Een leuke vrouw ontmoeten

Een leuke vrouw ontmoeten kan makkelijker dan je denkt, alles wat je nodig hebt 

om een leuke vrouw te ontmoeten heb je al!

Hoe zou je nog onder andere een leuke vrouw kunnen gaan ontmoeten?leukevrouwenontmoeten   Stel het gaat hierom:

Een leuke vrouw aanspreken op straat

Zie jij wel eens een leuke vrouw op straat voorbij lopen?   En dan zie je haar naar jou kijken, en jij kijkt naar haar. Je voelt als het ware dat jullie elkaar leuk vinden.   En toch loop je weer door.

En zo doe je dat eigenlijk al je hele leven. Nou ja, niks aan te doen. . .vrouwen ontmoeten doe je toch ook niet op straat?

Stel nu dat het wel kan een vrouw ontmoeten op straat. Stel dat jij een man kan worden met een natuurlijke aantrekkingskracht voor vrouwen op straat?   En grappig genoeg, heb je die dus al.   Lees de deze 3 zinnen maar.   Zie jij wel eens een leuke vrouw op straat voorbij lopen?   En dan zie je haar naar jou kijken, en jij kijkt naar haar. Je voelt als het ware dat jullie elkaar leuk vinden.   Is dat natuurlijke aantrekkingskracht of niet?   Nu stel je eens voor dat je haar ook vol zelfvertrouwen benadert. Dat je haar enigszins verwart en met een glimlach achterlaat. Ze loopt weg, en ze kijkt enigszins onzeker nog naar je om. En jij loopt weg met haar telefoonnummer in je zak. Of je heb wellicht wel even een leuk gesprekje met haar gehad op een bankje in de buurt. Of …vul zelf maar in wat jij zou willen?   Je hebt ook geen angst om haar te verliezen. Je bent gewoon een man die zijn gevoel wil uiten. En op dat moment was het gevoel “ Ik vind jou leuk, en ik wil je leren kennen”   Je wil niets van haar afpakken. Je wilt haar iets geven. En het is aan haar hoe ze op jouw uiting van gevoel reageert. Het is aan jou dat je jouw gevoel uit van dat moment.   J e bent niet aan het denken wat je als volgende wilt zeggen. Je verdrinkt in haar ogen. Je bent oprecht en in het nu met haar. De woorden borrelen in je op als een perfect script. Want je bent nieuwsgierig naar haar. Nieuwsgierig naar wie ze is. Jullie gaan in elkaar op. Jullie maken een connectie met elkaar. Je ontmoet een leuke vrouw en zij ontmoet een leuke man. Ontmoeten, het woord zegt het al. Niks moet en alles mag…..

Je concurrentie bij het aanspreken en ontmoeten van vrouwen op straat.

Er is eigenlijk nauwelijks concurrentie bij het aanspreken van vrouwen op straat. Gelukkig kunnen we elk jaar al weer meer eenzame mannen bekend maken met het fenomeen dat je iets aan eenzaamheid kan doen. Dat je kan leren om vrouwen te versieren. Dat je kan leren relaties wel te laten lopen. De discussies bijvoorbeeld gaan al weer dat onze Pick Up Community niet te bekend mag worden. Want anders zou niemand er meer intrappen? Vrij negatieve benadering. Toch laten we zeggen dat het zo is. Hoe kan jij je toch onderscheiden van alle mannen die precies hetzelfde doen als die mannen die vrouwen aanspreken op straat. Daarbij komt nog dat de aantrekkelijke vrouwen al vaker benaderd worden. Dus ergens zul jij jezelf dienen te onderscheiden in je ontmoeting met haar. Maar hoe?

