Angst voor vrouwen of vrouwen versieren

Angst voor vrouwen

Angst voor vrouwen of venustrafobie (ja, ja ook de voor de onzinnige weetjes dien je bij mij te zijn…)  is 1 van de dingen die ik tegenkom als datingcoach van de Dating Doctors.

Nou is angst voor vrouwen iets waar je over na kan denken.
Angst voor vrouwen zou juist ook kunnen zitten in jouw denken.
Angst voor vrouwen zou al heel veel minder kunnen worden,  door ‘in het moment te zijn’.

Ga maar eens na hoe vaak je tijdens het ontbijten al niet bezig bent met de vraag wat je vanavond gaat eten. Hierdoor ben je vaak niet eens bewust van wat je nu eet. Laat staan dat je er NU van kunt genieten. In ons leven gaan we vaak maar door zonder ons af te vragen waar we nu eigenlijk mee bezig zijn.

Welke gedachten en gevoelens hebben wij?

We stoppen veel energie in nadenken over het verleden, en maken ons ook nog eens druk over de toekomst.  Dit leidt tot piekeren en stress, en soms ook tot angst voor vrouwen.

En net als dat jouw hart vanzelf klopt, kun je niet stoppen met denken. Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat we veertigduizend gedachten per dag hebben.

Je kunt je wél realiseren dat jij je gedachten niet bent.

Je kunt je realiseren dat gedachten geen feiten zijn.

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gedachten een positieve of negatieve lading mee te geven.

Verschil tussen feiten en gedachten.

Soms is een vervelende gedachte echter ook een vervelend feit. Je bent vast een keer afgewezen door een vrouw. Ik hoop het voor je. Angst voor vrouwen zou hier kunnen beginnen. En hier begint ook het einde van jouw angst voor vrouwen.

Een pijnlijke afwijzing van een vrouw, kan leiden dat jij deze stressprikkel (lees mooie, leuke vrouw) gaat vermijden. Of wellicht ga je er zelf tegen vechten. Toch zou het goed zijn om je eerst af te vragen: is dit mijn probleem? Kan en of wil, ik hier iets aan doen? Het is goed om je verantwoording te nemen. En als je hierin doorschiet, kun je er onbewust vanuit gaan dat jij alles zelf moet kunnen oplossen.

Door deze té hoge verwachting, blijkt dat we voor niemand zo streng zijn dan voor onszelf. “Wat ben ik toch stom”, zeggen we tegen onszelf als we afgewezen worden door een vrouw. Denk ook eens aan dat zij zo stom is om jou af te wijzen. Denk ook eens aan dat jij een succes bent omdat je afgewezen bent door een vrouw. Jezelf afwijzen is namelijk makkelijk. Gewoon niet in actie komen. Gewoon haar oogcontact niet vasthouden. Gewoon haar niet vertellen dat je haar leuk vindt.

Juist jij bent nu in actie gekomen, daardoor heeft zij jou kunnen afwijzen, en daarom ben jij een succes.

Want vanuit die afwijzing kun je verder leren. Bij elke afwijzing kom je dichter bij de JA. En dichter bij jezelf. Dichter bij dat Angst voor vrouwen iets is uit jouw verleden is, in plaats van iets uit jouw heden.

angstnietmeer

Je routeplanner verliest ook zijn geduld niet als je verkeerd rijdt. Je routeplanner draait om of neemt een andere route. Doordat wij de lat voor onszelf zo hoog leggen ontstaan gevoelens van teleurstelling, faalangst, en sombere gedachten. Dit kan een startpunt vormen voor het ontwikkelen van overspannenheid, angst voor vrouwen, en daarmee zelfs tot een depressie.

In het jaarprogramma van de Dating Doctors krijg je handvatten aangereikt waarmee je dit patroon kunt herkennen. Je kunt ook inzicht in jezelf ontwikkelen. Door ons drukke leven is het moeilijk om in je eentje, de tijd en de motivatie te vinden die nodig is om een verandering in je manier van leven en denken te bereiken.

In onze training worden eeuwenoude oosterse methoden, mindfullness en moderne westerse therapie (hypnotherapie, integratieve coaching, NLP) vormen gecombineerd. Door de training in een groep te volgen raak je geïnspireerd en gemotiveerd. Door daarnaast ook trainingen 1 op 1 te volgen kun jij dieper op jouw liefdesperikelen en veroveringen ingaan.

Leren hoe je vrouwen kan versieren

Je leert hoe je op een andere manier vrouwen kan versieren, dan wat je tot nu tot hebt gedaan. Je leert hoe jouw oude patronen kan loslaten. Zo kun je in vrijheid een andere route kiezen. Je kan bewust en krachtig vrouwen versieren. In plaats dat je afhankelijk bent van een hele grote dosis geluk. Dit ervaren onze cursisten als een verademing. De angst voor vrouwen is daarmee iets waar onze cursisten mee om kunnen gaan. En sterker nog, de angst voor vrouwen gebruiken ze nu als hulpmiddel.  Ze aanvaarden zichzelf en daarmee ook hun angst voor vrouwen.

Accepteer jij van jezelf dat je niet in actie komt? Wellicht wil je morgen in actie komen? Of nu? Wat is jouw 1e stap tot het verminderen van jouw angst voor vrouwen? Ben je moedig genoeg om onze hulp te kunnen inroepen?

Angst voor vrouwen overwinnen via training

Voor mannen die op een andere manier in het leven willen staan. Waarbij er meer aandacht is voor wie je bent als man. Voor mannen die meer leuke vrouwen in hun leven willen. Voor mannen die betere contacten willen met mensen in het algemeen.

Ook voor mensen die last hebben van stress, sombere gevoelens/gedachten, piekeren, rationaliseren, meegesleurd/overspoeld raken door gevoelens of angsten voor vrouwen, of met het versieren van vrouwen, is deze training geschikt.  Zeg ‘Verdwijn’ tegen jouw angst voor vrouwen.

Kijk op www.datingworkshops.nl of stapje voor stapje stapjes in de goede richting te gaan zetten. En je kunt er zo benieuwd naar zijn hoe groot en hoe snel jij die stapjes kunt gaan maken. If nobody can help you, we can. Wij krijgen de zware gevallen die niemand anders wil. Dus er is een oplossing, en die oplossing zijn wij samen met jou.  And wat houdt je tegen –  no cure, no pay! Dus neem die beslissing. Of heb je ook angst om beslissingen te nemen net zoals die angst voor vrouwen?

jaarprogramma vrouwen versieren

https://datingdoctors.nl/jaarprogramma/

You can leave a response, or trackback from your own site.