Een Krachtige Overtuiging Voor Een Casanova

Een Krachtige Overtuiging Voor Een Casanova

 

 

 

Over een tijdje komt het op tv. Psst, casanova bootcamp. Maar daar gaan wij jou niet op laten wachten. De vorige post gaf een korte uitleg over overtuigingen. Ik ga hierop door en ga je vandaag een ontzettend krachtige overtuiging geven die je als casanova bootcamp fanaat goed kunt gebruiken. De casanova bootcamp kandidaten hebben deze vast ook geleerd.

De overtuiging luidt als volgt

Iedereen houdt van jou en elke mooie vrouw wilt jou. Zo niet, dan is ze gek.

Deze overtuiging heb ik ontrafeld door het analyseren van alle meest geweldige mannen wanneer het neerkomt op mooie vrouwen verleiden. Ik deed zo mijn best om onder woorden te brengen wat de factor nou was, het verschil dat het verschil maakte, waarom sommige mannen casanova zijn en anderen nog getraind worden in casanova bootcamp en het nog niet tot in de puntjes doorhebben. Je ontmoet de mannen met deze overtuiging en je vindt ze per direct chille gasten. En vanzelfsprekend, mooie vrouwen verleiden ze als de besten.

Er zijn veel casanova’s die mooie vrouwen ook sms’en met deze mindset en ervanuit gaan dat de mooie vrouwen hen al willen, in tegenstelling tot komen van het ‘proberen dat de meid mij gaat zien’ kader.


Natuurtalenten veronderstellen stuk voor stuk dat iedereen hen wilt hebben. Wanneer zo’n Casanova in een discotheek staat en een mooie vrouw verleidend naar hem kijkt, komt ere en glimlach op zijn gezicht en denkt hij “Jup, ze vindt mij leuk”. Ze zijn op zoek naar elk klein detail om die overtuiging ook maar in stand te houden omdat het zo diep geworteld in ze zit. Keer op keer vinden ze bevestiging voor deze overtuiging die zorgt voor een opwaartse spiraal die de overtuiging alleen maar sterker en sterker maakt.

En wat is het mooie hiervan? Het maakt je niet afhankelijk van externe validatie. Je hebt geen goedkeuring meer nodig van de buitenwereld. Je hoeft niet meer ‘vrouwen tot je aangetrokken te maken’. Ze vinden jou al leuk. De wereld is een fantastische plaats voor deze casanova’s die denken dat iedereen hen wilt… en raad eens… het werkt.

Het beste dat een casanova bootcamp coach eens tegen mij zei was het volgende:

“Je kent dat wanneer je echt misleidend over iets was tot op het punt waarbij niks anders je kon overtuigen? Dat is hoe ik goed ben geworden.”

De andere kant van de overtuiging is het volgende:

Zo niet, dan is ze gek. Deze zijde is even belangrijk! Dit sluit een mogelijkheid af om je overtuiging te gaan aanpassen. Je overtuigt jezelf nu zo sterk dat niets in staat is je overtuiging aan te passen. Dus als een mooie vrouw verleidend naar je kijkt maar blijkt dat ze jouw als casanova later brutaal afsnauwt, is dat iets van haar. Je trekt toch niet op met gekke mensen.

En dit beste mensen, is de fantastische overtuigingsstructuur die je als een sneeuwbal effect ongekend zelfvertrouwen en kracht gaat geven rondom mooie vrouwen verleiden.

Wil je alvast meer weten over krachtige overtuigingen? Schrijf je GRATIS in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren en ontvang jouw 75-delige versiercurus rechtstreeks bij je in de mailbox!

Enjoy Casanova bootcamp!

At your service,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.