfen om eens lekker helemaal los te gaan.

 

Je doet ook aan golfsurfen, misschien ken je Brad Gerlach?

 

Brad is ook motivational speaker en op 1 van zijn seminars (ja, de Dating Doctors vinden zelfontwikkeling ook leuk, en leren altijd graag weer bij) vertelde hij het volgende;

 

Ik  was aan het praten met 1 van de deelnemers na zijn heat

En ik vroeg “Hoe ging het?”

Hij antwoordde; “Niet zo goed, ik heb verloren.”

En ik  dacht bij mezelf “Hoe kun je eigenlijk ooit verliezen als je gaat surfen?”

 

Zo willen we dat jij ook gaat denken bij het versieren van vrouwen. We willen er wel in ieder geval samen met je mee aan de slag.

 

Ik zou je willen vragen dit eerst te lezen voordat je überhaupt beslist ook maar iets te gaan doen.

 

Emoties zijn patronen in je brein

Wanneer mensen last hebben van problemen rond nare gevoelens zoals angst, trauma, verdriet of wat voor emotie dan ook, dan is er in de visie van de Dating Doctors niets mis met ze. Hun brein heeft toen alleen de verkeerde dingen geleerd om met de problemen om te gaan.Wanneer mensen door een moeilijke periode heen gaan, gaat hun brein op zoek naar een manier om te overleven. Daarvoor kiest het brein vaak een manier in de vorm van angst of een andere nare emotie.Zo ontstaat een negatief patroon. Dit is letterlijk een pad van hersencellen door je brein heen waar informatie van A naar B wordt doorgegeven. Door deze emotie te gebruiken stelde het hen in staat om te overleven. Hun brein was daar zo blij mee dat het negatieve patroon meteen werd vastgelegd. Nu is je brein nogal lui. En omdat deze emotie bewezen heeft dat je er mee kan overleven blijft je brein het in stand houden. Ook al voelt het nog zo naar.

 

Met NLP en/of Hypnose negatieve patronen
veranderen in positieve patronen

Je brein heeft op deze manier dus een negatief patroon aangeleerd om te overleven. Het oplossen van dit soort problemen is dan ook een zaak van je brein opnieuw trainen en leren om zich goed te voelen. Zo laat je je brein weten dat er betere manieren zijn om te overleven. Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een verzameling van technieken en methoden die je brein negatieve patronen afleert en nieuwe meer positieve patronen aanleert. NLP zorgt ervoor dat je voldoende grip op je gevoel krijgt zodat je de gepaste emotie bij de situatie kan voelen. Dat betekent niet dat je jezelf de hele dag maar goed moet voelen, maar dat je de keuze hebt om zelf de meeste tijd te bepalen hoe jij jezelf voelt.

 

Hypnose kan weer direct je onderbewuste gaan aanspreken. Eigenlijk “het slechte stemmetje” in je hoofd direct toespreken, en veranderen in een veel positiever stemmetje. Of bijvoorbeeld juist een positief stemmetje veranderen in een negatief gevoel (bijvoorbeeld bij een verslaving).

Een verzameling goede gevoelens opbouwen

Nu lijkt het alsof je niet kan voorkomen dat er soms nare dingen gebeuren in je leven. Bijvoorbeeld vrouwen versieren lukt telkens maar niet! Maar door NLP te leren train jij je brein preventief om daar vervolgens goed mee om te gaan.

Wanneer je verder gaat met NLP bouw een hele verzameling op van goede gevoelens. Plezier en je goed voelen zijn namelijk emoties die krachtig genoeg zijn om alle ellende van bijvoorbeeld vrouwen versieren wat niet lukt achter je te laten en te vergeten. Op het moment dat je begrijpt hoe gevoel werkt kun je gaan veranderen en nieuwe plezierige gevoelens ervaren.

Nare gevoelens oplossen met NLP of Hypnose

Vaak wordt mij gevraagd of NLP of Hypnose een oplossing kan zijn voor een hoop verschillende problemen. Als het te maken heeft met hoe je jezelf voelt, wat jij jezelf inbeeldt of met wat voor gedachten je hebt,  dan kan NLP of Hypnose je helpen. Dat betekent niet dat het bij iedereen werkt, maar veel mensen met onderstaande klachten, zoals angst en trauma, merken dat NLP of Hypnose snel, eenvoudig en definitief de problemen oplost.

Meer over hypnose

Hypnose of hypnotherapie is een vorm van psychotherapie waarbij je ook mentaal ontspant. Deze ‘trance-achtige’ ontspanning (luister naar prachtige muziek en je ervaart hetzelfde) brengt je tot nieuwe inzichten, waarmee je ook objectiever naar je zelf kunt kijken.

Hypnotherapie werkt tegelijkertijd als een snelweg om dicht bij je zelf te komen; je echte kwaliteiten, je echte verlangens. Dat is soms confronterend maar werkt altijd bevrijdend! Je ervaart dat je zelfvertrouwen snel toeneemt en je weet beter wat je wilt en hoe je dit gaat bereiken.

