Last minute resistance, waarom wil vrouw geen seks meer?

Last minute resistance, de meest frustrerende van allen wat betreft het versieren van vrouwen. Opeens wil een vrouw geen seks meer. Je was al zo ver, aaaaaaah! Het is zeg maar de laatste halte voor het walhalla waarin jullie elkaar optimaal kunnen laten genieten. Je hebt soms een lange weg afgelegd. Je hebt alles goed gedaan, en nu zegt ze dat ze niet meer wilt. Je zag het al voor je ogen gebeuren, je had in je fantasie al heerlijke seks met haar, en nu zegt ze “Nee”. Veel vrouwen zeggen dan ook wel, “Ja, ik wil wel, alleen ik wil nog even wachten.” WACHTEN? Terwijl je wilt en ik wil. Dat begrijp ik niet, denk je. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaah.

Je maakt nu Last Minute Resistance of LMR mee. Iets wat trouwens volkomen normaal is. Bijna elke vrouw zegt een keer “Nee”. Er zijn verschillende verklaringen voor. De 1e is natuurlijk de meest voorkomende, ze wil niet overkomen als een slet. Ze wil misschien wel een relatie met je. Ze wil je graag nog eens terugzien. Misschien is ze er nog niet aan toe, en heeft ze bezwaren tegen liederlijke seks met een man die ze net kent.

moeilijke weg

Misschien ben je inderdaad veel te snel. Als je eerst tien minuten aan haar ruikt, kan het haar ontzettend opwinden. Misschien vindt ze het daarom wel ontzettend leuk om een man als jij te laten spartelen. Misschien vindt ze het wel leuk om je aan het lijntje te houden. Dat windt hen dan weer op. Neem de macht terug, en escaleer ontzettend traag. Ruik eens 10 minuten alleen aan haar, plaag haar met ontzettend langzame en trage aanrakingen. Geef haar niet gelijk een hand tussen haar benen. Je geeft haar dan namelijk wat ze wilt in principe. Jij denkt dat je haar geil maakt, je maakt haar nog veel geiler door de zaken wat uit te stellen. Natuurlijk wil jij zo snel mogelijk je ding doen. Alleen wat wil je? Altijd zo snel mogelijk je ding doen of bijna met 100 % zekerheid seks met haar hebben? Ik zou het dus langzaam aan doen, en de vrouw in kwestie lekker plagen en teasen. Enfin dubbel genaaid hecht beter, dus ik geef je gelijk een hele hoop methodes om met last minute resistance om te gaan. Vrouwen versieren wordt veel leuker als het er op het laatst ook smooth aan toegaat, niet waar? Toch zijn er nog wel meer  oplossingen voor de weerstand die ze afgeeft. Ik geef er een paar.

freezeout

Freeze-out – nu wil de vrouw wel seks met je!

Laat ik eerst beginnen met een bekende. Je voelt met je hand ‘daar’ beneden. Zij duwt je hand weg en zegt “Nee, dat gaat te snel voor mij”. “Oh, inderdaad we kunnen maar beter ophouden. Ik voel me zo verschrikkelijk aangetrokken tot jou. Als we verder gaan, kan ik me anders echt niet inhouden.” Je gaat iets anders doen. Bijvoorbeeld je kan gaan computeren. Ze zal zich alleen en naakt voelen, en wil graag weer je liefkozingen ontvangen. Doe dat, en kijk of je weer verder kan gaan. Initieert ze weer contact? Het lijkt me nu duidelijk dat ze wil dat jij je niet kan inhouden.

gowiththeflow

Go with the flow – nu wil zij wel seks met je

Ook een hele populaire, gewoon erin meegaan. “We zouden dit nog niet moeten doen.” “Nee, inderdaad we zouden dit nog niet moeten doen. Waar zijn we mee bezig” en gewoon doorgaan met verder escaleren. In principe doe je nu wat veel vrouwen doen. Ze zeggen iets anders, alleen hun lichaam en handelingen vertelt je andere dingen. Voor veel mannen om gek van te worden. Alleen wees blij, eindelijk hoef je eens niet te luisteren. Wij mannen staan er toch om bekend dat we niet luisteren, maak er gebruik van. Een weerstand is alleen een weerstand als er een kracht tegenover wordt gesteld. Verwijder jouw kracht, dan is er geen weerstand. Het is eigenlijk aan de overkant komen van een snelstromende rivier. Laat je meevoeren, zo kom je aan de overkant. Zou je in een rechte lijn de rivier over zwemmen, dan ga je alleen maar heel erg moe worden.

