Angst om vrouwen aan te spreken

Angst om vrouwen aan te spreken

 

Hoe nerveus je ook bent,  hoeveel angst je hebt om haar aan te spreken, of hoe knap zij er ook uit ziet, of hoeveel mensen er ook kijken, je moet op haar afstappen.

Tenzij je haar aanspreekt, zul je haar nooit leren kennen, bevriend met haar worden, met haar uitgaan, of seks met haar hebben.

Wat is het ergste dat kan gebeuren als je haar aanspreekt? Ze zou je kunnen afwijzen. En wat dan nog? Je zal er heus niet dood aan gaan. Sterker nog, het zal je moediger maken en het zal er voor zorgen dat de volgende benadering makkelijker gaat. Bovendien kan ze je niet afwijzen want ze kent je helemaal (nog)  niet. De enige personen die je kunnen afwijzen zijn je dierbaren

Maar als je haar niet aanspreekt zul je er zeker spijt van krijgen, misschien wel voor de rest van je leven. De grootste angst om vrouwen aan te spreken zou niet je grootste angst moeten zijn – als je het zo bekijkt. Hoeveel spijt heb jij al gehad. Heb je geen angst om dan weer te hebben.

 

escalatieangstenvrouwenversieren

 

Stel jezelf maar eens voor op latere leeftijd dat je op een schommelstoel zit op de veranda en je zit te mijmeren over je leven. Heb je dan liever dat je denkt wat heb ik een hoop leuke dingen met vrouwen beleefd of wat heb ik een hoop kansen met vrouwen in mijn leven gemist?

Tijdens de gesprekken met mijn cliënten, heeft elke man een verhaal over een meisje dat hij wilde benaderen maar het toch niet heeft gedaan. Achteraf hebben ze er allemaal nog steeds spijt van, soms wel jaren later.

De pijn van afwijzing is minder (veel minder) dan de pijn van spijt. Dus wees een man, en spreek haar aan.

Meer over angst om vrouwen aan te spreken hier

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren.

 

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.