Een leuk meisje versieren

Berichten op datingsites, berichtjes op Facebook, Whatsappen, Tinder, Instagram, je zou denken dat het makkelijker wordt voor mannen. Zelfs de meest verlegen man zou toch nu wel zijn dromen waar kunnen maken? De werkelijkheid laat echter een geheel ander beeld zien.

Elk jaar weer (onder toegenomen concurrentie die ons schaamteloos het beste compliment geeft en daarmee ook toegeeft dat wij de marktleider zijn door al hun kopieergedrag) hebben we weer meer cliënten die vrouwen willen versieren te verwerken. Steeds meer mannen weten zich blijkbaar geen raad als ze oog in oog staan met een verleidelijk wezen als een heel leuke meisje. De onuitgesproken onkunde als verleider in Nederland neemt toe, terwijl de meisjes dan maar met elkaar gaan zoenen. Wat ja, dat vinden mannen toch zo geil…..? 

Mannen geloven liever in geluk….

Nu geldt voor zowel meisjes als jongens dat de eerste ‘geconsumeerde ‘ liefde meer dan ons lief is onder invloed tot stand is gekomen. Ergens op vakantie op een onbewaakte en dronken moment gaan we los. De volgende ochtend vinden we dan wat in ons bed iemand wie wij ons geen eens de naam kunnen herinneren (net zoals Tom http://www.uitzendinggemist.net/aflevering/14166/40_Dagen_Zonder_Seks.html# ) . Je hoeft geen volleerde datingcoach te zijn om te begrijpen dat z’on versierpoging vaker dan ons lief is op niets uitloopt. En vergeet het maar dat al die onder invloed staande mannen (niet alleen drank, vooral testosteron en het daarmee gepaard gaande over de paard getilde ego) met elkaar gaan uitvissen wat ze hiermee kunnen doen. Natuurlijk is er een versierforum als www.dutchattraction.nl maar ieder heeft zelf daar er moeite mee om toe te geven dat ze een versierprobleem hebben. De meeste mannen willen ook absoluut niet bekend worden. Ze schamen zich voor hun onkunde, steken hun kop in het zand, geloven liever in dat ze wel een keer ‘geluk gaan hebben’ en worden daardoor ook geen cent beter in het versieren van leuke meisjes.

Eerste les in versieren

Daarom een eerste les in versieren van de meester. Wat mannen meestal doen is zichzelf groter voor doen dat ze werkelijk zijn. Kijk eens meisje, wat ik kan. Het ziet er meestal nog al dom uit voor het gemiddelde meisje. Een glas bier opdrinken in 10 seconden is inderdaad best indrukwekkend – alleen voor het gemiddelde meisje niet. In ieder geval is indruk maken al geen goede optie.

Supergoede openingszinnen (en let op! Ik heb echt de allerbeste in Nederland alleen stuk voor stuk afgevuurd) werken ook niet. Wat wel werkt om een meisje te versieren is uitgaan van jezelf. Ben je zenuwachtig, wees gewoon zenuwachtig. Kan je niet uit je woorden komen, zeg dat je niet uit je woorden kan komen. Houd je wel vast aan dit patroon.

Hee, ik ben “je naam” – wie ben jij?

  1. Heb je al een vriendje:  Ja: Wil je er nog 1? Nee: Wil je er 1-tje?
  2. Wat is het meest opwindende wat je afgelopen jaar hebt gedaan?
  3. Hee, weet je het is allemaal erg en zo. We leven maar 1 keer, we hebben slechts 1 leven toch. We moeten dit leven echt helemaal leven….. (zegt ze altijd JA, op)
  4. Hee, ik zoen niet zo graag in een club. Heb je zin om met mij mee naar huis te gaan?

 

Alexenkus

Of ze “Nee” zegt of “Ja” in beide gevallen ben je nu echt een meisje aan het versieren. Je hebt het in ieder geval gevraagd. Ook al zegt ze “Nee” het grappige is nu voor een meisje is haar telefoonnummer weggeven nu helemaal niet zo veel meer. Ze heeft net afgewezen om met jou meer naar huis te gaan. Je kan makkelijk op een date met haar. Je hebt namelijk net bewezen dat je een vent bent die wil voor haar wilt gaan. Als je dan ook nog terugbelt, meer wilde ze niet. Ze wilde alleen maar even weten dat je echt oprechte pure interesse in haar had, of alleen maar even ‘wilde neuken’. Veel plezier alsnog…..;-) met het versieren van leuke meisjes.

Want ik kan je tenslotte vertellen dat je gelijk op meiden af moet

stappen maar dat zal niets uitmaken tenzij je weet wat je tegen ze

moet zeggen. Hiervoor zul je zeker even willen kijken op:

Boek met versiertips

Boek met versiertips

 

http://www.datingdoctors.nl/versiertips-vrouwen-versieren-boek.php

En laat de titel je niet voor de gek houden.
Met dit boek zul je kunnen doen wat je maar wilt. Of het nou het
krijgen van die vriendin is die je altijd al wilde of ervoor zorgen
dat je een echte versierder wordt.
Op onze workshop hebben we honderden voorbeelden over wat je kunt
doen en zeggen tegen een vrouw of groepje vrouwen dat je
aanspreekt. En het werkt- met een beetje oefening zul je
veel meer vrouwen versieren in een club, discotheek of bar of tijdens
het uitgaan als ooit te voren.
Je kan het gaan meemaken op:
Kom op! Je kan het.
Ga je droomvrouw(en) vinden!
Jouw datingcoaches
Alphadoc en Smoothdoc

 

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Hai Verlegen Pietje,

Ik neem dat je een beetje jong bent. Het leukste zou zijn als je iets samen kan gaan doen. Zeg haar dat je haar wel leuk vindt en dat je een keer iets leuk wilt gaan doen.
Zenuwslopend – daar komt het toch op neer.