Je zelf onderscheiden als man

regel-een-nummer-binnen-1-minuut

De meeste mannen doen maar wat. Een beetje intelligente vrouw ziet al snel het verschil. Daarentegen volg jij wat basisschool dingen in de sociale interactie tussen mensen. Dat is niet iets wat wij Dating Doctors zelf uitgevonden hebben. Dat is iets wat er altijd al geweest is. De motor tot voorbestaan van het menselijk ras. Het is er. Net als die natuurlijke aantrekkingskracht die jij al had. Je moet het alleen nog zien te gebruiken. Daarbij volg je wat dingen die we zelf bedacht hebben. Nou ja, bedacht. Het is tot ons gekomen door jarenlange ervaring. En als je dat allemaal volgt, nou ja dan krijg jij precies wat je wilt.   En dat precies volgen is vaak moeilijk. Het is veel al “ ja – maar “ wat de klok slaat.   Ok, laat ik als goede datingcoach eens ruimte geven aan al die ‘ ja – maars ‘ wat het aanspreken of versieren van vrouwen betreft. Ik geef min of meer een gesprek weer van een coachingsgesprek die ik vaak met mannen aanga. En wie weet heb jij er ook wat aan?   Let’s go – dus!

Vrouwen op de dag/op straat aanspreken (daygame)

Vraag van man die leuke vrouwen wilt ontmoeten; Ok, hoe moet ik vrouwen op straat op klaarlichte dag aanspreken

Antwoord van Datingcoach; “Hoezo moet dat?”

“ Nou je weet wat ik bedoel”

“Oh, hoezo. Moet je vrouwen aanspreken of wil je vrouwen aanspreken?”

“Nou, ok dan, ik wil vrouwen op straat aanspreken?”

“ Je wilt vrouwen op straat aanspreken?  Zo maar elke vrouw is goed?”

“ Pff, ja, ja. Ik wil leuke vrouwen op straat kunnen spreken. Nog beter nog. De voor mij leuke vrouwen kunnen aanspreken. En hoe kan ik dat doen, want dat wil ik graag. Zo goed?”

Nou allereerst zal ze jou dienen op te merken, toch? Uh…. hoe zou je dat dan doen?”

“Weet ik veel”

“ Hoe krijg je normaal van iemand de aandacht dan? Van iemand die ff niet op zit te letten bijvoorbeeld?”

“Uh, ik zeg er iets tegen. Of ik raak ze even aan. Tik op de schouder of zo.”

“ Nou dat klinkt heel goed. Goede ideeën lijkt me hoor.”

“Ok, en dan?”

“Hoezo en dan?”

“Nou ik zal toch wat moeten doen toch?”

“Moeten?”

“Ik bedoel ik wil graag iets tegen haar zeggen”

“Ja, dat begrijp ik”

“Ok, maar wat zou ik moe… kunnen zeggen dan?”

“Als onbekende mensen jou aanspreken op straat, wat is dan het eerste wat jij je afvraagt?”

“Uh, wat willen ze van mij?”

“Precies, dus waarom praat je met haar”

“Omdat ik haar leuk vind”

“Nou mooi, zeg dat tegen haar”

“Zeg dat haar, is het zo simpel dan?”

“Nou hoe wil je het anders doen dan?”

“Nou ok, het zal wel zo simpel zijn dan. Soms denk ik ook te moeilijk.”

“Nou probeer eerst maar eens simpel dan. Moeilijk kan altijd nog. Bij de Dating Doctors hanteren volgen we de KISS-methode. Keep It Stupid and Simple”

“Wat zou je nog meer tegen haar willen zeggen?”

“Nou ik zou willen weten of ze wel een leuk meisje is, en of ze een beetje bij me past”

“Prachtig, gelijk zeggen”   “Maar is dat niet vreemd dan? Ik bedoel mensen doen zoiets toch niet”

“Helemaal geweldig, zeg dat ook”   “Wat?”   “Nou dat het vreemd is, en dat mensen dat normaal nooit doen”

“Ok, dus als ik naar je luister kan ik iets zeggen van “Hee, je ziet er leuk uit, en ook is het supervreemd dat ik zo maar naar je toekom. Ik zou je graag iets beter willen leren kennen”

“Dat zou kunnen. Belangrijker is nog dat je echt zegt wat je op dat moment voelt, opmerkt, of ervaart. Als dit precies is wat je ervaart, zeg het dan zo precies. Volg je gevoel. Het is je beste richtingsinstrument in deze situatie met haar”

“Ja, maar als ik zo maar alles kan zeggen. Dat lijkt heel leuk ja. Maar als ik alles kan zeggen dat weet ik nu al wat ik ga zeggen. Helemaal niks. Dus wat kan ik doen, als ik stil val of begin te stotteren of zo?”

