Versiertips voor mannen die wetenschappelijk bewezen zijn (deel 2).

Versiertips voor mannen die wetenschappelijk bewezen zijn.

Klik op de volgende link als je eerst deel 1 wilt lezen: Wetenschappelijk Bewezen Versiertips

Versiertips voor mannen tip 3

Doe een beetje moeilijk (hard 2 get zeg maar) ¬†– en dan op een andere – meer smooth ūüėČ – manier….

Deze aloude versiertip voor vrouwen  lijkt tevens vruchten af te werpen als je deze versiertip als man gaat gebruiken.  Een inmiddels legendarisch experiment van Elaine Walster van de University of Wisconsin geeft weer hoe jij dat als man kan doen. 

Walster gaf jonge single mannen informatie over een aantal vrijgezelle vrouwen. Een van de vrouwen leek makkelijk veroverbaar: ze vond alle mannen wel aantrekkelijke partners. Een ander was hard to get: zij zag geen van de mannen zitten. Tot slot was er een vrouw die weinig enthousiast was over de andere kandidaten, maar wél warmliep voor de mannelijke proefpersoon zelf. Het resultaat was overweldigend: deze vrouw was het populairst van allemaal. Waarschijnlijk omdat ze de proefpersoon het idee gaf dat hij speciaal was Рeen wens die we allemaal hebben.

Recenter onderzoek door Paul Eastwick van Northwestern University laat zien dat kieskeurig zijn ook voor mannen loont. In een speeddating-experiment werden de mannen die na het speeddaten wel met iedereen een vervolgafspraakje wilden maken, het minst aantrekkelijk gevonden. De conclusie: maak duidelijk dat je heel kritisch bent ten opzichte van iedereen, maar w√©l warmloopt voor degene wiens hart je wilt veroveren. ‘Heel veel mensen vragen me uit /willen bevriend met me zijn / willen me een baan aanbieden, maar die wil ik niet. Ik wil alleen jou!’

Het is daarbij niet slim om die enthousiaste reactie al van meet af aan te tonen. Een klassiek onderzoek door Elliot Aronson en Darwyn Linder laat zien dat de chemie het grootst is als je je naarmate de ontmoeting langer duurt, steeds positiever betoont over de ander.

Versiertips voor mannen tip 4

Wees positief

‘Wat een slecht caf√©, de muziek is niks, de wc’s zijn smerig en de wijn niet te drinken.’ Wie een mensenmagneet wil zijn, doet er verstandig aan dit soort gedachten voor zich te houden. Klassiek onderzoek door Valerie Folkes en David Sears van de University of California laat zien dat je aantrekkelijker wordt gevonden als je positief bent over een heel scala aan dingen, zoals films, steden, colleges en zelfs politici. Degenen die de meeste dingen leuk vonden, werden stukken aardiger gevonden dan moppersmurfen. Mensen die positief zijn, ervaren we als warmer, socialer en vrijgeviger. En dat zijn natuurlijk fijne eigenschappen voor een vriend of kennis.

Er is wel een uitzondering op deze regel, ontdekte Jennifer Bosson van de University of South Florida: als je zeker weet dat de ander ook ergens een hekel aan heeft, leidt dat tot een nog sterkere chemie dan wanneer je een gemeenschappelijke passie ontdekt. Bosson deed een serie experimenten om dit te bewijzen. Het bleek dat mensen die erachter kwamen dat een vreemde een derde persoon ook onaardig vond, zich meer verbonden voelden met deze vreemde dan wanneer ze de derde persoon allebei aardig vonden. Bosson: ‘Het onthullen van een negatieve mening is een gok: als de ander je mening deelt, is de beloning groot; zo niet, dan maak je een slechte indruk op potenti√ęle vrienden.’

Wie het zekere voor het onzekere neemt, heeft het dus vooral over dingen waar hij positief tegenover staat. Misschien is dat ook wel zo gezellig.  Versiertips kunnen dus ook best gezellig zijn. Sterker nog, ik zeg dat vrouwen versieren je de meest sociale persoon ter wereld maakt! Tenminste als je Echt goed wil worden.

