Review Casanova Uitzending #3

Review Casanova Uitzending #3

Eerst deel 1 kijken? https://www.meesterversierder.nl/review-casanova-bootcamp-uitzending-1/

Gisteren hebben we wederom kunnen zien hoe Tim, Thom en Thomas onder begeleiding van de datingcoaches Roderik (zie filmpje over vrouwen versieren bij 0:40 van een jonge Roderik in opleiding – de lange man met de witte hoed) , Caspar en Tom bij Casanova Bootcamp aan de slag gingen om te proberen mooie vrouwen te verleiden.

In deze aflevering wordt hen gevraagd hoe ze een connectie maken met mooie vrouwen voordat ze haar gaan verleiden. Connectie maken, een erg belangrijk onderdeel in het verleiden van mooie vrouwen. Ze antwoorden dat ze enkel een paar vragen stellen en niet echt diep erop doorvragen. Zelf vertellen doen de jongens vaak op momenten dat juist de vrouw aan het woord moet zijn. Roderik maakt in zijn coaching gebruik van de zes fundamentele levensbehoeften, een belangrijk begrip uit de NLP. Een post hierover zal snel volgen.

Wanneer ze hier mee klaar zijn worden belemmeringen opgespoord en aangepakt. De drie studenten schrijven hun belemmeringen op en laten deze verbranden in het vuur. Zo, klaar voor het speeddaten. 9 dames wachten ze op. Thomas heeft een klik met Isabelle met de groene jurk.

Abseilen hoort er bij. Wederom om hun innergame te verbeteren: het zelfvertrouwen etc. wat erbij hoort om mooie vrouwen te kunnen verleiden. Het zetten van de eerste stap kun je zien als een metafoor voor het aanspreken van de vrouw. De spits afbijten; het ijs breken.

De volgende missie is om een meid apart te nemen, te isoleren, om hier een band met haar op te bouwen, alvorens te gaan voor het telefoonnummer of een date. Mooie vrouwen verleiden wordt op deze manier meer solide. Thomas spreekt twee groepen meiden aan maar heeft een beetje een awkward gesprek. Oogcontact is minder en hij vervalt in een ‘waar kom je vandaan’, ‘wat studeer je’ etc., m.a.w. een interview-achtig gesprek in tegenstelling tot een emotioneel stimulerend/plagerig gesprek.

Daarna is Thom aan de beurt. Het begin gaat goed, maar kort daarna gaat het minder. Hij kijkt te lang rond, verandert zijn demotiverende fysiologie niet, en uiteindelijk gaat hij op pad dankzij de motiverende woorden van coach Tom.

Ik vind het nog steeds een beetje tam. Ze zijn nu al 3 afleveringen bezig en ik vraag me af of er nog wat gaat gebeuren nu met vrouwen versieren en zo. Een zoen of iets dergelijks? Een telefoonnummer dan? Een facebook….? Als je dit vergelijkt met onze cliënt Robin die het in 2,5 uur leert. Ik denk toch dat Tim, Thomas en Thom niet echt onder doen voor Robin. Enfin we gaan kijken of er nog wat gaat gebeuren, alleen ik vrees het ergste.

Tim gaat in ieder geval wel behoorlijk snel voor de intieme vragen die goed werken. “Wat wilde je worden toen je klein was”. De groep reageert goed. Hij is binnen. De spanning neemt toe wanneer hij zijn vraag heeft uitgewerkt. Desondanks slaagt hij er in de meid te isoleren. De meid vindt het wel een beetje awkward. Ze gaat mee met Tim, maar de meid reageert verbaal niet super enthousiast. Hij is te snel en in die zin te intens. Hij dient de spanning er iets meer af te halen. Hij liep te hard van stapel. Later zegt ze dat ze een vriend heeft. Dit geloof ik persoonlijk niet, omdat ze het niet gelijk als eerste argument noemt. Ze gebruikt het naar mijn mening om haar eerste argument, het principe van niet snel nummer geven, te versterken.

Vergelijk voor jezelf wat de overeenkomsten zijn tussen ons vrouwen versieren boek en hetgeen je hier op tv ziet. Dergelijke overeenkomsten zijn hoogstwaarschijnlijk de kern van het proces rondom het verleiden van mooie vrouwen en dit is hetgeen je het best moet gaan beheersen.

Enjoy the proces,

SmoothDoc

Voor deel 4: http://www.meesterversierder.nl/review-casanova-uitzending-4/


You can leave a response, or trackback from your own site.