Sekscoach Alex May – Een Introductie

Sekscoach Alex May – Een introductie

Vanaf vandaag tot en met zondag zal ik posts gaan schrijven ter voorbereiding op Alex May. Maandag schrijf ik een korte review over de uitzending van Sekscoach Alex May bij Spuiten en Slikken bij BNN op Nederland 3. ‘Alex May, wie is dat?’ hoor ik je zeggen. Haha.. je ogen zullen wijd open gaan staan…

Wie is Sekscoach Alex May?

Sekscoach Alex May is een Rus, met een behoorlijke passie. Niet zo maar een passie. Naar zeggen is hij de beste minnaar die er bestaat (volgens Alex zijn het de vrouwen die dat tegen hem zeggen). Hij heeft zich jarenlang verdiept in het zo goed mogelijke bevredigen en seksueel escaleren van mooie vrouwen. Hij kan met zijn seks skills mooie vrouwen verleiden als geen ander. Sommigen noemen hem ook wel de Love Guru.

Hij heeft een tijd lang in Nederland gewoond waar hij het nachtleven van Amsterdam onveilig maakte. Nog steeds is Alex, ondanks dat hij minder vaak in Nederland is, nog een goede vriend van me.

Hij geeft tegenwoordig wereldwijd honderden mensen coaching in het bevredigen en opgeilen van een vrouw. Dit doet hij via workshops. Later volgt meer info hierover. Daarnaast leert hij je een mindset aan die een aankomende Love Guru wel kan gebruiken. Zo leert hij mannen (maar ook vrouwen) over de sociale conditionering die vrouwen wordt opgelegd om zich maar in te houden met seks, niet te snel van stapel te gaan, etc. Volgens Alex May allemaal onnodig.

Met zijn doel om zo veel mogelijk vrouwen in bed te krijgen is Alex May als beste minnaar een ongekende verschijning binnen de wereld van het mooie vrouwen verleiden.

Wanneer is sekscoach Alex May op TV?

14 oktober om 22:00 uur is hij te zien op tv, op BNN bij Spuiten en Slikken. De redactie van Spuiten en Slikken is in staat geweest hem naar Nederland te halen voor de uitzending. Ik, SmoothDoc, heb de opnames bij mogen wonen en weet al wat er allemaal gaat komen aanstaande zondag. Meer info volgt snel!

 Zie hierboven een stukje van het script van Spuiten en Slikken 🙂

p.s. Schrijf in je agenda: a.s. zondag 14 oktober bij Spuiten en Slikken, Alex May! Vanaf 22:00u op Ned3 bij BNN.

Neem ook zeker even een kijkje op deze website, voor Alex May en andere aankomende events!

Cheers,

SmoothDoc

Meer over Sekscoach Alex May

Kijkje  in de seksworkshop

Kijkje in de seksworkshop deel 2

De TV-uitzending met Alex May 

You can leave a response, or trackback from your own site.