5 Technieken Om Te Calibreren Bij Mooie Vrouwen

5 Technieken Om Game Te Calibreren Bij Mooie Vrouwen

Wat is calibreren of calibratie in pickup vaktaal eigenlijk?

Nu laat me raden. Je zit regelmatig op dit blog over vrouwen versieren, en je weet dat ik je veel leer over hoe je mooie vrouwen moet versieren. Technieken, tactieken, mindsets… alles komt voorbij. Af en toe ook dingen om vrouwen te ‘gamen’. Anders ga je namelijk niet zoiets als calibreren of calibratie opzoeken. Naast het ontwikkelen en hervinden van jouw mannelijkheid, iets wat bij de Dating Doctors centraal staat, leren wij beginners wel zijwieltjes om interacties met mooie vrouwen en het versieren mogelijk te maken. Dergelijke echte ‘game’ technieken zijn bijvoorbeeld dingen als:

  • Grappen uithalen met mooie vrouwen en haar plagen om haar te versieren
  • Haar doelbewust jaloers maken om de aantrekkingskracht te vergroten
  • Op bepaalde momenten vrouwen negeren
  • Rapport verbreken op tijden wanneer zij het niet verwacht
  • Zelfvertrouwen met vrouwen

 

Deze ‘game technieken’ zetten jou apart van andere mannen en zijn cruciaal wanneer je de echt mooie vrouwen wilt versieren.

Maar… er is meer dan dergelijke ‘game technieken’. Wanneer je deze technieken de hele tijd blijft uitvoeren zal je zo nu en dan resultaten boeken, maar er is meer dan dat. Je dient andere technieken nodig te hebben om het een en ander uit te balanceren of te calibreren. Je wilt geen game-clown worden.

Dus vandaag ga ik je een vibe leren die je kunt gebruiken om als tegenhanger van je hard game. Ik noem hem “Iedereen houdt van iedereen.”

genezen

In principe is het een mengsel van vriendelijkheid, overeenkomsten zoeken, en over uitbundige connecties met mensen.

Techniek 1: Ben het eens met iets dat zij zegt. Raak enthousiast van hoe erg jij het er mee eens bent.

“Hou je van Canada? Oh my god, ik hou ook zo erg van Canada!… (ga naar een lang verhaal over Canada)”

Anticipeer op wanneer zij ergens van houdt of iets haat, gebaseerd op haar karakter, en ben het er dan per direct mee eens. Je zult zien dat je beter wordt in mooie vrouwen versieren omdat je op deze manier een snellere comfortabele klik maakt.

“Maastricht? Ik haat het. Haat jij het ook? Ja, het zuigt! Zo’n nare stad! Bah! Yucky! Ik ga daar nooit meer naar terug… (en leid naar een verhaal over Maastricht).”

Techniek 2: Zoek overeenkomsten tussen jou en haar, ook al moet je reiken.

“Wacht eens, jij komt uit China? Mijn moeder vertelde me altijd verhalen voor het slapen gaan over China. Ze zei altijd dat die muur echt gigantisch groot is en van snoep was gemaakt. Haha. Ik zou er altijd nog een keer heen willen gaan.”

Breng ook echte overeenkomsten naar voren. “Je hebt een hond? Wat is zijn naam? Ik heb ook lang een hond gehad, zijn naam was Chico, hij hield van hoola hoop en deed meer coole tricks. Je bent wel een hondenpersoon he? Ik ook!”

Breng overeenkomsten naar voren die IEDEREEN heeft

“Je houdt van films? Ik ook! Welke? Ow ja, daar hou ik van! Ik zag die laatst in de bios met…” Mooie vrouwen hebben net als je vrienden en andere mensen in de kroeg andere dingen aan hun hoofd en zijn niet altijd bewust betrokken wanneer jij hen aan het versieren bent. Maak hier gebruik van en geef haar gewoon eenvoudig dat gevoel van verbondenheid.

Techniek 3: Praat over mensen die je kent en hoe jij ze allemaal geweldig lief hebt.

“Ik kom hier net 2 weken, maar ik heb het gevoel alsof ik iedereen hier ken en alsof het mijn oude vrienden zijn. Heb je dat gevoel ook weleens?”

“Iedereen is zo aardig in Stockholm. Ik ben er twee maanden geweest, en mensen bleven me vragen om te gaan feesten iedere avond. Man, het is echt de grootste partystad die ik ooit heb meegemaakt in mijn leven.”

Techniek 4: Vertel verhalen.

Begin je verhalen met de volgende zinnen:

“Toen ik klein was…”

“Mijn moeder vertelde mij altijd…”

“Toen ik op de middelbare school zat…”

Techniek 5: Behandel tegenspoed met plezier.

Als ze zegt dat ze een vriendje heeft, zeg je “Oh sweet, vertel me er eens wat over meisje” terwijl je haar royaal aanraakt.

Als zij zegt “Ik ga geen seks met jou hebben,” zeg je “Dat vind ik echt een geweldig idee. Dan kan ik eindelijk eens een echte vriendin hebben. Ik wilde altijd al een pure plutonische vriendenband hebben met een chille meid.” terwijl je haar weer royaal aanraakt en daarmee gemengde signalen uitzendt.

Sommige van deze technieken lijken te pleaserig, maar het geeft je overall een goede mix en goed tegenwicht aan je harde game technieken om zo eigenlijk automatisch als je acties om vrouwen te versieren een beetje te calibereren of te verzachten.

Morgen behandel ik de psychologie achter deze technieken; de echte principes achter het proces van mooie vrouwen versieren.

Nu al meer weten? Bestel eens 60 dagen vrijblijvend op zicht met Thuiswinkel Waarborg Garantie ons Boek Uitgaan van Jezelf.

boekmetversiertips

Tot zo ver,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.