Ben jij een wanhopige man?

Waarschijnlijk weet je al dat je niet te gretig moet overkomen als het op het versieren van vrouwen aankomt. Gewoon omdat je dan afhankelijk en wanhopig overkomt, en dat zijn bepaald geen eigenschappen die een vrouw zoekt in een man. Wanhopige mannen komen zielig over en oefenen totaal geen aantrekkingskracht uit op vrouwen, behalve op die ene vrouw die nog wanhopiger is dan henzelf.

Echter je moet ook wel duidelijk tonen dat je haar wilt. Het probleem is dus en niet te gretig en wel tonen dat je haar wilt.

Niet te gretig en toch laten zien dat je haar wilt?

Huh, hoe dan?

Het verschil is eigenlijk dat je haar moet willen omdat je weet dat HAAR iets MOOIS te bieden hebt. Namelijk: JIJ! Dit ten opzichte van dat je iets van haar wilt nemen. Dat jij jezelf beter wilt voelen door met haar contact te hebben. Dat komt later wellicht, als je haar wat beter kent. Nu ben je zelf al helemaal blij, en zij kan een toevoeging zijn op je eigen leven.

wanhopigeman1

Een vrouw zoekt als het ware een man die onafhankelijk en verwachtingsvol overkomt. In feite zoeken de meeste vrouwen naar een man van wie zij afhankelijk kunnen zijn. Onafhankelijke vrouwen beweren wel eens dat ze geen man nodig hebben, maar dat staat niet in de weg dat ze er geen willen. En die man is geen jongetje dat voortdurend op zoek is naar aandacht en bevestiging.

Kijk even dit mailtje wat ik even van een site (Vriendin.nl) weghaal.

Ik vind dat je echt te vaak contact zoekt. Ik ben het maar, we hebben geen relatie en ik weet niet eens of een relatie op dit moment wel in mijn leven past. Ik heb je aan het begin al gezegd dat ik niet op zoek was, dat het aanmelden op relatieplanet een fun was en dat ik absoluut niet van wanhopige jongens hield. Ik hou niet van jongens die veel bellen/smsen/mailen. Als ik niet opneem/of weinig reageer, dan heb ik het druk. So be it. Ik vind het heel benauwend als iemand met mij dan zoveel contact zoekt. En mijn werkrooster..ik wil hem wel geven, maar wat heb je eraan? We hebben toch niks? Waarom moet jou leven dan nu al aangepast worden op het mijne? Ik ben een onafhankelijke vrouw die onafhankelijk wil blijven. Ik ben echt gehecht aan mijn vrijheid, en daar doet een benauwend gevoel echt niks goed mee. Ik vind je echt een leuke en gezellige jongen, maar op dit moment ook echt een tikkeltje wanhopig. Of laat ik het zo zeggen; ik heb het idee dat je veelte graag wilt of naar een totaal andere soort vrouw op zoek bent(een vrouw die graag de hele dag door aandacht wil.

Waar herken je wanhopige mannen aan?

Weet je waar je wanhopige mannen aan herkent? Naast dat ze alles aan de kant zetten voor haar, en altijd beschikbaar zijn, doen ze vaak overdreven aardig tegen vrouwen, slijmerig zelfs, kruiperig. Ze zijn niet hoffelijk en vriendelijk omdat ze dat van nature zijn, maar omdat ze een vrouw in bed willen krijgen! Het is een soort geveinsde aardigheid waar de meeste vrouwen vrij makkelijk doorheen prikken. Als het niet meteen gebeurt, dan wel verderop in het datingproces.

Zelfverzekerde mannen worden vaak afgedaan als schoften en smeerlappen, omdat ze zogenaamd niet vriendelijk zijn tegen vrouwen. En het zijn juist deze ‘rotzakken’ waar vrouwen voor vallen. Niet omdat het rotzakken zijn, maar omdat ze authentiek en eerlijk zijn. Vrouwen zijn gek op mannen die zichzelf zijn.

Weet je wat het is met dat soort mannen? Ze zijn misschien in het begin niet overdreven aardig, maar worden dat wel na een tijdje, als ze de vrouw in kwestie ook echt aardig beginnen te vinden. De man die zijn vriendelijke voorkomen daarentegen veinst, valt na verloop van tijd uit zijn rol en wordt juist minder aardig!

Laat haar los

Vermijd koste wat kost dat je wanhopig overkomt. Laat haar gaan! Als ze echt wil gaan, is er niks wat je kunt zeggen of doen om haar terug te laten komen. Als een vrouw doorheeft dat je haar makkelijk kunt loslaten, zal zij zich juist aan jou vastklampen. Eenvoudigweg omdat jij daarmee blijk geeft van je onafhankelijkheid en zelfverzekerdheid.

laathaarlos

 

Schep in een gesprek wat fysieke en emotionele afstand tussen jullie. In die afstand kan juist de aantrekkingskracht ontstaan. Aantrekkingskracht heeft de ruimte nodig. Die emotionele band met haar, die klik die je bij haar in bed doet belanden, creëer je door haar tijd en aandacht te schenken. Niet door die aandacht voor jezelf op te eisen.

Makkelijker gezegd dan gedaan

Uit ervaring weten we dat veel mannen moeite hebben deze theorie te bevatten. Het druist in tegen wat ze logisch of vanzelfsprekend vinden. Deze mannen vinden het nog lastiger deze theorie te praktiseren. Ze denken het te snappen, maar gaan binnen de kortste keren de fout in als ze een vrouw benaderen, bijvoorbeeld door haar achterna te lopen als ze wegloopt.

Zie hier bijvoorbeeld een e-mailtje wat ik kreeg van Olivier die lid is van ons jaarprogramma vrouwen versieren.

Sinds het jaarprogramma ben ik omhoog geschoten kwa game,
maar diep vanbinnen merk ik dat er toch reparatie nodig is.

Dit moet ik een keer oplossen want ben daar vroeger altijd voor gevlucht.
Zeker als iemand mij leuk begint te vinden ontstaat er bij mij een behoeftigheid drang naar zekerheid, waardoor ik het op termijn verkloot en weer in een dal terecht kom.
Patroon had ik vroeger ook al en was daarom gestopt met daten voor een aantal jaar omdat het teveel pijn deed.

loslatenenzekomterug

Volgens onze planning heeft Olivier nog wat workshops over. Onder meer met mij (innergame coach), Marco (NLP-coach) en Mayke (intimiteitscoach) gaan we hier verder aan werken. Het vrouwen versieren en verleiden en ermee daten zit namelijk nu wel goed. Nu gaan we er samen aan werken dat hij authentiek kan blijven reageren. Dat hij ook vrouwen die hij heel vindt, los kan laten zonder dat hij daardoor zichzelf in de put piekert. Zoals je ziet de theorie begrijpt hij al en nu nog verder het lastige toepassen in de praktijk. Wil je zelf wat meer weten van de theorie hierachter?

De theorie hierover en andere theorieën worden uitgebreid behandeld in onze boeken, maar dan moet je ze natuurlijk wel zelfstandig in de praktijk brengen. Als je juist daarmee problemen hebt, biedt onze workshop, uitkomst. Daarin behandelen we de theorie niet alleen, we brengen haar ook nog eens direct in de praktijk, als je de straat op gaat om onder deskundige begeleiding vrouwen te benaderen en te versieren!
Hartelijke groet,
De Dating Doctors
You can leave a response, or trackback from your own site.