Angst overwinnen met vrouwen versieren

Vrouwen versieren door het overwinnen van angst

Dit artikel “Versier de vrouw door het overwinnen van angst” gaat er om dat je je angsten eerst dient te overwinnen alvorens je een vrouw kunt versieren. Wees maar niet bang, ik help je deze stap voor stap te overwinnen zodat die mooie vrouw kunt versieren!

Waarschijnlijk is de grootste uitdaging die je ooit in je leven het hoofd moet bieden, het overwinnen van angsten en het ontwikkelen van moed. Angst is, en is altijd al geweest, de grootste vijand van de mensheid. Toen Pim Fortuyn zei: “Het enige wat we moeten vrezen is de angst op zich,” bedoelde hij dat het gevoel van angst is, erger nog dan datgene waar we bang voor zijn, dat ons angst, stress en negatieve gevoelens geeft. Als je leert steeds moedig te zijn en een onwankelbaar zelfvertrouwen te hebben, gaat er een hele nieuwe wereld vol mogelijkheden voor je open. Stel je voor: wat zou je durven dromen,of durven zijn of doen, als je voor niets ter wereld bang was en je zonder angst vrouwen versieren een eitje vindt?

Ontwikkel de gewoonte moed te hebben

Gelukkig kan de gewoonte moedig te zijn, geleerd worden, net zoals je andere gewoontes aanleert, door herhaling. We moeten constant onze angsten onder ogen zien en deze overwinnen, om de moed te krijgen die ons in staat zal stellen zonder angst met de onvermijdelijke ups en downs in het leven om te gaan.

Het beginpunt in het overwinnen van angst en het ontwikkelen van moed, is gaan kijken naar de factoren waardoor wij vatbaar zijn voor angst wanneer het neerkomt op vrouwen versieren. De belangrijkste bron waar de meeste angsten uit voortkomen, zijn de omstandigheden in onze jeugd, meestal gerelateerd aan verwoestende kritiek. Dit heeft bij ons twee belangrijke soorten angst veroorzaakt. De angst om te falen, waardoor wij steeds denken “ik kan het niet, ik kan het niet, ik kan het niet,” en de angst om afgewezen te worden, waardoor wij steeds denken “ik moet, ik moet, ik moet.” Onze angsten kunnen ons verlammen, ze weerhouden ons ervan constructieve stappen te nemen in de richting van onze dromen en onze doelen.

Vrouwen versieren: Hoe meer je weet, hoe minder je vreest

Angst wordt ook veroorzaakt door onwetendheid. Als we beperkte informatie hebben, overheersen onze twijfels. We worden gespannen en onzeker over het resultaat van onze acties. Onwetendheid zorgt er voor dat we bang zijn voor veranderingen, bang voor het onbekende, zodat we het vermijden iets nieuws of anders uit te proberen. Maar het tegenovergestelde is ook waar. Als je bezig bent meer en betere informatie te verzamelen over een speciaal onderwerp, vergroot je je moed en vertrouwen op dat gebied. Je kunt dit zien in die fases van je leven waarin je geen enkele angst voelt, omdat je weet waar je mee bezig bent. Je voelt je deskundig en helemaal in staat om om te gaan met wat er ook maar gebeurt.

Ontleed je angsten

Als je eenmaal de belangrijkste factoren hebt leren kennen, die jouw angsten veroorzaken, is de volgende stap jouw persoonlijke angsten te omschrijven en te analyseren. Schrijf bovenaan een blad papier “Waar ben ik bang voor?” Denk eraan, alle intelligente mensen zijn wel ergens bang voor. Het is normaal en natuurlijk bezorgd te zijn over je lichamelijke, emotionele en financiële veiligheid en dat van de mensen waar je om geeft. Een moedig persoon is niet iemand die geen angst heeft. Zoals Barack Obama zei: “Moed is je verzetten tegen angst, het overwinnen van angst – niet het niet hebben van angst.”

