Hoe versier je een vrouw met een vriendje?

Hoe je een vrouw met een vriendje versiert ga ik je NU haarfijn uitleggen in dit artikel. Er zijn hier natuurlijk morele en etische bezwaren aan gekoppeld. Hier ga ik me niet over uitspreken. Je moet zelf weten wat je doet. Ik weet dat er genoeg van jullie zijn die vrouwen met vriendjes versieren, dus kan ik je net zo goed uitleggen hoe je dat op de juiste manier doet.

vrouwvreemdgaan

Allereerst heb je waarschijnlijk al een keer een meisje versiert met een vriend. Het kan zijn dat ze jou dit nooit verteld heeft of dat je er achteraf achterkomen bent. Het is niet raar dat meisjes met vriendjes soms vreemd gaan. Ze zijn uit met vriendinnen en zijn weer even ‘single’. Als ze relatieproblemen hebben kan dat ervoor zorgen dat ze vreemd gaat.

Als je een mooie vrouw overdag ontmoet is de kans heel groot dat ze al een vriendje heeft. In mijn ervaring (meer dan 5 duizend approaches) zul je in 90% van de gevallen te maken hebben met een meisje met een vriend. Je gaat dus een hoop meiden mislopen als je ze laat gaan alleen vanwege het feit dat ze zegt dat ze een vriendje heeft.

Stel dat een meisje geen vriendje heeft, dan heeft ze meerdere jongens die contact met haar hebben. Of ze is iemand aan het daten of heeft een scharrel of iets dergelijks. Veel meiden hebben ook geregeld seks met hun ex-vriendje.

Belangrijk is dat je haar niet als een ander meisje gaat behandelen. Je wilt vermijden dat je daardoor in de friend-zone komt. Tegelijkertijd wil je ook niet te direct zijn omdat haar logische brein dan komt opspelen en ze daarom niet met je af wilt spreken.

Het doel is om haar met jou te laten afspreken. Laat haar maar gissen of je haar leuk vindt of niet, of dat je haar wilt neuken. Je zou zelfs grapjes kunnen maken dat je homoseksueel bent en dergelijke.  Zorg er wel voor dat de seksuele spanning er nog steeds hangt.

Ik denk niet dat het versieren van een meisje met een vriend moeilijker is dan een meisje zonder vriend. Klinkt raar of niet? Het zit namelijk zo dat je bij een meisje zonder vriend beter moet zijn dan al die andere jongens die haar op dat moment proberen te versieren.

Focus jezelf op de afspraak met het meisje

Maar een meisje met een vriend? Dat betekent dat je alleen beter hoeft te zijn dan haar vriend. Daarbij komt wel bij dat een meisje met een vriend logisch gezien niet vreemd wilt gaan. Dan is het dus aan jou om ervoor te zorgen dat je in het midden laat of je haar wilt of niet. Focus je dus op het doel om haar met jou te laten afspreken.

Als laatste, wanneer een meisje haar bedenkingen toch krijgt zul je het volgende wel eens meemaken. Ze zal voor de date berichten aan je dat ze een vriendje heeft. Soms is dit akelig vlak voor de date zelf. Het is belangrijk dat je dan aangeeft dat dit jou niet uitmaakt, en tegelijkertijd in het midden laat of je haar gaat versieren of niet. De zin die ik dan altijd gebruik is:

‘’Zulke dingen hebben nooit uitgemaakt voor mij’’

Zie je wat ik hier doe? Ik laat in het midden wat ik nou precies bedoel met deze zin. Of het betekent dat het mij niet uitmaakt of ze een vriendje heeft en dat ik haar hoe dan ook ga versieren. (dit geeft een beetje een bad-boy vibe af) Of ik bedoel ermee dat ik al van tevoren niet van plan was om haar te versieren en dat het feit dat ze een vriendje heeft niets verandert.

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.