Vrouwen Versieren? Ontdek Hoe Jij Van Nul Naar Drie Vrouwen Per Week Kunt Gaan!

Ben je nog steeds bang om een vrouw die je leuk vindt aan te spreken? Merk je nog steeds dat je continu excuses maakt, om jezelf later voor je kop te slaan als je weggaat zonder dat je haar hebt gesproken? Wanneer je een vrouw gaat aanspreken of versieren dan is escalatie iets wat altijd terug komt. Alles wat je doet tijdens het aanspreken of versieren kun je zien als een vorm van escalatie. Je gaat elke keer net weer een stapje verder. Je gaat steeds meer die diepere connectie met haar opbouwen. Je gaat steeds meer die intieme momenten met haar beleven. Natuurlijk, zelfvertrouwen is een onderdeel van het escaleren. De echte reden waarom je niet escaleert is waarschijnlijk omdat je nooit op de juiste manier hebt geleerd. Dat is waarom escaleren voor veel mannen een groot probleem is.

Meer over vrouwen aanraken of escaleren

Je Seksuele Intenties Uiten

Een van de grootste angsten die veel mannen hebben is dat ze bang zijn om hun seksuele intenties aan een vrouw kenbaar te maken. De voornaamste reden is dat ze bang zijn dat ze het verpesten bij een vrouw. Als jij een vrouw echter niet laat merken dat je haar seksueel aantrekkelijk vindt zal ze jou wel zien als een aardig, lief en vertrouwd persoon. Alleen niet als iemand die ze seksueel aantrekkelijk vindt. Dat is waarom is het uiten van je seksuele intenties zo belangrijk is. Als jij ze namelijk verbergt zal ze jou gaan als een aseksueel persoon. Onthoud dat escaleren voor een vrouw een zeer aantrekkelijke kwaliteit is. In feite kan escaleren een van jouw belangrijkste kwaliteiten zijn waardoor een vrouw jouw interessant gaat vinden. Vooral snel escaleren is een aantrekkelijke eigenschap. Het laat zien dat jij zelfverzekerd bent en vrouwen zullen het direct opmerken. Elke man kan een escaleren als hij zeker weet dat een vrouw geïnteresseerd in hem is.

Meer over escalatieangst overwinnen 

Het Escaleren Van De Vibe

Als ik het over “snel” escaleren heb als een aantrekkelijke kwaliteit dan heb ik het niet over een seksueel compliment maken of haar aanraken. In feite is het juist het TEGENOVERGESTELDE. Maak je geen zorgen over het geven van een compliment of hoe en wanneer je haar gaat aanraken, In plaats daarvan moet jouw focus als eerste liggen op wat ik noem… het escaleren van de vibe. Hiermee bedoel ik dat je toon van je interacties met vrouwen verandert van sociaal en vriendelijk naar een meer verleidelijke en serieuze toon. Heb langer verleidelijk oogcontact, kom dichter bij haar in de buurt en omarm de stilte die op dat moment ontstaat. Door een “seksuele vibe” uit te stralen kun je heel veel spanning creëren. En het goede nieuws is, de spanning tussen een man en een vrouw meestal wordt ervaren als SEKSUELE spanning. Vanaf hier begint het interessant te worden. Dit gevoel van spanning die JIJ kunt creëren met een seksuele vibe kun je vergelijken met de lichamelijke symptomen die een vrouw voelt als ze zich aangetrokken voelt tot een man. Haar hart gat sneller kloppen, ze begint te blozen en ze kan zich zelfs nerveus beginnen te voelen. Geniet een vrouw niet van jouw seksuele vibe dan zal ze de spanning die is ontstaan interpreteren als een ongemakkelijk gevoel, waardoor ze je een vreemde blik kan geven. Helaas, als je vrouwen wilt versieren en niet wilt overkomen als een of andere clown of dansende aap dan is er altijd een kleine kans dat dit gebeurt. Echter, als ze je interessant vindt dan de spanning die je creëert ervoor zorgen dat ze je NOG aantrekkelijker zal gaan vinden. Je gaat van “een beetje interessant” naar “seksueel aantrekkelijk” in slechts een paar seconden. Door met een seksuele vibe je interesses in een vrouw te tonen zul je seksuele spanning beginnen op te bouwen.

Meer over escaleren 

Meer over fysiek escaleren 

 

Non-Verbaal Verleiden

Veel technieken die je op mijn website en in mijn producten tegenkomt zijn gebaseerd op verbale technieken. Je kunt echter ook escaleren op een non-verbale manier door o.a. verleidelijk oogcontact, gezichtsuitdrukkingen en diverse non-verbale technieken. Escaleren door gebruik maken van de stilte en het dicht bij haar zijn kan ook zeer effectief zijn. In feite, kan te veel praten op een normale en vriendelijke manier er juist voor zorgen dat de aanwezige seksuele spanning als sneeuw voor de zon verdwijnt. Hierdoor wordt het voor een vrouw moeilijker om jou te zien als een seksueel aantrekkelijke man. Ik ken veel mannen die escaleren nog steeds zien als dat enge moment van de waarheid. Echter met het “escaleren van de vibe” is het heel eenvoudig om het te doen en dat vrijwel zonder dat je enige risico’s loopt. Je hoeft niets te zeggen, je luistert verleidelijk en geniet van die verbazingwekkende mooie vrouw voor je. Nu, klink dat als iets wat jij kunt en wilt doen? Over de auteur: Mike Meijer is dating adviseur en schrijver van o.a. het Van Tekst Naar Seks programma en De Seksgod Methode. Hij is gepassioneerd om andere mannen te helpen om hun ware potentie te ontdekken. Daarom heeft hij een GRATIS boek geschreven dat je stap-voor-stap leert om een seksuele vibe te creëren waardoor jij de man wordt waar vrouwen mee willen daten en snel seks mee willen hebben.

Klik hier om vandaag je GRATIS boek te bemachtigen!

Seks-God-Methode-3D-228x300 tekstnaarseks

You can leave a response, or trackback from your own site.