Zelfverzekerd mooie vrouwen versieren?

Dit is 2 jaar later al weer deel 2 van Zelfverzekerd Mooie Vrouwen Versieren. Eerst deel 1 lezen, klik op de link https://www.meesterversierder.nl/zelfverzekerd-mooie-vrouwen-versieren-deel-1/

Zelfverzekerd mooie vrouwen versieren is iets waar ik zelf voor een lange tijd moeite mee heb gehad. Je bent zeker van jezelf wanneer je met een vrouw aan het praten bent die van hetzelfde ‘niveau’ als jij is.

Dit kan betekenen dat de vrouw qua uiterlijk of qua persoonlijkheid gelijkwaardig is.

kate_upton_

Wanneer je met een vrouw aan het praten bent die in jouw ogen beter is, dan merk je dat je zenuwachtig wordt. Dit uit zich in onzeker praten, in je hoofd zitten en proberen indruk op haar te maken. Eigenlijk is dit totale onzin, want wat is nou de waarde van een vagina? Niet zoveel meer als de waarde van een penis. Sterker nog, in de meeste culturen wordt de waarde van een penis hoger geschat dan de waarde van een vagina. Betekent dit dat wat je voelt, onlogisch is? Nee, het is heel normaal dat je je anders gedraagt in gezelschap met mooie vrouwen. Ik zal je in dit artikel uitleggen waarom en hoe jij hier van nu af aan verandering in gaat brengen.

Elke vrouw is gelijk aan jou

Dit is de eerste overtuiging die je constant aan jezelf kunt opdringen, en daarom bedoel ik inderdaad jezelf hard brainwashen dat dit zo is. Een vrouw en man zijn gelijk aan elkaar in waarde. Een penis is evenveel waard als een vagina. Deze overtuiging helpt je om je ‘normaal’ te kunnen gedragen in de buurt van iedereen.

Grappig is, dat als je een lelijke vrouw aanspreekt in een club of kroeg bijvoorbeeld, dat je totaal geen barrières hebt als het gaat om het uitdrukken van je persoonlijkheid. Misschien ben je minder gewillig om met haar te praten, aangezien dikke zeekoeien een type is waar je niet op valt. Maar een normaal gesprek zou je gemakkelijk met haar kunnen voeren.

Bied de vrouw genot

Hoe komt het dan dat je je anders gedraagt bij die mooie vrouw en je dichtklapt? Of nog erger, je durft haar niet eens te benaderen. Dit komt omdat je in jouw hoofd een lagere waarde hebt dan zij. Zij heeft iets wat jij wilt hebben, en jij kunt er niets voor teruggeven van gelijke waarde. Dit is wat er in je hoofd speelt en wat ook heel logisch klinkt. Maar wat je vergeet is dat jij haar evenveel kunt bieden als zij jou kunt bieden. Vrouwen zijn op zoek naar mannen. Vrouwen houden van seks en vrouwen houden van mannelijk aandacht. Het feit dat de meeste dit niet zullen toegeven heeft meer te maken met de rol van de maatschappij. Het is een manier om orde te creëren want anders zou er op elke openbare plek geneukt worden.

Maak geen verschil tussen vrouwen

Een ander goed punt bij het versieren van mooie vrouwen is dat je lelijke vrouwen en mooie vrouwen (in jouw ogen) niet moet zien als andere niveaus van waarde. Tijdens mijn avonturen met de mooiste vrouwen, en dan heb ik het over modellen en dergelijke, was ik niet bezig met hoe mooi ze was. Ik was alleen bezig met hoe ik me voelde en hoe ik mezelf beter kon laten voelen. Doordat ik constant hiermee bezig was, was het voor elke vrouw in mijn buurt fijn om bij mij te zijn. Wellicht heb ik een halve seconden gekeken of ze mooier was dan de vorige vrouw die ik aansprak, maar in mijn hoofd was elke vrouw gelijk.

Netherlands v Denmark: Group E - 2010 FIFA World Cup

 Spreek zelfverzekerd de mooiste vrouwen eerst aan

Een grote fout die mannen maken als het gaat om mooie vrouwen versieren, is dat ze hen juist overslaan. Zo betrapte ik mezelf er wel eens op dat ik de eerste bloedmooie vrouw oversloeg omdat ik nog niet op mijn hoogste emotionele punt zat, oftewel in ‘state’ was.

Vrouwen Versieren Boek

Ik dacht dat ik voor de mooiste vrouwen een ander soort ‘vrouwen versieren game’ nodig had, mijn beste ‘vrouwen versieren game’. Zie je wat ik hier doe? Juist, ik zet de vrouw in me hoofd al gelijk als iemand van hogere waarde dan de rest van de vrouwen in de omgeving. Een belangrijk stap voor mezelf was dan ook om deze vrouwen altijd aan te spreken. Ik heb geleerd van me fouten. Net zoals jij dat gaat doet. Ik heb ontelbare situaties gehad dat ik de vrouw oversloeg en ´bewaarde´ voor het einde van de avond en haar later niet meer zag. Waarschijnlijk was ze al versierd door een man die zich wel waardig voelde zonder enige kennis te hebben over het geheel. En besef je ook, deze vrouwen moeten door iemand geneukt worden. Dus waarom zou jij niet zelfverzekerd op haar afstappen en haar gaan versieren?

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.