Businesswoman standing on a ladder looking through binoculars

Ja-ladder,   Eigenschappen, en Situatie

Voor mensen die houden van een stukje maninpulatie (schrijffout is express) heb ik deze nog omhoog gehaald. Je maakt hier gebruik van een ja-ladder. Een ja-ladder gebruiken is een aantal vragen stellen waar standaard met “JA” op geantwoord wordt. Hierdoor komt mensen in een soort “Ja-stemming”. Je praat langzaam en verleidelijk, terwijl je er op let dat je haar niet onder druk zet. Breng het als een volkomen hypothetische optie. Hierdoor kan ze er weinig bezwaren tegen in brengen. Als ze probeert je te onderbreken, onderbreek haar. Vraag aan haar of ze jou kan laten uitpraten. Meisjes die jij leuk vindt, doen dat nu 1-maal.

Onweerstaanbare Jij (OJ): “Hee, er is iets wat ik graag van je wil weten. Je bent een volwassen jonge vrouw (VJW) toch?

(VJW) “Ja”

Onweerstaanbare Jij “Je weet toch dat ik je echt leuk vindt?”

VJLV: “Ja.” (je kunt hier soms in een hele discussie komen – enfin rustig blijven – blijven vertellen dat je haar leuk vindt en waarom – niet alleen om haar uiterlijk – vertel ook iets over haar karakter en waaruit je dat afleidde!) 

OJ: “Jij weet wat het beste voor je is, en je weet wat jou blij maakt?”

VJLV: “Ja.”

OJ: “Je vindt me leuk en onweerstaanbaar aantrekkelijk, anders zou je hier toch niet zo zitten mij, niet?”

VJLV: “Ja.” (tuurlijk kan het ook zoiets zijn “Nou onweerstaanbaar, dat valt nog te bezien hoor” – maakt niet uit, dat is juist leuk en lachen) 

OJ: “We hebben het best gezellig hier zo samen, toch?”

VJLV: “Ja.

” OJ: “Nou stel dat een man die echt interesse in je heeft, waarmee je het gezellig hebt, en aantrekkelijk enz, enz, daar zou je geen problemen mee hebben als hij jou zou verwennen toch?

VJLV: “Ja.

OJ: “Dat dacht ik al”

Nu ga je natuurlijk smooth verder van kussen tot het verder escaleren naar seks Je ziet het al aan komen, er ontstaat zoiets als weerstand bij haar op het moment dat je aan haar rits zit……Nu ga ik je iets vertellen dat werkt. Het werkt omdat vrouwen zich graag een aantal eigenschappen toedichten.

Deze eigenschappen zijn:

–         volwassen

–         zichzelf zijn

–         hun eigen beslissingen kunnen nemen

–         hun positieve gevoel volgen

–         interesse in mensen

Deze eigenschappen zijn helemaal niet verkeerd. Je kunt dus heel goed deze eigenschappen gaan benadrukken. In het speciaal in je gesprek met haar. Dit is al dus voordat je überhaupt bezig bent met escaleren. Kan al in het gesprek in de club, of tijdens een kopje koffie.   Een bevestigende vraag of conclusie die jij stelt is bijvoorbeeld; “Zou je van jezelf zeggen dat je best wel al volwassen bent?”   Op een gegeven moment heb je haar voorzichtig geleid langs een aantal eigenschappen, waar ze allemaal “Ja” op heeft gezegd. Meestal willen vrouwen consistent overkomen. Ze heeft nu zelf een standaard neergezet dat ze echt is, volwassen, dat ze spontaan is, enz, enz. Tenminste het lijkt er sterk op. Al die eigenschappen heb je allemaal in haar hoofd gezaaid. En wie zaait, zal oogsten! Stel je nu voor, dat je nu gaat escaleren. Natuurlijk kan ze nog “Nee” zeggen. Je hebt wel jullie kansen op een lekker potje seks met elkaar enorm verhoogd. Als je weerstand tegenkomt, stop je met het geven van liefkozingen.

Je gaat over tot discussie…..

VJW: “Ja, ik weet het niet. Laatst had iemand me zo bedonderd. Ik wil het rustig aan doen. Vind je toch niet erg?

OJ: “Je ziet eruit als een jonge vrouw die volwassen genoeg is, om verder te gaan met haar leven. Een jonge vrouw die niet in het verleden leeft. Nu ik probeer je nu nergens vast te lullen of zo. Ik hoop alleen dat je volwassen genoeg bent om je eigen verstandige besluit te nemen. Een verstandig besluit die gebaseerd op je eigen verwachtingen van nu, en dus niet op oud zeer.”

