Is uiterlijk belangrijker dan houding?

Veel mannen denken dat een vrouw ALLEEN valt op mannen die er goed uitzien. Ze denken dat uiterlijk veel belangrijker is dan houding.

De waarheid is, de meeste knappe mannen zijn helemaal niet zo succesvol als jij denkt.

De knappe B-film acteur die is gearresteerd voor verkrachting kon blijkbaar zijn poetsvrouw niet eens verleiden, laat staan charmante en succesvolle dames.

Ik werk op het moment met een cliënt die een bekende tv-serie acteur is. Met zijn uiterlijk zou je denken dat hij elke vrouw in de club kan krijgen. Dat is dus niet zo.

Zelfs de vrouwen waar hij een relatie mee heeft gehad hebben hém benaderd. Zij hebben hém gekozen, dus niet andersom.

Hij kan de vrouw die hij zelf kiest niet krijgen.

Een vrouw die zich tot een man aangetrokken voelt, let veel meer op de houding dan op het uiterlijk.

Die houding is de manier waarop jij communiceert met de wereld om je heen. Het bestaat uit aspecten zoals je lichaamstaal, de toon van je stem, je gevoel voor humor, de manier waarop je oogcontact maakt, je kledingstijl, je zelfverzekerdheid en meer.

Wil je meer zelfvertrouwen in jezelf voelen. Lees dan eens vrijblijvend (60 dagen op zicht) ons vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen.

boek-zelfvertrouwen-292x300

Dat is waarom een vrouw zich meer aangetrokken voelt tot een man met een ‘gemiddeld’ uiterlijk die op haar afstapt met zelfvertrouwen, dan een knappe man die maar zwakjes op haar afstapt, of niet eens.

 

 

 

 

 

 

 

En wil je meer versiertips ontvangen voor jou als man? Schrijf je gratis in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren. Dan zul je al snel inzien dat uiterlijk helemaal niet zo belangrijk is voor vrouwen. Het is wel belangrijk alleen veel minder dan houding.

briget-maaslandnieuwsbrief

 

You can leave a response, or trackback from your own site.