“Helemaal geweldig. Volg wat ik zei. Je zegt precies dat.”

“Wat?”   “Nou dat je niet uit je woorden kan komen, of zelfs begint te stotteren van haar.”

“Gewoon zeggen dat ik niet uit mijn woorden komen? Nou zal wel?”

“Ja, inderdaad.”

“Kan ik dat echt doen? Gewoon zeggen wat erin in je opkomt?”

“Nou ik weet het niet. Jij weet het wel. Kan jij dat?”

“Uh, ik denk het wel. Zeker als ik het vaker doe?”

“Nou begin dan maar eerst met de eerste keer

“En daarna dan”

“Nou wat wil je nog meer?”

“Ik wil weten of ze een leuk meisje is?”

“Oh, hoezo?”

“Nou ik wil toch wel een leuk relatie met een meisje wat bij me past?”

“Nou hoe weet je of iemand bij je past? Denk je dat je dan haar alleen vragen kan stellen, of zou je ook iets over je zelf moeten vertellen?”

“Uh……(denkt 2 minuten na). Ik denk dat ik ook iets over mezelf moet vertellen. Want zij kan wel bij mij passen, alleen ik niet bij haar”

“Goed idee” “Is er nog meer denk je?”

“Nou als ik wat over mezelf vertel, raak zij ook wat vertrouwder met wie ik ben”

“Super, dus dan doe je dat. Je vraagt dingen aan haar, en je vertelt ook wat over jezelf?”

“Maar wat vraag ik dan aan haar?”

“Wat wil je weten?”

“Nou of ze bij me past?”

“Ok, wat voor soort vrouwen passen bij jou?”

“Nou……(denkt  ½ minuut). Eerlijk gezegd weet ik dat niet zo goed.”

“Ok, denk daar dan eens over na, hoeft nu niet hoor. En stel daar je vragen op samen. 1 voorbeeld. Je wilt graag dat ze avontuurlijk is. Dat zou je dit kunnen doen. “Ben je een beetje avontuurlijk? Zo avontuurlijk dat je met een wildvreemde man op straat iets zou gaan drinken in het café hier om de hoek?”

“Alleen Smooth, leuk allemaal. Ik heb alleen gelezen dat interviewen niet echt werkt. Nou interview je haar niet met zo’n vraag hoor. Ik vind het best wel grappig”

“Dank je”

“Alleen hoe voorkom ik dat ik in een soort interviewmode te recht kom?”

“Nou je wilt haar echt leren kennen, zeg je toch?”

“Ja”

“Nou wil je dan weten wat ze doet of gedaan heeft, of wil je weten hoe haar tante heet? Of wil je haar passies, dromen en ambities in haar leven willen leren kennen?”

“Uh, ook nooit over nagedacht. Uh……ik denk…..het laatste. Alleen dat is zo persoonlijk. Dat ga je toch niet vragen?”

“Hoezo niet?”

“Nou, dat is vreemd. Ik heb haar net ontmoet”

“Jij zei dat je haar beter wilde leren kennen. Je wilde weten of ze bij je past?”

“Dus je vindt jezelf vreemd?”   “Uh……. beetje (ha, ha).   Nee, niet echt. Maar zo voel ik dat wel?”

“Ok, jij wilt haar beter leren kennen. Dus stel de juiste vragen zodat je haar beter kan leren kennen, en vertel ook de dingen waarvan jij wil dat zij van jou weet”

“Alleen wordt het dan niet te serieus?”

