Vrouwen versieren: een vrouw verleiden uit een vriendinnengroep

Zoals ik in mijn vorige artikel “Hoe versier je vrouwen“gezegd heb, is er ook direct resultaat gekomen uit de leer les. Weet je nog? Ik probeerde een hele mooie vrouw te verleiden maar dat mislukte. Dat kwam omdat ik me nog niet waardig genoeg voelde en daardoor de vrouw oncomfortabel liet voelen. Ben je het even vergeten, geen probleem! Je kunt de versiertips erover halen uit mijn vorige artikel!

Zoals de titel zegt heb ik een vrouw verleidt in een vriendinnengroep. Deze groep hadden ik en mijn groep op een leuke manier bevriend. Twee vriendinnen waren al versierd door mijn groep. En toen kwam er nog een leuk meisje bij. Ik ontmoette haar voor het eerst toen ik een date had met haar vriendin. Het was dus best wel awkward..

polish-girls-are-the-best

 

Pre-party met Poolse meiden

Later zag ik haar weer toen we met z’n allen in het centrum aan het lunchen waren. We zouden een pre-party houden in ons hostel voor het uitgaan.

Iedereen had een meisje. Ik had geleerd van de vorige avond om gewoon ‘aardiger’ te zijn. Vooral Poolse meiden zijn superaardig als jij dat ook bent. Hier nog even een mooie foto van die pre-party.

Polen-preparty

 

We zijn wat leuke mind-spelletjes aan het spelen. Het 5 vragen spel uit het boek The Game kwam zelfs weer naar boven. Supergrappig! Poolse meiden kunnen natuurlijk helemaal niet liegen. Volgens mij heeft Smoothdoc het over deze technieken in dit artikel over openingszinnen in een club.

Daarna nam ik haar even apart in mijn kamer. Daar zoende ik met haar. Ze wist dat ik al met haar vriendin was geweest. Ook vertelde ze me dat we geen seks zouden hebben. Ze was namelijk 2 weken geleden pas ontmaagd, in tegenstelling tot haar vriendin…

Uitgaan en omgaan met mannen die willen vechten

We gaan met z’n allen naar de stad. Onderweg gebeurt er nog een hele hoop. De meid van een van me vrienden zoent mij ineens. Ze doet dit uit emotionele reactie. Die vriend van me had namelijk een meid langs laten komen waar hij onlangs seks mee had gehad. Deze meid kon daar niet tegen en wilde hem terugpakken…

Eenmaal aangekomen is de situatie gelukkig niet uit de hand gelopen. Mijn vriend vertrouwt me en vraagt me of ik er voor kan zorgen dat zijn meisje niet met andere mannen gaat. Tegelijk wil ik mijn meid versieren en comfortabel laten voelen bij me.

Dit lukt heel aardig. Ik ben vandaag namelijk heel erg aardig. Op een gegeven moment is er echter een Poolse gast die mijn meid in hele dronken staat probeert te versieren. Ze zegt tegen hem dat ik haar vriendje ben. Maar hij houdt niet op en blokkeert mij om met haar te praten. Ik til haar op en loop met haar weg..

Dit vindt hij niet zo leuk en hij grijp me bij mijn keel. Ik schreeuw gelijk mijn vrienden erbij en gelukkig gaat hij weg. Na dit fiasco is mijn meid echter nergens te bekennen.  Ik laat 1 van haar vriendinnen haar zoeken en ze zit op het toilet.

Een paar van mijn vrienden zijn al met hun meiden terug naar het hostel. Dus het is logisch dat mijn meid ook meegaat.

Eenmaal daar aangekomen gaat ze op mijn bed liggen. Ze vraagt direct om een massage en het duurde niet lang voordat we onze passionele lust uiten…

Zoals je ziet moet je met een hoop onzin dealen wanneer je hiermee bezig bent. Dit kan heel lastig zijn soms. Het is als een spier die je moet trainen. Wanneer deze spier met vrouwen versieren nog niet erg ontwikkeld is kun je het beste een datingcoach huren. De beste datingcoaches in Nederland zijn de Dating Doctors. Zij hebben de meeste ervaring in het begeleiden van mensen zoals jij. Mensen die meer uit hun (liefdes)leven willen halen en meer en mooiere vrouwen willen versieren.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.