Nu ga ik je niks op de mouw spelden. Het zal echt niet altijd zo zijn dat de vrouw plotseling zegt; “Ja, zo had ik het nog niet bekeken”, waarna ze voorover buigt en jij ‘em erin kan steken….Alleen je hebt haar wel in een “Ja-stemming” gebraht, je hebt het gesprek geleid, je hebt een heleboel tegenwerpingen getorpedeerd, en je hebt haar vooral niet onder druk gezet. Tevens heb je laten zien dat je een echte man bent, die haar wereld begrijpt.

Een Ja-stemming scheppen

In het kort: Een ja-stemming scheppen door middel van een serie van vragen waar eigenlijk alleen met “Ja” op geantwoord kan worden. Je vormt eigenlijk haar principes door middel van het creëren van de “Ja-stemming”. Hierbij benadruk je al haar eigenschappen die jij handig vindt om met haar naar bed te gaan: Voorbeeld: “Je zou dus kunnen zeggen dat je een (eigenschap) jonge vrouw bent?” Voorbeelden van eigenschappen of karaktertrekken: volwassen avontuurlijk onafhankelijk open-minded seksueel volwassen (combinatie!) Dan beschrijf je iets leuks over jullie situatie samen. ”Je vindt het leuk om bij me te zijn aangezien ik/we (beschrijf iets leuks over jullie samen) , toch?” Voorbeeld eigenschappen, leuke situatie” We een goed gevoel met elkaar hebben We het gezellig met elkaar hebben Jij echt interesse in mij hebt, en je weet dat ik echt interesse in jou heb. Jij vindt mij echt aantrekkelijk, en je weet dat ik jou ook aantrekkelijk vindt. Dat gebruik je het magische woord “stel”. Je vraagt eigenlijk of “ze met zo iemand seks zou willen hebben”. Natuurlijk wil ze dat. Of natuurlijk wil ze wel zoenen met zo iemand. Als je nu een bezwaar van haar kant tegenkomt: Torpedeer haar bezwaar en herinner haar aan haar principes.

first natural pick up coach

Caveman style

Ja, het is geen verkrachting hè? Een paar handigheidjes wil ik wel vertellen. Als je haar rits al open hebt, buig je langzaam met je hele lichaam over haar benen. Je zorgt er wel voor dat je haar benen in haar nek gooit. Als ze dat allemaal toelaat is het al heel vreemd, als ze niet verder met je zou willen. Nu trek je haar broek van onder haar kont vandaan. Strakke broek? Doe dat met korte rukken, terwijl je als het ware met je vuisten naar boven het ondereinde van de broek omklemt. een voorbeeldje vind je hier op mijn Facebook.   Ze ligt nu met de benen omhoog, terwijl haar broek uit is. Eigenlijk heb je nu een soort vrijbrief, om haar lekker te vingeren en te beffen. Verder kun je als ze haar broek nog aan heeft, via de achterkant misschien nog wel wat doen. Tevens is het eigenlijk beffen door haar broek heen, vaak heel effectief om die broek uit te krijgen. Verder haar gewoon optellen en op het bed gooien, onder luide vocale protesten kan altijd. Zolang ze min of meer stil blijft liggen is er niks aan de hand.

Nogmaals let op haar daden, niet op haar woorden. Gaat ze echt heel heftig protesteren met haar lichaam dan meent ze het. Stop dan direct, en zeg “Als dit spel is moet je het zeggen. Laten we dan ook een safewoord afspreken.” Geeft weer ervaring aan, en laat zien dat je gewoon beheerst ermee om kan gaan. Een safewoord wordt bij SM gebruikt als een soort stopwoord. Als 1 van jullie dat woord zegt bijvoorbeeld “vanillevla” stop je meteen met alle acties. Sommige vrouwen vinden het namelijk lekker om volledig – gespeeld – verkracht te worden. Ok, dat mag bij mij. Ik ben open-minded. Alleen sommige vrouwen vergeten dat om jou te vertellen. Breng ze als man – haar rots in de branding – weer beheerst bij de les. Als we “ruw” gaan doen, en het is een spel, dan is er een safewoord. En als je haar mond dicht geplakt hebt met tape, is het bijvoorbeeld 3 keer een grom achter elkaar. Echter vrouwen die in bed nog heftig met hun lichaam gaan protesteren? Ik heb het nog nooit zo ver in het proces meegemaakt. Wel eerder, nou dan ben je toch blij toe dan? Stel je voor, als je dat pas op het laatst hebt.

geenseksvanavond

 

De belofte “We gaan geen seks hebben” – nu wil de vrouw wel seks met je

(voor vanavond, vanmiddag, vannacht, vanmorgen, vandaag”)