“Nou dat zou kunnen. Hangt af van het moment. Dat krijg je vanzelf wel door. Dan maak je gewoon een grapje. Plaag haar een beetje. Laat haar een rondje draaien. Maak het wat minder serieus. Wissel het af. En falen hoort er ook bij. Zonder falen geen succes. Ik zit je nu te coachen doordat ik vaak gefaald hebt. Jij zit aan de andere kant omdat jij dat nog niet hebt gedaan. Durf te falen. Wij zijn perfecte mensen juist omdat wij fouten maken.”

“Mooi gezegd, ik hoop dat ik het kan….”

“Goed zo, hoop is de motor van veel goede dingen in iemands leven. Kun je zo benieuwd naar zijn wat jou dat allemaal gaat brengen. Had je voor dit gesprek hoop dat je het kon?”

“(lacht), ja, alleen ik wist totaal niet hoe.”

“Weet je dat nu wel”   (denkt 10 seconden na). Ja, JA. Alle….”

“Wat?”

“Nou, stel dat ze me afwijst? Stel dat ik faal?”

“Ja, stel dat ze je afwijst. Wat is daarmee?”

“Nou iedereen ziet me dan, het is toch op straat en zo?”

“En wat is het probleem precies dat iedereen je ziet?”

“Nou, dat denkt iedereen dat ik een sukkel ben”

“Ok, nou nou iedereen. Er lopen wellicht 200 mensen in de directe omgeving. Het zou je verbazen hoeveel mensen het zouden doorhebben, dat jij bent afgewezen. Stel ze zou je heel vocaal afwijzen. Ik denk dat het hoogstens 30 mensen zouden zijn?”

“Nou 30 mensen, dat is nog al wat? Ik denk dat het me toch zou tegenhouden. Stel dat er iemand tussen zit die ik ken en zo?”

“Stel inderdaad 30 mensen, en er zit ook nog iemand bij die je kent? Wat is het probleem?”

“Nou ik ga dan af voor degene die ik ken? Weet je. Dat voelt echt niet lekker?”

“Laten we eerst over die 29 onbekende mensen praten. Wat maakt het voor jou uit wat 29 onbekende mensen van jou denken?. Hebben de meningen van 29 onbekende mensen een enorm en blijvend effect op jouw bestaan op deze aardbol?”

“Nee, dat is zo natuurlijk.Dat zou me niet uit moeten maken.”

“Volgens jouw gedachten, kan degene die je kent, je ook alleen maar een sukkel vinden. Wat zou je zelf vinden van een man die op een leuke vrouw afloopt? En daarbij ook nog respectvol uit wat hij voelt?”

“Ik zou hem ontzettend stoer vinden. En ik zou ook wel een beetje jaloers zijn.”

“Dus, het woord sukkel is niet het eerste wat bij je opkomt?”

“Nee, totaal niet”

“Waarom zou dat dan wel bij iemand die je kent gebeuren. En zou iemand die je goed kent, jou het niet heel erg gunnen? Ik bedoel zou hij niet willen dat jij iemand vindt die goed bij je past?”

“Ja, natuurlijk”

“En wat zou je vinden van een man die duidelijk een vrouw leuk vindt, en er toch voorbij loopt?”

“Ja, die is eigenlijk meer een sukkel. Al begrijp ik hem wel?”

“Ook al begrijp je hem. Wat wil jij zijn?”

“Ik wil de man zijn die een leuke vrouw aanspreekt, en zijn gevoel uit.”

“Heel goed, en dat ga je ook doen toch?”   “Ja, dat ga ik doen. Dat weet ik nu heel zeker. Ik weet nou ook hoe, weet je. Alleen….”

“Alleen?”