Versiertips voor mannen tip 5

Schaf een nieuwe garderobe aan

Mannen opgelet: spit je kast door en ga op zoek naar rode kleren. Uit recent onderzoek van Andrew Elliot van de University of Rochester blijkt namelijk dat mannen in het rood het goed doen bij vrouwen. In een serie experimenten liet Elliot zien dat vrouwen foto’s van mannen tegen een rode achtergrond of in een rood T-shirt aantrekkelijker en seksueel begeerlijker vinden dan een man tegen een witte achtergrond of in een groen of blauw shirt. De moeite waard om te proberen, toch?

Rood heeft zulke aantrekkingskracht omdat het volgens Elliot een signaal is voor een hoge status. En dat is iets waar vrouwen voor warmlopen (zie ook het experiment op pagina 44). Rood associ√ęren we met kracht, macht en dominantie, zegt de onderzoeker. Kijk maar naar het dierenrijk, waar mandrils rode delen hebben op hun gezicht en rond hun geslacht: bij alfamannetjes zijn die delen het grootst en ook het meest intens rood. Stijgt het aanzien van een mandril, dan kleurt hij roder.

Al eerder liet Elliot in onderzoek zien dat vrouwen in het rood aantrekkelijker zijn voor mannen. Ook willen mannen meer geld uitgeven aan een vrouw in het rood tijdens een afspraakje. Rood zou bij vrouwen een indicatie zijn voor vruchtbaarheid, vermoeden de onderzoekers, zoals het achterwerk van sommige primaten rood kleurt als ze op hun vruchtbaarst zijn.

Meer versiertips voor mannen

Nog wat ‚Äėopen deur versiertips‚Äô¬† voor mannen.

Zorg ervoor dat veel vrouwen naar je lachen. Onderzoek wijst uit dat een man waar vrouw naar lachen aantrekkelijk wordt gevonden. Raak de vrouw zoveel mogelijk aan. Begin met de zijkant van het lichaam. Zijkant arm, zijkant onderaan, zijkant schouder, zijkant been. Allemaal geoorloofd en allemaal absoluut de beste versiertip die ik je kan geven. Veel mannen raken vrouwen te weinig aan. Meestal uit angst om ‚Äėcreepy‚Äô gevonden te worden.

Wees een leuk persoon, dan word je fysiek aantrekkelijker gevonden. Een onaangenaam karakter maakt je bewezen lelijker.

Hang romantische beelden aan je muur, en zet een leuk muziekje op. SmoothOperator of zo van Sade of z;-)

Het heeft allemaal bewezen effect op haar stemming. Dus je maakt het jezelf gewoon veel makkelijker. Doe een lekker luchtje op, en zorg dat je hele huis lekker ruikt. Al ruiken vrouwen de geur van een vieze WC. Dit is ook weer een bewezen versiertip. De vrouwen vinden je dan minder aantrekkelijk.

Ga naar een griezelfilm. 1. Ze gaat dichter naast je zitten 2. Als mensen spanning ondergaan vinden ze daarna mensen van het andere geslacht aantrekkelijker. Er schijnt zelfs een bedrijf in Moskou te bestaan die spannende dates organiseert. Inclusief aanhouding door criminelen, schietpartij met losse flodders en achtervolging. Iets waar de date dan allemaal niets van af weet. Zij voelt de spanning, en natuurlijk weten jullie te ontsnappen door middel van de koelbloedige actie van de man (die het bedrijf heeft ingehuurd) in kwestie.

Dat gaat wellicht een beetje te ver. Wat je in ieder geval kan doen, is lid worden van ons gratis 85-delige versiercursus via onze vrouwen versieren nieuwsbrief .

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

Hier krijg je nog veel meer versiertips voor mannen.

Meer wetenschappelijk bewezen versiertips

 

Vrouwen versieren op feest 

You can leave a response, or trackback from your own site.
Concepcion says:

I’ve been surfing online more than 4 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It is pretty worth enough for me. In my opinion, if all webmasters and bloggers made good content as you did, the internet will be much more useful than ever before.

Here is my page: Datingsite tips