Vrouwen versieren en gelukkig blijven

Veel mannen die bij ons voor een consult komen, hebben last van benaderingsangst en durven niet eens een vrouw aan te spreken.

Voor hen is het een enorme stap als ze voor het eerst met een vrouw praten. Maar dan komt probleem nummer 2: ze hebben geen idee wat ze moeten zeggen of hoe ze zich moeten gedragen! Stiltes in een gesprek zijn nog steeds een verschrikking en wel zo een verschrikking dat ze alleen maar meer gaan stamelen en gaan stotteren. WTF? Wat kun je hier aan doen? 

Belangrijkste van vrouwen versieren en gelukkig blijven

Het belangrijkste van vrouwen versieren en gelukkig blijven: wees je authentieke zelf. Vrouwen trappen niet in je rol. En als jezelf zijn niet goed genoeg is, is dat haar probleem. Niet het jouwe. Natuurlijk kan je wel eens de “homoroutine benadering” doen als dat het makkelijker voor je maakt om een vrouw te benaderen. De homoroutine benadering is niets anders als op een vrouw afstappen en zeggen “Zie ik eruit als een homo? Want er kwam net een man op mijn af die me probeerde te versieren.” 

Schadelijkheid op langere termijn

En wat betreft schadelijkheid en ongelukkig worden op langere termijn; als je een tijdje dit soort openers gaat gebruiken, ben je totaal niet bezig met jezelf te verbeteren. Je bent een soort “persona” aan het verbeteren. Telkens openers gebruiken die geen bal te maken met de waarheid, brengt je zelfvertrouwen ernstige schade toe. Als je dit vaak gebruikt, heeft het waarschijnlijk allemaal te maken met angst. Je denkt dit soort openers te moeten gebruiken – die niet waar zijn – aangezien jouw leven toch niks voorstelt. Als je dat werkelijk denkt, ga er dan eens snel verandering in aanbrengen. Uiteindelijk gaat het bij een vrouw vaak om waar je naar toe wilt. Niet waar je nu bent. Ik bedoel daarmee, niet iedereen is multimiljonair. Dat hoef je van de meeste vrouwen ook helemaal niet te zijn. Zelfs al ben je nu een

Jezelf zijn is ook eerlijk zijn over alle aspecten van je leven. Ga geen exen of exotische hobby’s verzinnen. Voor je het weet zit je vast in een web van leugens. Vrouwen houden van een man die ze aan het lachen maakt, maar ga niet geforceerd grappig doen en je humoristischer voordoen dan je bent. Sta toe dat het gesprek een serieuze wending neemt. Mannen die alleen maar grappig zijn versieren geen vrouwen aangezien elke seksuele spanning dood slaat.

De uitzondering

Ook al ben je nog helemaal vol van je ex, praat niet teveel over je ex. Dan denkt ze dat je nog niet over haar heen bent. Als je ex echt een enorme trut vindt, praat ook niet slecht over je ex tegen haar, want ook zij is iemand z’n ex. Vrouwen sympathiseren met elkaar wat dat betreft.

Een laatste tip

Een belangrijke laatste vrouwen versieren tip: wacht niet tot het laatst om haar mee uit te vragen, maar doe dat ergens midden in het gesprek. Als jullie meteen uit elkaar gaan na het regelen van een date, denkt zij dat het jou enkel daar om te doen was. Praat liever nog even door. Zo toon je oprechte interesse in haar.

Wil jij jouw liefdesleven een serieuze boost geven? Schrijf je dan in voor onze dagvullende workshop WORKSHOP ROUWEN VERSIEREN , waarbij we ook daadwerkelijk vrouwen gaan aanspreken, op straat en in het uitgaansleven!

Hetzelfde wat voor humor geldt, geldt ook voor complimentjes geven aan vrouwen. Schiet met scherp, niet met hagel. Geef haar alleen een complimentje als je het écht meent en niet alleen om een wit voetje te halen.

Zomerse groeten,

De Datingdoctors

PS Wist je tijdens onze workshops 1 op de 4 mannen een instant date scoort en dat de helft daarvan nog diezelfde avond met een vrouw in bed belandt?

You can leave a response, or trackback from your own site.