“Nou je zegt eigenlijk – wees jezelf? En volgens mij was ik altijd al mezelf? En toen had ik niet echt veel succes. Dus waarom zou het nu anders zijn”

“O ja? Was je werkelijk altijd jezelf, waarbij je echt al je angsten, verlangens, passies en dromen vertelde aan iemand, of voerde je toch een soort toneelstukje op. Een toneelstukje waarbij jij jezelf verborg achter wat jij denkt wat mensen sociaal acceptabel vinden? En heb je nooit jezelf voor vrouwen verborgen gehouden omdat jij dacht ze jou anders niet leuk zouden vinden. Heb je wel jezelf eens beter voorgedaan dan je werkelijk was, zodat je hoopte dat ze je extra leuk zou vinden?”

“…. (diepe zucht) ok, ja dat heb ik allemaal wel gedaan ja”

“En nu terwijl wij al die innergame sessies vooraf hebben gedaan. Die sessies waarvan jij dacht “waar gaat dit naar toe”. Jij bleef ook vragen, ik wil vrouwen versieren, wat heeft dit er mee te maken – weet je nog?”

“Ja, dat weet ik nog wel ja (ha, ha).   “Weet je nu wel hoe je echt je gevoelens kan uiten?”

“Ja, dat weet ik nu wel. Ik moet alleen nog even nadenken wat ik wil in een vrouw. Ik weet nu wel wie ik ben, en hoe ik mijn gevoelens kan uiten.”

“Nou – behalve dat erachter komen wat je wil in een vrouw – houdt je verder nog iets tegen?”

“Nou, is het echt zo simpel?”

“Wat denk jij?”

“Ja, ik denk eigenlijk wel. Klinkt logisch allemaal”

“Nu wat vindt je moeilijker. Alleen zinnetjes proberen te onthouden, of gewoon zeggen wat je voelt wat erin je omgaat?”

“Zeggen wat erin me omgaat, stom genoeg. Ik kan makkelijk dingen onthouden”

“En waar voel jij jezelf het beste bij?”

“Zeggen wat erin me omgaat”

“Kijk eens, het lukt je al goed. En waar jij jezelf het beste bij voelt, ga je meestal ook makkelijker doen. Verder is het ook totaal niet wat je zegt. Het is hoe je het zegt. En als je wat oefent, zal wat je werkelijk vindt en voelt ook veel duidelijker, en zekerder en met meer zelfvertrouwen uitgesproken worden, dan iets wat je geleerd, onthouden hebt, en weer oplepelt. Je stem zal als vanzelf luider zijn, je zal als vanzelf steviger staan, je blik is vaster op haar ogen gericht, je pakt haar hand met meer zelfvertrouwen. Want het is jij die daar staat. Helemaal jij, en dat daar voel jij je ontzettend goed, niet waar?”

“Wauw, als je het zo zegt krijg ik er nu al zin in om een leuke vrouw te gaan ontmoeten?”

“Nou dank je, veel plezier.”

 

Een nieuw leven. Jij kan ook een leuke vrouw ontmoeten

En zo kan jij ook een leuk vrouw ontmoeten. Wat denk je, dacht je ook zo als mijn cliënt? Heb ik je een beetje kunnen helpen met het ontmoeten van leuke vrouwen? Wil jij ook een innergame coachingssessie boeken, of wil je eerst een intakegesprek met een gespeciliseerde datingcoach? Privé, discreet, en deskundig (gecertificeerde coaches van Nederlandse Academie voor Pyschotherapie), en jarenlange ervaring op het gebied van vrouwen versieren en op het gebied van coaching daarin. Dating Doctors is niet voor niets de absolute marktleider qua coaching op het gebied van vrouwen versieren en verleiden in Nederland. Dutch Attraction is niet voor niets het grootste vrouwen versieren forum van Nederland. Wij zijn er voor jou. Net zoals de beste datingcoaches kan jij ook de leukste vrouwenop straat gaan ontmoeten! Wil je meer weten, lees dan het boek Uitgaan van Jezelf of schrijf je gratis op in onze nieuwsbrief? Je krijgt gelijk 2 gratis boeken toegestuurd!

vrouwen versieren tips

You can leave a response, or trackback from your own site.