Wat doet een afwijzing door een mooie vrouw met jou?

Wat doet een afwijzing door een mooie vrouw met jou?

 

Om te beginnen… er bestaat geen afwijzing! Een mooie vrouw heeft geen controle over jouw gemoedstoestand. Huh? Lees maar verder.

Jonas en de afwijzing

Eén van mijn lezers, Jonas, vertelde me gisteren dat vrouwen hem gewoon niet leuk vinden en daarom neemt hij ook niet de moeite contact te maken of zelfs maar een email te schrijven aan een vrouw.

Weet je wat ik tegen hem zei?

Dat zijn houding hem veroordeelt tot falen.

Ik vroeg Jonas hoeveel vrouwen hij heeft benaderd het afgelopen jaar.

Zijn antwoord:

TWEE.

Oke, dus omdat twee vrouwen nee zeiden, besloot hij dat geen enkele vrouw hem leuk vindt.

Als Jonas een verkoper was, zou hij verhongeren.

Ik ben door honderden vrouwen afgewezen. Als ik dezelfde gedachtengang zou hebben als Jonas, zou ik reeds jaren geleden vrouwen hebben opgegeven.

DatingDoctors en de afwijzing

Alvast een kijkje nemen… vooruit en weg met die afwijzing van mooie vrouwen

https://datingdoctors.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Ik weet dat het benaderen van een vrouw niet gemakkelijk is voor veel mannen. Ik realiseer me ook heel goed dat afgewezen worden niet leuk is.

Dit is precies waarom mijn flirtsafari workshop zo waardevol is bij het ontmoeten van vrouwen.

Je sluit een afwijzing uit en maakt alleen kennis met de vrouwen die jou wel leuk vinden.

Nieuwtje: ….geen enkele vrouw vindt me leuk. Moeilijk te geloven, nietwaar? Ha ha, veel vrouwen vinden mij te arrogant omdat ik zelfvertrouwen heb.

Onzekere vrouwen kunnen niet omgaan met een man die zelfverzekerd is. Ze zien mijn zelfverzekerdheid aan voor arrogantie.

Dat is echter wel goed, want dergelijke vrouwen zouden het nog geen vijf minuten bij mij uithouden. Ze diskwalificeren zichzelf, wat mij weer tijd spaart.

Niet iedere vrouw zal je aantrekkelijk vinden en niet elke vrouw past bij jou, maar er zijn talloze vrouwen die je wel aantrekkelijk vinden en die wel bij je passen.

Als je de Methode gebruikt, kunnen de vrouwen die niet geschikt zijn voor jou, uitsluiten, en alleen kennis maken met de vrouwen die wel geschikt zijn.

Dit bespaart je tijd, geld, afwijzing en heel wat hoofdpijn.

Maar we kunnen een belangrijke les leren van Jonas. Als jij al in jouw hoofd hebt dat aantrekkelijke vrouwen jou niet aantrekkelijk vinden, of dat vrouwen jou niet leuk vinden, tja…dan ben je gedoemd de rest van je leven alleen te blijven.

Dat noem ik ‘Negatief Denken’ en het levert je slechts een leven vol eenzaamheid en frustratie op.

Als je een laag zelfbeeld hebt, of als je jezelf niet leuk vindt, kun je niet verwachten dat iemand anders jou leuk vindt.

Afwijzingen veranderen in kans om te leren

Je moet je gedachtengang veranderen, voordat jij ooit de vrouw van je dromen zult kunnen vinden.

Kijk in de spiegel. Als het je niet bevalt wat je ziet, dan moet je werk maken van datgene wat je niet leuk vindt aan jezelf.

kanjeveranderen

Ik weet dat dit niet zo gemakkelijk is. Je moet er wel wat voor doen. Maar het is onmisbaar voor jouw geluk. Je zult niet van de één op de andere dag veranderen, maar als je kleine stapjes neemt, zul je, voordat je het weet, grote verbeteringen zien.

Als je niet tevreden bent over je gewicht, eet dan minder en ga bewegen.

Als je niet blij bent met je financiële situatie, dan moet je iets gaan veranderen, want het wordt niet vanzelf beter.

Wat het ook is dat je niet bevalt, het kan overwonnen worden, maar alleen als je besluit actie te ondernemen en iets te veranderen.

Ik geloof in jou, geloof ook in jezelf! Je kunt het!

Het maakt niet uit welke moeilijkheden je tegenkomt, mijn systeem is het meest complete en doordachte TER WERELD. Zie het als het kans om heel veel te leren.

…en het is maar een muisklik van je verwijderd.

 

Als jij dit soort vrouwen in je leven wilt, en ze nu nog niet hebt, dan is het voor jou tijd om het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen te kopen.  Stop met afwijzingen van vrouwen. Grijp die kans om het anders te gaan zien. Grijp die kans om vrouwen versieren te leren.

https://datingdoctors.nl/zelfvertrouwen-met-vrouwen/

Ik wens je succes met de vrouwen die je verdient,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.