Goed Nieuws voor beperkende overtuigingen!

Goed Nieuws voor beperkende overtuigingen!

Eén van mijn lezers, Jonas, vertelde me gisteren dat vrouwen hem gewoon niet leuk vinden en daarom neemt hij ook niet de moeite contact te maken of zelfs maar een email te schrijven aan een vrouw. Gaat mooie vrouwen verleiden hem lukken met deze instelling? Ik denk het niet

Weet je wat ik tegen hem zei?

Dat zijn houding hem veroordeelt tot falen.

Ik vroeg Jonas hoeveel pogingen hij het afgelopen jaar heeft gedaan om mooie vrouwen te verleiden.


Zijn antwoord:

TWEE.

Oke, dus omdat twee vrouwen nee zeiden, besloot hij dat geen enkele vrouw hem leuk vindt.

Als Jonas een verkoper was, zou hij verhongeren.

Ik ben door honderden vrouwen afgewezen. Als ik dezelfde gedachtegang zou hebben als Jonas, zou ik reeds jaren geleden vrouwen hebben opgegeven.

Ik weet dat het benaderen van een vrouw niet gemakkelijk is voor veel mannen. Ik realiseer me ook heel goed dat afgewezen worden niet leuk is. Om mooie vrouwen te verleiden heb je iets extra’s nodig.

Dit is precies waarom mijn workshop zo waardevol is bij het ontmoeten van vrouwen.

Je sluit een afwijzing uit en maakt alleen kennis met de vrouwen die jou wel leuk vinden.

Nieuwtje: ….geen enkele vrouw vindt me leuk. Moeilijk te geloven, nietwaar? Ha ha, veel vrouwen vinden mij te arrogant omdat ik zelfvertrouwen heb.

Onzekere vrouwen kunnen niet omgaan met een man die zelfverzekerd is. Ze zien mijn zelfverzekerdheid aan voor arrogantie.

Dat is echter wel goed, want dergelijke vrouwen zouden het nog geen vijf minuten bij mij uithouden.  Ze diskwalificeren zichzelf, wat mij weer tijd spaart.

Niet iedere vrouw zal je aantrekkelijk vinden en niet elke vrouw past bij jou,maar er zijn talloze vrouwen die je wel aantrekkelijk  vinden en die wel bij je passen.

Als je mijn versiercursus volgt, kunnen jij de vrouwen die niet geschikt zijn voor jou gaan uitsluiten. Je zult alleen ECHT kennis maken met de vrouwen  die wel geschikt zijn.

Dit bespaart je tijd, geld, afwijzing en heel wat hoofdpijn.

Maar….we kunnen een belangrijke les leren van Jonas. Als jij al in jouw hoofd hebt dat aantrekkelijke vrouwen jou niet aantrekkelijk vinden, of dat vrouwen jou niet leuk vinden, tja…dan ben je gedoemd de rest van je leven alleen te blijven. Mooie vrouwen verleiden gaat je zo niet lukken.


Dat noem ik ‘Negatief Denken’ en het levert je slechts een leven vol eenzaamheid en frustratie op.

Als je een laag zelfbeeld hebt, of als je jezelf niet leuk vindt, kun je niet verwachten dat iemand anders jou leuk vindt.

Je moet je gedachtegang veranderen, voordat jij ooit de vrouw van je dromen zult kunnen vinden.

Kijk in de spiegel. Als het je niet bevalt wat je ziet, dan moet je werk maken van datgene wat je niet leuk vindt aan jezelf.

Ik weet dat dit niet zo gemakkelijk is. Je moet er wel wat voor doen. Maar het is onmisbaar voor jouw geluk. Je zult niet van de één op de andere dag veranderen, maar als je kleine stapjes neemt, zul je, voordat je het weet, grote verbeteringen zien.

Als je niet tevreden bent over je gewicht, eet dan minder en ga bewegen.

Als je niet blij bent met je financiële situatie, dan moet je iets gaan veranderen, want het wordt niet vanzelf beter.

Wat het ook is dat je niet bevalt, het kan overwonnen worden, maar alleen als je besluit actie te ondernemen en iets te veranderen.

Ik geloof in jou, geloof ook in jezelf! Je kunt het!

Het maakt niet uit welke moeilijkheden je tegenkomt, mijn systeem is het meest complete en doordachte TER WERELD. …en het is maar een muisklik van je verwijderd.

 vrouwen versieren systeem en boek 

Ik wens je succes met de vrouwen die je verdient. Ook jij kunt mooie vrouwen verleiden leren. Het is te leren. Echt.

Cheers,

SmoothDoc


You can leave a response, or trackback from your own site.