7 Versiertips Om Mooie Vrouwen Te Verleiden

7 versiertips Om Mooie Vrouwen Te Verleiden

Dit keer geen lange intro. Huppakee, gelijk een aantal versiertips om mooie vrouwen te verleiden:

Versiertip 1. Normaal gesproken hebben ook mooie vrouwen dingen te doen overdag en verwachten ze iets minder dat iemand ze komt verleiden – in tegenstelling tot een club, waar ze tijd met jou kunnen doorbrengen. Goede ontmoetingen tijdens daygame leiden tot telefoonnummers en dates in tegenstelling tot de slaapkamer tijdens het uitgaan ’s nachts.

Versiertip 2. Vergeet alles wat je weet over ‘kino’ en het aanraken van een vrouw. Behoorlijk aanrakerig zijn is geweldig in een discotheek of bar. Tijdens de dag, in het openbaar, bij daglicht, kan het creepy overkomen. Houd het bij ‘sociaal aanraken’, zoals je ook bij je vrienden doet, en houd de rest voor de date. Loop niet te hard van stapel met het verleiden van mooie vrouwen en zorg dat je een voorzet geeft om het later af te maken 😉

Versiertip 3. Probeer “direct” te gaan. Ze weet dat je een poging komt doen om haar te versieren. Waarom? Mensen spreken mensen niet aan tenzij ze iets van hen willen, dus waarom pak je dan niet die pluspunten mee door gelijk je intentie te laten zien?

Versiertip 4. Hoge energie routines en openingszinnen zijn niet goed bruikbaar overdag. Ze zijn ook nog eens niet nodig.  In een winkelcentrum hoef je het niet te winnen van een miljoen aantal lampen, luide muziek, en tig andere stoere mannen. Dus, tune het een beetje down alsjeblieft.

Versiertip 5. In de meeste gevallen heb je geen wingman bij je en is er geen alcohol beschikbaar tijdens het daygamen dat je kan helpen om die mooie vrouwen te gaan aanspreken en verleiden. Je kunt last hebben van enige aanspreekangst. Hoe je dit kunt verhelpen lees je in ons vrouwen versieren boek.

Versiertip 6. Lach, het is belangrijker tijdens daygame dan nightgame. In een discotheek is de kerel die niet lacht en haar aanspreekt zenuwachtig. Op de hoek van de straat is de kerel die lacht en haar aanspreekt degene die HAAR nerveus maakt. Vind je het eng om mooie vrouwen te verleiden? Draai de rollen om. Leg de spanning bij haar neer.

Versiertip 7. Heb goede telefoon en sms-game. Daygame leidt vaak tot nummers en afspraakjes voor dates. Je dient goed te zijn om telefoonnummers om te zetten naar dates.

Een goede gratis hulp daarbij voor jou is onze SMS2DATE app. Check it out, zou ik zeggen.


Wederom succes met het verleiden van al die mooie vrouwen. Laat er een paar voor mij staan aub.
Wil je ze echt allemaal voor jezelf hebben? Lees dan ons Boek over vrouwen versieren!

Tot zo ver,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.