Man zoekt vrouw

Man zoekt vrouw

Man zoekt vrouw. Wellicht met een lekker biertje naast de computer tikt een onverzorgde, veel te dikke, ongeschoren man dit in op zijn computer in de hoop zijn droomvrouw tegen te komen.

Man zoekt vrouw. Wat is het ook voor een hopeloos zinnetje eigenlijk he? Waar moet deze vrouw aan voldoen? Zou de persoon die man zoekt vrouw heeft gegoogled een beeld hebben van de vrouw die hij daadwerkelijk zoekt?

Man zoekt vrouw na visualiseren

Het belangrijkste is dat je je doelen met vrouwen visualiseert. Hiermee maak je het verschil tussen enerzijds, de man zoekt vrouw, en anderzijds, de man zoekt en vindt vrouw. Zomaar wat opschrijven op een blaadje maakt jouw doel te beperkt. Een plaatje in je hoofd is oneindig veel duidelijker. Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Maak hier gebruik van door je voor te stellen hoe je leven met een leuke vrouw eruit ziet wanneer je je doelen hebt bereikt.

Door je precies voor te stellen hoe en wat je doet en hoe je dit denkbeeldig voor je ziet, vertel je je onbewustzijn wat de bedoeling is. Op die manier komen je bewuste en onbewuste doelen op een lijn te liggen en ga je 100% van de tijd je doelen verwezenlijken. Gelukkig ook nog grotendeels onbewust zodat je in ontspanning en comfort kan genieten van de mooie momenten van het leven zonder de hele dag maar te moeten en je te frustreren over wat er nog niet bereikt is.

Maak van je voornemens een duidelijk plaatje in je hoofd en vergeet het vervolgens weer. Ook belangrijk is om te zorgen dat je je dingen voorneemt die je zelf kunt bereiken. In plaats van jezelf een bekend Nederlands fotomodel te zien verleiden, is het verstandiger om van jezelf te zien hoe je ontwikkelt en op eigen kracht alles bereikt wat je wilt met vrouwen. Zorg dat ook duidelijk voor je is wat je ervaart, wat je ziet, voelt en hoort wanneer je je doelen bereikt hebt. Is dit namelijk onduidelijk, dan kan het zijn dat je doelen allang bereikt hebt, maar dat je dat zelf niet door hebt.

Ga zo door, en over een tijdje ben je ongetwijfeld niet meer de ‘man zoekt vrouw’ persoon, maar de ‘man heeft zijn vrouw gevonden’ persoon.

Extra hulp nodig tijdens je zoektocht?

Neem gerust een kijkje

Succes.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.