Mooie vrouw aanspreken en deze mooie vrouw versieren

Mooie vrouw aanspreken en versieren

Mooie vrouwen aanspreken

Wat ik je vandaag wil vertellen over hoe je een mooie vrouw aanspreekt en deze mooie vrouw gaat versieren zal je wereld op z’n kop zetten.

Ik krijg elke dag talloze e-mails van mannen die willen weten hoe je een mooie vrouw, ja.. lees mooie vrouw, aanspreekt. Wat is DE openingszin waardoor vrouwen als een blok voor je vallen waardoor ze gemakkelijk te versieren zijn?

De meeste mannen willen een onfeilbare formule om een mooie vrouw te versieren die altijd succes oplevert.

Als jij dat ook wilt – doe dan effe normaal. Er zijn geen formules als het gaat om vrouwen. Je kunt leren je te gedragen op een manier die vrouwen aantrekt, dat wel.

Wat ik je nu ga vertellen is de manier waarop je je moet gedragen zodat de kans groter is dat het je lukt een vrouw te versieren. En het is geen ‘formule’ maar een OVERTUIGING.


IK BEN AL GESLAAGD IN MIJN OPZET ALS IK HAAR AANSPREEK.

De meeste mannen denken dat ze pas succes hebben gehad bij een vrouw als ze haar telefoonnummer geeft.

Natuurlijk is dat je doel, maar als je daar alles van af laat hangen, maak je twee fundamentele fouten.

1) je maakt het jezelf onnodig moeilijk! De kans dat je een goed gevoel hebt over je poging is veel kleiner.

2) Daardoor ben je veel minder gemotiveerd om het te proberen, en krijg je niet genoeg oefening om er wel goed in te worden.

Als je doel is om haar aan te spreken, los van het wel of niet versieren, wordt elke poging een succes. Telefoonnummer of niet.

Je bent veel gemotiveerder als je weet dat hoe het gesprek ook gaat, je trots kunt zijn op het feit DAT je haar hebt aangesproken.

Geloof me, ik ben net zo sceptisch als jullie wanneer iemand me verteld dat ik alleen maar hoef te veranderen hoe ik denk en dan lukt alles. Vaak is dat een hoop new-age achtige onzin. En je overtuigingen veranderen is niet iets wat je van het ene op het andere moment doet.

Daar is TIJD voor nodig, en EEN STRATEGIE.

Mooie vrouwen versieren

En dan bedoel ik geen denkoefeningen. Je moet er echt op uit gaan en die nieuwe opvattingen uittesten om te zien of het echt werkt. Voor hetzelfde geld is het weer zo’n ‘positief denken’ oefening die voor geen meter werkt in de praktijk.

Daarom is de ‘Hit And Run” methode in mijn boek zo’n goede oefening. Je krijgt er echte, onvervalste praktijkervaring mee. DE praktijkervaring hoe mooie vrouwen te versieren.

En daardoor leer je weer dat je je goed kunt voelen over jezelf zonder dat je dat felbegeerde telefoonnummer hebt gekregen. 90% van de mannen heeft het lef niet om een vrouw echt aan te spreken. Maar met de “Hit And Run” methode heb jij niet alleen succes, maar laat je de vrouw achter met een grote grijns op haar gezicht.

En dat voelt goed. (voor jou, en voor haar)

In ons boek staat het helemaal uitgelegd, maar ik zal je alvast
een voorproefje geven:

In een “hit and run” kijk je naar wat je aantrekkelijk vind in de
vrouw die je op het oog hebt, en dan doe je iets ongekends.

Je vertelt haar wat dat aantrekkelijke is. Ze is misschien lang en blond. Of heeft bruin haar. Of ze is Aziatisch. Maakt niet uit! Je kunt ELKE VROUW aanspreken! Je vertelt haar wat je leuk aan haar vindt. (en nee, borsten en billen zijn daarvan uitgesloten). Misschien vind je haar ogen mooi.
Of heeft ze schitterend golvend haar. Je loopt op haar af, je vertelt haar wat je is opgevallen, en dan ga je ervandoor door gewoon gedag te zeggen. Inderdaad. Je gaat weg. Je geeft haar een compliment, ze krijgt een grote grijns op haar gezicht, en dan zeg je ‘tot ziens’. Dat is alles. Je zult zien dat je helemaal geen telefoonnummers nodig hebt voor succes. Maar je wilt natuurlijk wel die nummers hebben. Nou, het idee achter deze oefening is dat je gewend raakt aan vrouwen aanspreken, en praten met de vrouwen tot wie je je aangetrokken voelt. En daardoor wordt die eerste stap veel minder groot. Je raakt niet meer in paniek, je voelt je zekerder van je zelf en meer ontspannen. En hoe meer relaxed jij bent, hoe meer een vrouw zich tot jou aangetrokken voelt, zelfs als ze je nog maar net heeft ontmoet. Hoe vaak breekt het zweet je niet uit als je er maar aan denkt een vrouw aan te spreken? Misschien heb je soms echt wel eens iets tegen haar gezegd, maar omdat je zo zenuwachtig was zei je iets stoms en was het gesprek over. En naderhand vroeg je je af wat je anders had moeten doen. De reden was dat je stikte van de zenuwen in plaats van ontspannen een gesprek met haar aan te knopen. Door de “Hit and Run” oefening te doen leer je je te ontspannen. Als dit je aanspreekt… Als jij ook graag elke vrouw in elke situatie wilt durven aanspreken… Als je nou eindelijk wel eens een kans wilt maken bij die vrouw waar je al zolang een oogje op hebt… Als je dit leest en je hebt ons trainingspakket nog niet, koop het dan nu! Er staat essentiele informatie in om je succes bij vrouwen te vergroten.

Je leert vrouwen aanspreken.
Je leert hoe je hun telefoonnummers afhandig maakt.
Je leert wanneer je moet bellen, en hoe.
Je leert waar je haar het beste mee uit kunt nemen.
Je leert hoe je vrouwen aan het lachen kunt maken.
Je leert hoe je vrouwen gaat versieren

En nog veel meer.

De details, en voorbeelden van het boek vind je hier:

Gratis voorbeeld vrouwen versieren boeken 

Bekijk het eens. Je krijgt er geen spijt van. Veel plezier met het aanspreken en versieren van mooie vrouwen jongen.. je kunt het!

Je Dating Coach

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.