Psychologie Achter Mooie Vrouwen Versieren

Psychologie Achter Mooie Vrouwen Versieren

Gisteren heb je 5 technieken kunnen lezen die je helpen om gemakkelijker en succesvoller mooie vrouwen te versieren.

Maar waarom werkt dit bij mooie vrouwen, worden ze hierdoor gecharmeerd, en zijn ze daardoor makkelijker te versieren? Je kunt het lezen in ons  boek met tips over vrouwen versieren , maar je kunt ook dit vrouwen versieren blog lezen.

Het zit als volgt. Vrouwen zijn altijd op zoek naar meer en meer vrienden, naar meer en meer ‘knechtjes’, meer en meer sociale middelen. Het lijkt alsof de honger hier naar nooit eindigt. Het is nooit genoeg. Dat is waarom ze blijven werken naar 1248 vrienden op Facebook. Hun instincten vertellen ze dat als ze blijven bouwen aan hun sociale middelen, ze altijd een back up plan hebben mocht er iets mis gaan. Op deze manier hebben ze altijd een plan om weer op te krabbelen, om sociale waarde terug te krijgen, een nieuwe seksbuddy te vinden, een nieuw vriendje, hulp bij het opvoeden van de kinderen, of het krijgen van bescherming en een veilig gevoel in bepaalde situaties… en de lijst gaat door en door.

Enkele belangrijke motivators van vrouwelijk gedrag zijn:

Angst om alleen gelaten te worden

Dit beïnvloedt het besluitingsproces van vrouwen de hele tijd. Zelfs kleine dingen in het dagelijks leven worden beïnvloed door dit.

Behouden van relaties

Vrouwen doen er alles aan om relaties te behouden, ook al lijkt het vanuit het perspectief van mannen zinloos. Dat is waarom ze altijd zeggen “we kunnen vrienden blijven”  na een breakup en “let’s just be friends” wanneer ze iemand aan de kant schuiven die hen wilt neuken. Ze kunnen dit gewoon niet laten gaan. Ze willen iedereen om zich heen behouden, IEDER PERSOON DIE ZE KENNEN. Ze willen altijd de mogelijkheid hebben van een sociaal voordeel.. een backup plan… iemand die hen kan helpen… iemand die goede dingetjes influistert zodat zij zich beter kan voelen en haar overall populariteit er op vooruit gaat.

Dus, als je de technieken van gisteren er weer even bijpakt, veel  worden opgewonden van dit soort dingetjes wanneer je ze gaat versieren. Het geeft mooie vrouwen het gevoel dat iedereen om hen heen van ze houdt ook al hebben ze geen intentie om haar direct te versieren. Als je goed oplet hoe vrouwen onderling interacteren wanneer ze omringd zijn met vriendinnen, zijn ze altijd bezig een dergelijke utopie te maken waarbij ‘iedereen van elkaar houdt’. Deze utopie houdt echter maar kort stand bij series als Oprah en Goede Tijden Slechte Tijden. De utopie dient zich constant te blijven voeden.

Gooi zo nu en dan je hard game tactiek er in.

Speel wat hard to get. Negeer haar voor een tijdje. Kom dan terug met dit.

Gooi er seksuele game in.

En… blijf altijd kino-escaleren tijdens het versieren van mooie vrouwen.

Lees “Zelfvertrouwen met vrouwen”

Vrouwen Versieren Boek

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.