Met Krachtige Overtuigingen Mooie Vrouwen Verleiden

Met Krachtige Overtuigingen Mooie Vrouwen Verleiden

Om te beginnen wil ik sommigen van jullie even waarschuwen. Dit is behoorlijk geavanceerd materiaal. In het geval je nog weinig vaardigheden en ervaring hebt, kun je ze krijgen – ik geloof er echt in dat je het kan –  maar dan is deze post niet de plaats om te starten.

Ik denk er altijd veel aan om universele manieren te vinden om beter te worden in mooie vrouwen verleiden, en een van de dingen die ik altijd probeer is het zoeken naar een permanente oplossing voor een bepaald probleem.

Dus, in mijn zoektocht om mijn (en andermans) kunsten in het mooie vrouwen verleiden te verbeteren, heb ik gevonden dat er specifieke principes toepasbaar zijn op jouw vaardigheden wat betreft het mooie vrouwen verleiden. Wanneer je deze principes implementeert, creëer je een organische verbetering, wat betekent dat je hierover niet hoeft na te denken. Het wordt natuurlijk voor jou. Dat is de reden waarom ik vaak een ‘natural’ of natuurtalent wordt genoemd, omdat het moeilijk te zien is welke principes ik bezit, niet te verwarren met technieken die plaats vinden op een bewust niveau.

Om een solide fundering van verandering door te voeren die blijvend is – eentje die je dus niet kwijt raakt, ook niet wanneer je een tijdje geen dates hebt gehad of niet uit bent gegaan voor langere tijd – is het belangrijk om deze principes te implementeren.

Overtuigingen en mooie vrouwen verleiden

Als je geen idee hebt wat een overtuiging is, laat me je het even uitleggen.

Een overtuiging is een constructie in je gedachten dat gebruikt wordt om de wereld om je heen te begrijpen. Aangezien jij je niet op een miljoen dingen tegelijk kunt focussen zal je brein bepaalde dingen om je heen als waar veronderstellen zodat je hier niet nog eens over na hoeft te denken. Door deze overtuigingen als parate kennis te hanteren kun jij je beter focussen op nieuwe en interessante informatie en zaken om je heen.

Het probleem hiervan is is dat je overtuigingen je soms in de weg zitten en je tegenhouden van geweldige dingen die je kunt doen rondom mooie vrouwen verleiden, rijk worden, mogelijkheden durven zien, zelfvertrouwen opbouwen en tal van andere kansen en gebeurtenissen.

Principe: Alles wat jij gelooft wordt uiteindelijk jouw realiteit

Je hebt een bepaalde overtuiging die er van uit gaat dat iets waar is, hiernaar zal je vervolgens handelen, en als gevolg hier van zullen mensen hierop reageren. Ik geef je een voorbeeld. Als je denkt dat je niet rijk kunt worden zul je nooit acties verrichten die je rijk maken, simpelweg omdat je ervan overtuigd bent dat je toch niet rijk kunt worden. Wanneer je de overtuiging hebt dat je geboren bent enkel met de doelstelling om schatrijk te worden, blijf je doorgaan met het zoeken naar een oplossing om daadwerkelijk schatrijk te worden. Waarom? Omdat je er tot diep in je hart in gelooft dat dit jouw doel op aarde is.

Voordat ik je meer ga vertellen over deze overtuigingen, wil ik je eerst zelf eens aan het werk zetten deze dag. Probeer eens naar aanleiding van je gedrag rondom mooie vrouwen verleiden helder te krijgen wat je overtuigingen zijn. Zijn deze bekrachtigend voor je of beperkend?

Je kunt deze ook als reactie op de post hier plaatsen. Een van de DatingDoctors zal je persoonlijk antwoord geven!

Te lui en wil je het allemaal voorgeschoteld op een bordje krijgen? Klik dan hier voor je shortcut naar HET mooie vrouwen verleiden handboek.

Tot zo ver,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.