De versiertips en liefdeslessen van Nelson Mandela?

Hoi vriend,
Het is inmiddels al weer even geleden dat anti-apartheidsicoon Nelson Mandela overleed. Mandela heeft zo ongeveer iedereen ter wereld beïnvloed, ook ons. Zowel in persoonlijk als professioneel opzicht.

 

Ja, je leest het goed. Nelson Mandela, die 27 jaar gevangen zat en zijn persoonlijke verbittering aan de kant schoof voor het landsbelang, heeft ons iets geleerd over vrouwen ontmoeten en versieren. Dat toont maar weer eens aan hoe universeel zijn lessen werkelijk zijn!

 

Wat wij van Mandela hebben geleerd in vijf van zijn quotes:

Versiertips en liefdeslessen van Nelson Mandela

 

Education is the most powerful weapon which you can use to change the world

Stel je voor dat jij morgen je droomvrouw tegen het lijf loopt, maar onze workshop gemist heb. Dan beschik je waarschijnlijk niet over het zelfvertrouwen om een gesprek met haar aan te knopen. Een gemiste kans. Vrouwen ontmoeten, versieren en verleiden, kun je leren! Start met het lezen van de versiertips voor mannen op dit blog over vrouwen versieren en verleiden.

 

There is no passion to be found playing small – in settling for a life that is less than the life you are capable of living

De meeste mannen doen zichzelf tekort op het gebied van vrouwen. Je bent tot veel meer in staat. Volg je dromen, wees niet bescheiden, haal uit je leven wat erin zit!

 

It always seems impossible, until it’s done

De enige blokkade die tussen jou en vrouwen in staat, ben jezelf. Als jij denkt dat het onmogelijk is een bepaalde vrouw te versieren, elimineer je je eigen kansen al bij voorbaat. Denk nooit dat iets onmogelijk is! Probeer het gewoon. Faal je, dan probeer je het nog eens. Ga zo lang door tot het lukt!

 

Many of us will have to pass through the valley of death again and again before we reach the mountaintop of our desires

Mandela zat 27 jaar gevangen voor zijn idealen. Je moet bereid zijn keer op keer door ‘the valley of death’ te lopen en je angsten onder ogen te zien. Want pas als je je angsten onder ogen ziet, kun je ze overwinnen!

 

Dit brengt ons bij de volgende en laatste quote:

 

I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it. The brave man is not he who does not feel afraid, but he who conquers that fear.

Bang zijn is volkomen natuurlijk. Maar je moet je angsten overwinnen. Ook je angst om een vrouw te benaderen en aan te spreken. Dus als je bang bent, ben je nog geen angsthaas. Je moet de strijd met je angsten aangaan, met andere woorden, ‘gewoon’ op een vrouw afstappen.

 

Zo vlak voor de feestdagen, willen wij ook van de gelegenheid gebruikmaken om jou een bijzonder liefdevol en seksueel gezond 2014 toe te wensen!

 

Heb jij al goede voornemens voor dit jaar? Misschien kun je je voornemen meer vrouwen te gaan ontmoeten! Bij dit goede voornemen kunnen we je helpen. Begin jouw jaar goed en schrijf je in voor onze  workshop van het nieuwe jaar, op wat jouw start van een nieuw leven kan zijn!
Namens het hele Datingdoctorsteam succes met vrouwen!
P.S.
5 redenen om in 2014 voor DatingDoctors te kiezen:
  • Met 25 jaar ervaring één van de oudste bedrijven in de versierbusiness.
  • Als enige in de branche in het bezit van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg.
  • 100% niet-goed-geld-teruggarantie op al onze cursussen en workshops!
  • Instant succes: ruim 2 op de 3 deelnemers aan onze workshop zoent nog diezelfde avond met een vrouw. 1 op de 4 deelnemers gaat zelfs ‘verder’. Nagenoeg iedereen scoort ten minste een telefoonnummer of date!

Bekend van onder andere de Nieuwe Revu, Panorama, Playboy, RTl Boulevard, BNN:Spuiten en Slikken, Radio 538 met Edwin Evers en Ruud de Wild en het RTL AVONDNIEUWS!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.