4 Versiertips Voor Verleiden Bij Haar Thuis (Deel 2 van 2)

4 Versiertips Voor Verleiden Bij Haar Thuis (Deel 2 van 2)

Wellicht wil je eerst deel 1 lezen klik dan op de volgende link. https://www.meesterversierder.nl/4-tips-voor-verleiden-bij-haar-thuis-deel-1-van-2/

Zoals afgesproken deel 2 met nog twee tips om mooie vrouwen in haar eigen huis te verleiden. Heerlijk.

3. “Laten we naar huis gaan”

Er zijn vele redenen waarmee je mooie vrouwen naar je huis kunt nemen om ze te verleiden. Hou het simpel. “Laat me jou dat boek zien waar ik het over had” is perfect. Het geeft haar een reden om met je mee te komen om het achteraf voor zichzelf goed te praten, dat ze er niet per se vanuit kon gaan dat het uitliep op seks.

“Wil je dat ik met je naar huis ga?” is niet mannelijk genoeg omdat er te weinig leiding in zit. Je maakt het jezelf lastig wanneer je met een dergelijke zin mooie vrouwen wilt verleiden.

“Laten we naar jou thuis gaan” is te cliché vanwege de films uit de jaren ’70. Mooie vrouwen verleiden met deze zin is helaas ook niet optimaal.

“Laten we gaan hier” is goed wanneer het duidelijk en expliciet is dat ze seks wil. Wanneer je nog een beetje under the radar zit en haar vrienden of vriendinnen in de buurt zijn, is het wellicht handig om met een meer subtiele aanpak te komen.

“Laat ik je naar huis brengen”

 Pak de leiding met “laat ik je naar huis brengen.” Het verleiden van mooie vrouwen wordt zo echt gemakkelijk. Het is een beetje dominant, het laat zien dat je weet hoe je moet leiden, maar het zorgt niet voor een verminderde state. Wanneer haar vriendinnen in de buurt zijn, impliceert het dat je haar enkel naar huis brengt zodat ze veilig thuis komt. Daarnaast voelt zij geen druk omdat er niks mee bedoeld is. En wanneer er niks gaat gebeuren, is er geen reden om dekking te zoeken bij haar vrienden, toch? 😉 Alles over hoe je haar vriendinnen moet bevrienden, lees je hier.

4. Veronderstel dat je met haar naar binnen gaat

Er is niks zo vervelend dan met een vrouw naar huis lopen en bij haar voordeur oneindig stil staan, wachten op een uitnodiging van haar om je mee naar binnen te nemen. Voorkom deze situatie door te veronderstellen dat ze je mee neemt naar binnen. Zeg niet “Nou, het was leuk om met je te chillen.” Hou het

momentum van de interactie vast, alsof je nog steeds in het proces van chillen en verleiden van mooie vrouwen in de discotheek zit.

Wanneer je wacht totdat zij je uitnodigt, riskeer je een state break. Vergeten wat een state break was, lees het in ons boek vol versiertips.

Natuurlijk zijn er momenten dat ze liever heeft dat je niet mee naar binnen komt, omdat ze niet te gemakkelijk over wilt komen, of omdat ze denkt dat het mee naar binnen nemen van jou ermee in stemt dat jullie samen seks gaan hebben. Je kunt dit ondermijnen door jezelf een bedtijd te geven. “Ik moet morgen werken, dus ik kom maar ff mee naar binnen” is een van mijn favorieten. Zeg dit VOORDAT zij ook maar een kans heeft om te vertellen dat je niet mee naar binnen kunt. Wanneer je dit zegt laat je zien dat je vrouwen begrijpt en geef je de boodschap dat deze discussie al gespeeld is.

Tot zo ver deel 2. Ik hoop dat je er wederom van hebt genoten. Laat dit weer een stapje dichterbij zijn naar JOUW niveau waarop jij mooie vrouwen kunt verleiden zoals jij het graag wilt.

Je superheld,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.