De combinatie van een prettige ontspanning en cognitieve gedragstherapie maken deze vorm van psychotherapie zo krachtig, en bovendien zo effectief voor de behandeling van veel verschillende klachten. Soorten emoties die klachten geven waarbij NLP of Hypnose kan helpen:

 • Verdriet: Omgaan met verdriet op een snelle en makkelijke manier
  Als je verdriet hebt, zoals liefdesverdriet of ergens anders verdrietig over, dan is het de bedoeling dat het ook snel weer beter gaat. NLP is dan een betere keuze.
 • Depressie: Hoe een depressie te stoppen
  In plaats van een depressie is het eigenlijk dat je je voor een kortere of langere tijd naar voelt. Gelukkig kun je zelf er invloed op uitoefenen om het depressief zijn te stoppen.
 • Angsten: Last van angsten ? Doe er nu wat aan
  Als je angst of fobie klachten hebt is er gelukkig een makkelijke en snelle manier om te leren hoe je met jouw angsten kan leren omgaan.
 • Paniekaanval
 • Fobieen: Last van fobieen en wil je daar van af?
  Bij fobieën is het zaak negatieve beelden te neutraliseren en te vervangen door positieve beelden.
 • Onzekerheid
 • Woede
 • Stress
 • Ongelukkig
 • Trauma
 • Stoornissen 
 • En ja, dus ook ‘vrouwen versieren lukt niet’ 
Nu denk je misschien Hypnose, NLP? Doen die Dating Doctors maar een dotje?
Ik begrijp dat je dat misschien denkt. Veel coaches in onze branche doen inderdaad maar een dotje. Echter onze gespecialiseerde coaches zijn allemaal volledig erkend door de verschillende branche- en beroepsverenigingen. Met andere woorden al onze NLP-coaches en hypnotiseurs staan volledig onder controle. Afhankelijk van je zorgverzekeraar kunnen een aantal sessies zelfs deels of volledig vergoed worden!
Dus met andere woorden met Hypnose en NLP kunnen we eerst jouw werkelijk levensgeest uit de fles halen. We kunnen met een veel groter potentieel wat in je zit aan de slag om vrouwen te gaan versieren. Daarna kun je er met hernieuwde levenskracht tegen aan en het vrouwen versieren wel laten lukken. Dan leren we je de technieken om vrouwen te versieren. Een beetje uitgebreid antwoord Maurice. We hopen in ieder geval dat je er wat aan hebt zodat vrouwen versieren voor jou wel gaat lukken. Want als vrouwen versieren niet lukt is het voor een heteroseksuele man toch wel een grote bron van frustratie in zijn leven. Is gewoon niet leuk als het telkens niet lukt.
.SmoothDoc & AlphaDoc

Natuurlijk is dat niet voor iedereen nodig. Echter bij Maurice wilden we op die manier de fun gaan terugbrengen. En inderdaad zijn we uiteindelijk met Maurice in ons jaarprogramma vrouwen versieren   aan de slag gaan. We hebben een heel team die niet alleen bestaat uit goed datingcoaches vrouwen versieren. Deze coaches zijn ook officieel gecertificeerd als NLP coach, pyschotherapeut, integratief therapeut of hypnotiseur, zo kunnen ze soms net wat meer dan andere coaches bereiken. En ja hoor na een aantal sessies stuurde Maurice ons dit mailtje

Afgelopen donderdagavond  uit geweest in Leiden met wat collega’s. Daar zit een vrouw van het magazijn tussen wat best wel een lekker ding is. Ineens kreeg ik door dat ze me leuk vond.  Ze legde haar hand plotseling op mijn kont, ging de hele tijd met me dansen enz.En plotseling nam ze me mee naar achter, en gingen we zoenen! Ik sloeg bijna achterover van verbazing.  Joh, ik begreep het zelf niet eens. Heel vreemd allemaal. Ik heb totaal geen moeite hoeven doen. Zij pakte mij vast. Ik weet niet precies wat jullie hebben gedaan, het werkt wel in ieder geval. Eigenlijk geloof ik het nog steeds niet.. Ik heb vreemd genoeg tevens mijn  moeder (het is een zeer “begripvolle”  vrouw) een paar vragen gesteld in het verband met “versieren” en haar antwoord op de meeste vragen waren positief (in de zin dat het degelijk wel klopt hoe een vrouw denkt zoals jullie het mij hebben beschreven.  Enfin heb nu via internet ook weer 2 dates op stapel, houd jullie op de hoogte!
Denk jij dat het helemaal niet zo vreemd is? Denk jij dat er misschien iets veranderd is in Maurice zijn  uitstraling? Wil jij ook een verandering in je leven? Voel je dat iets in je geest je tegenhoudt? Wil je daar kost wat kost van af? Stel je zaken uit, en daarmee vaak af? Voel je stilstand in je leven in plaats van vooruitgang? Denk je dat je veel meer kan, alleen het komt er maar niet uit? Denk je terecht dat het geen zin heeft om technieken te leren als jij je niet goed in je vel voelt? De technieken om vrouwen te versieren gaan we je in het jaarprogramma ook leren. Wees gerust. Echter mind over matter is ook iets wat de Dating Doctors hoog in het vaandel houdt.

Vrouwen versieren lukt niet achter je laten?

Vind jij dit ook? Dan kun je via www.datingdoctors.nl/jaarprogramma jezelf opgeven voor ons jaarprogramma. De 1e workshop is geheel vrijblijvend. Ben je tevreden dan gaan we in overleg met jou hard aan de slag. Laat je eigen leven en de vrouwen niet langer wachten……..als het bij jou ook iets is van “VROUWEN VERSIEREN LUKT NIET” geef ons dan in ieder geval de kans het wel te laten lukken!

Toi, toi, toi,

 

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.