Versier tips om meer vrouwen te versieren

Versier tips om meer vrouwen te versieren

Je bent al regelmatig aan het uitgaan maar je hebt nog niet de resultaten die je zou willen? Ben je het zat om gefrustreerd naar huis te gaan na een avond stappen? Dan kan ik jou een aantal handige tools geven om meer uit elke avond te halen.

Versiertip 1: Onderneem actie

In het begin van de avond voel je je vaak nog niet helemaal comfortabel in de omgeving. Hierbij is dus belangrijk dat je jezelf in een sociale instelling dwingt. Al weet je geen enkele openingszin, dan zeg je dat gewoon. “Weet je ik gebruik geen openingszinnen, want ik zal je eerlijk zeggen ik ben niet creatief genoeg om er nu ook maar 1-tje te bedenken. Weet jij nog een leuke openingszin die ik bij jou kan gebruiken?” Dit zal ervoor zorgen dat het creatieve kant van je brein geactiveerd wordt waardoor conversaties beter  en natuurlijker gaan lopen. Spreek daarom altijd gelijk de eerste vrouw aan die je tegenkomt wanneer je een club binnenkomt.

Een ander handig weetje is dat veel kleine gesprekjes doen in het begin van de avond vanzelf leidt tot onverschilligheid. Het zal je niets meer uitmaken of iemand positief of negatief reageert op jouw toenadering.

Versiertip 2: Focus op het proces

Een avond is lang genoeg, focus je dus op het proces. Het gaat om de handelingen die je doet en niet om de korte termijn uitkomst die je krijgt. Elke uitkomst is dus gewenst, want het is een deel van het proces.

Spreek vooral vrouwen aan waar je geen comfortabel gevoel bij hebt. Wanneer je deze brug overheen bent val je bijna nooit terug in geslotenheid.  Je hersenen hebben dan namelijk geen reden meer om angst op te wekken voor nieuwe ontmoetingen. Je hebt jouw hersenen bewijs gegeven dat zelfs in de meest angstwekkende situatie jou niets zal overkomen.

Versiertip 3: Bouw ervaring op

Een volgende tip gaat over de focus van het doel. Jij bent daar met een reden, namelijk een vrouw te versieren. Jouw focus zou daarop moeten liggen en niet op hoe perfect je aanspreekt of danst. Als je met slechte vaardigheden alsnog een vrouw naar huis krijgt, dan zal dat alleen een positief effect hebben. Er is namelijk een nieuwe referentie-ervaring opgemaakt die positief zal meespelen voor de volgende keren dat jij je niet comfortabel voelt bij een vrouw.

Versiertip 4: Orden de chaos

Een vrouw mee naar huis nemen gaat altijd chaotisch. Jouw taak als man is om alle obstakels te overbruggen. Als zij bijvoorbeeld een beschermende vriendin heeft kun je een vriend van je gebruiken om haar bezig te houden. Daarnaast kun je jouw vrouw isoleren, dus apart nemen van de rest van haar groep.

Versiertip 5: Altijd nog één

De laatste versiertip die ik je wil meegeven is dat je altijd nog een laatste vrouw moet aanspreken aan het einde van de avond.  Dus wanneer je helemaal doorheen zit, je bent moe en hebt geen zin meer te converseren. Spreek dan nog een vrouw aan! Deze kan ervoor zorgen namelijk dat jij een volgend plateau doorbreekt. Deze vrouwen versieren tips zijn natuurlijk niet het enige wat je succes kan brengen.  Ga er op uit, en ontdek je eigen vrouwen versieren tips! In ieder geval al vast veel succes weer met deze versiertips!

Nog meer gratis versiertips? Schrijf je in op onze gratis 75-delige vrouwen versieren cursus!

Lees ook hier nog meer versiertips voor mannen  

 

You can leave a response, or trackback from your own site.