Ik zal je de grote lijn van deze routine vertellen. Het sterkst werkt hij met het woord “vandaag”. Dus ik vertel hem met “vandaag”. Als je het systeem begrijpt, kun je het zo altijd toepassen. Vaak zijn vrouwen een beetje panisch over neuken, terwijl ze verder wel alles willen doen. Een beetje beffen is wel lekker, terwijl ze zichzelf nu toch geen slet vinden. Stel je hebt een telefoonnummer gescoord in een club (hier later meer over), en je hebt haar uitgenodigd voor een avondje bij je thuis zo rond 7 uur in de avond of zo. Jullie zijn na 2/3 uurtjes zwaar aan het zoenen, je zit overal aan, en ze zegt “Ik ga nooit zo snel met een man naar bed” of “Ik vind het te snel gaan” enz. De hele feministische beweging inclusief je moeder zegt nu “Respecteer haar” Heel goed, laat haar aan een klootzak over. De feit dat jij dit blog over vrouwen versieren leest, zegt eigenlijk al iets. Een klootzak zal nooit dit blog over vrouwen versieren gaan lezen want:

  1. hij niet gelooft dat hij hulp nodig heeft
  2. hij vaak geen hulp nodig heeft, want vrouwen houden van mannen met een ruggengraat. Dat hij geen hart heeft, hebben ze wel enigszins (ergens ver weg) door. Alleen vrouwen denken altijd dat ze mannen kunnen veranderen.   En voor een keertje een lekkere klootzak? Voor de relatie nemen we wel een wat afgezwakte exemplaar.

Sommige vrouwen willen heel graag met je naar bed. Ze zeggen “Nee” of een paar keer tot een heleboel “Nee” voor de vorm, zodat zij zichzelf of jij ze geen slet zal vinden. Ook is het feit dat ze zegt “Ik ga vanavond niet met je naar bed” een bewijs, dat ze daar nu heel sterk over nadenkt. Nu zeg je tegen haar “Luister – ik beloof je – vandaag hebben we geen seks. Ik ga nooit zo snel met een vrouw naar bed. Alleen ik heb wel ontzettende zin om je te beffen” Juist gebruik het BBCC (Beroemde Bill Clinton Commentaar ‘Orale seks is geen seks’. “I did not have sex with that OJV”). Wacht verder geen antwoord af, ga over tot actie! Mocht ze toch tegenstribbelen, gaat ze meestal toch testen of jij je aan je belofte houdt. En dat doe je! Alleen doordat zij gaat testen, zal ze je toch een beetje moeten verleiden. Gevaarlijk spel wat ze speelt, want daar wordt zij ook opgewonden van.   Nu ben je lekker bezig niet? En…….. na een tijdje wordt het middernacht. Je pakt een condoom, en maakt aanstalten om jezelf en haar te beschermen.   Nu zegt ze waarschijnlijk iets als “Ik dacht dat je belooft had vandaag geen seks?”   “Inderdaad”, zeg jij, “alleen het is nu na middernacht, dus een nieuwe dag is aangebroken”   Ze zal waarschijnlijk lachen (net zoals jij nu) en in veel gevallen is er geen weerstand meer.

geefwatzewilt

Geef haar wat ze wilt – nu wil de vrouw wel seks met je!

Sommige vrouwen worden opgewonden van alle moeite die jij doet. En als jij dat vermoeden begint te krijgen, dat je er met zo 1-tje te maken hebt? Wat moet je dan doen? Onthoud dan maar weer dat vrouwen auditief zijn ingesteld. “Wat maak je het me toch moeilijk” Dat wil ze toch horen. Vertel het haar maar dan. Meerdere keren.

Veel plezier, je hebt nu maar liefst 6 methodes om tot seks te komen. Je kunt alles goed doen. Toch – zeker als het snel gaat – kan het op het allerlaatst toch nog fout gaan. Dit geeft je weer het zelfvertrouwen, dat je in ieder geval iets kan gaan doen. Het zal je vaak goed van pas komen!

Vrouwen Versieren BoekVond je dit een leuke post. Je kunt meer vinden in onze gratis nieuwsbrief over vrouwen versieren en onze gratis SMS2DATE app in je telefoon.

Voor Android onze GRATIS! vrouwen versieren app

Voor Iphone onze GRATIS! vrouwen versieren app 

We wensen jou en de vrouw die je versiert heel veel plezier zonder die stomme last minute resistance. Als jullie seks hebben – zeg en vraag even wat jullie lekker vinden. Iedereen is anders namelijk. Geen vrouw of man of lichaam is hetzelfde. Geniet je nog meer van de seks als je beiden weet wat de ander qua seks graag wilt. Dat geeft goede seks en dat vertelt zich soms wel eens door. Je reputatie als uitstekende lover en minnaar zou wel eens de beste remedie tegen last minute resistance kunnen zijn!

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.