4 Versiertips Voor Verleiden Bij Haar Thuis (Deel 1 van 2)

4 Versiertips Voor Verleiden Bij Haar Thuis (Deel 1 van 2)

Vandaag een van mijn favoriete onderdelen op het moment dat ervoor zorgt dat je echt mooie vrouwen gaat verleiden op diezelfde avond. Waarom vind ik dit zo mooi? Omdat er op het internet een hoop staat over het verleiden van mooie vrouwen wat betreft openingszinnen, overtuigingen, gesprekstechnieken, technieken om te zoenen, maar eigenlijk relatief weinig over die meid echt mee naar de sekslocatie te nemen. Hou je handjes vast, ook al ben je nog niet zo ver dat je dit nodig zult hebben, je pikt altijd een stukje mindset mee. Veel leesplezier!

1. Vind uit waar zij woont

Een belangrijke stap in het proces van mooie vrouwen verleiden. Deze stap lijkt heel vanzelfsprekend, maar je zult je verbazen hoe vaak deze onbedoeld niet is behandeld. Wanneer je uitvindt waar zij woont, kun je vooruit plannen en mogelijke logistieke problemen al incalculeren.

Woont zij dicht bij de club?

Heeft zij een huisgenoot?

Zit ze in een hostel?

Ken je een coole bar of after party plaats in de buurt van waar ze woont?

Wanneer je haar daarheen meeneemt, ga je met de auto, lopend, met de fiets of met een taxi?

Zelfs wanneer je eindigt met een telefoon nummer en eventuele date, is deze informatie van grote waarde voor later wanneer jullie nogmaals uitgaan.

Hier zijn een aantal scenario’s die je kunt overwegen met manieren waarop ik ze heb kunnen handlen. Andere, kun je lezen in ons boek met versiertips of je kunt ze gratis ontvangen als je even je e-mail adres invult op deze pagina.

Huisgenoten.

Wanneer ze huisgenoten heeft die in dezelfde kamer wonen, is het vaak handig hun even te bevrienden zodat jullie beiden comfortabeler zijn met de situatie. Wanneer ze jou vertrouwen, kun je met elke willekeurige reden een meid naar haar kamer brengen. “Ik wed dat mijn kamer opgeruimder is dan de jouwe” is een voorbeeld.

Taxi.

Wanneer ze een kort ritje weg woont van de discotheek, zorg dat je het momentum van de interactie gedurende de rit behoud en blijf fysieke intimiteit opbouwen. Als je haar arm aanraakte in de kroeg, raak dan nu haar been aan in de taxi. Wanneer je op het punt stond om haar te zoenen in de discotheek, zoen haar dan in de taxi. Verleiden gaat de hele tijd door en mooie vrouwen willen ook dat het de hele tijd door gaat. Dit vinden zij zo enorm aantrekkelijk. Probeer taxi’s te voorkomen waarin je ongemakkelijk elkaar kunt aanraken door bepaalde typen stoelen en dergelijke.

Hostel.

Je hebt de keuze om het momentum slopende proces in te gaan door hem je ID te geven, of je kunt je meid instrueren om haar kaart door de lezer te halen en achter haar binnen te glippen. Je krijgt extra punten omdat je zo creatief bent, en daarnaast is het spannend omdat ze het idee heeft iets stiekems te doen.

Gedeelde kamer.

Er zijn publieke badkamers in hotels en hostels die je goed kunt gebruiken wanneer er een situatie is dat je meid zich bevindt in een gedeelde kamer. Scan hierop wanneer je binnenkomt, en als het moment daar is om haar hiernaartoe te nemen, vertel de meid dan “dat je haar mee neemt op een avontuurtje”. Mooie vrouwen verleiden kan ook voor jezelf erg avontuurlijk zijn, in plaats van het abc plannetje steeds op dezelfde manier afdraaien. Hou het leuk.

2. Verhoog de fysieke spanning

Wanneer je een meid seksueel opgewonden krijgt, dan is ze bereid jou mee te nemen naar een plaats waar je zo snel mogelijk seks kunt hebben. In ons vrouwen versieren boek leren we je alles hoe je dit doel kunt bereiken, van het seksueel framen van je gesprekken tot het fysiek escaleren, maar in de tussentijd geven we je een paar puntjes waarmee je snel aan de slag kunt:

Eindig altijd een zoen voordat zij dit willen.

Gooi het gespreksonderwerp seks zo snel mogelijk erin, op een lichte en grappige manier.

Begin met aanraken op een manier hoe je je vrienden aanraakt, en werk toe naar een manier hoe je je vriendin aanraakt.

Mooie vrouwen worden gek wanneer je ze op deze manier gaat verleiden. Maak gebruik van deze waardevolle kennis.

Tot zo ver deel 1. Morgen deel 2 versiertips voor verleiden bij haar thuis.

Goededag,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.