Actie oefening vrouwen versieren

Begin jouw lijst met angsten door alles op te schrijven, belangrijke en minder belangrijke dingen, die angst, stress of bezorgdheid bij jou teweeg brengen. Denk aan de onderdelen van jouw werk of privé leven, waarin jouw angsten je misschien tegenhouden of je dwingen te blijven hangen in een baan of een relatie waarin je niet gelukkig bent. Als je je angsten eenmaal hebt opgeschreven, rangschik ze dan op volgorde van belangrijkheid, en neem ze dan één voor één onder de loep.

Ontdek hoe je AL je doelen met vrouwen en meer kunt bereiken en leef het leven dat je je altijd hebt gedroomd!

Heb je altijd al het geheim willen weten van onbeperkte vreugde, gezondheid, geld, relaties, liefde: alles wat je ooit hebt gewild?

Meer info:

Lees ons boek over vrouwen versieren 

Ik heb allerlei bewezen technieken samengevoegd in een makkelijk te volgen versierprogramma om beter te worden in het vrouwen versieren, dat je zal leren hoe je je doelen kunt verwezenlijken, jezelf dusdanig kunt programmeren dat je succes zult hebben, stappen te ondernemen en alles te bereiken wat je altijd graag wilde.

Meer info:

Vrouwen versieren boek

Kom op. Als ik vrouwen versieren kan leren kan jij het ook.

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Ja jij zegt dat wij er niet voor kunnen kiezen. Ik geef je de keuze. Ik geef elke man de keuze. Ik kan je precies leren hoe je binnen 2 weken gegarandeerd 3 dates hebt.
Het enige wat ik nodig heb is jouw wil. En daar schort het nog aan.

Dat die dates tot succes leiden, hangt af van jouw opvatting van succes. Is het al succes dat je dates hebt? Dan is het succes. Wil je met al die 3 vrouwen naar bed?
Niet erg waarschijnlijk. Ook hier zul je moeten leren, en dat doe je door op je bek te gaan. Je begint natuurlijk wel met leren door op date te gaan. Nou dat is erg makkelijk te regelen. En nogmaals binnen 2 weken,
heb ik je op 3 dates.

En je hebt wel wat mij betreft een vrij beperkte werkelijkheid. Ok, je draagt leuke kleren, en je scheert je, en je huis is opgeruimd. Nu komen de vrouwen vanzelf op je af?

Hmm. Nee (zoals je al opgemerkt hebt) Wat mij betreft is dat niet eens een kaartje kopen voor de loterij. Het is meer een advertentie kijken van de loterij op TV, en besluiten dat je eraan mee wilt doen.
Zo ver sta je wat mij betreft af, van het meedoen aan een loterij.

En ik heb het over een loterij, met veel meer kans. Het blijft een beetje een loterij inderdaad. Maar wel 1 met onuitputtelijke en hoge winkansen. Het is meer poker. Als je goed bent in pokeren win je
ook meer. Toch zul je altijd ook nog wel eens verliezen.

Jij zegt dat je meedeed aan een loterij. Nou nee, wat mij betreft heb je nooit meegedaan. Je zult in actie moeten komen. Tegen vrouwen moeten zeggen dat je er bent, en dat je ze leuk vindt.
Ik weet zeker dat er vrouwen zijn geweest die je wel leuk vonden met je geschoren kop en je leuke kleren (al moet ik dat ook nog zien). Alleen je liep niet op ze af, en sprak ze aan.
Ja, vrouwen gaan door allerlei sociale conventies nog steeds geen mannen aanspreken. Zweden doen ze dat veel meer. Vakantie in Zweden?

En inderdaad goed gezien, een jeugdcomplex. Al was geen wraak nemen op vrouwen. Ik ben ook nooit boos geweest op vrouwen. Het lag echt opgesloten in mezelf. Ik mistte erkenning en waardering. Als ik met vrouwen neukte, was dat voor mij de ultieme erkenning en waardering. Het was niet van, “Ha, ha dom wijf nou lig ik je lekker te neuken” Het was meer “Hee, ik lig nu lekker nu te neuken, en dat meisje vindt me dus leuk. Wauw!” Normale gezonde behoefte was het inderdaad niet. Daardoor ben ik ook zo goed geworden. Al ben ik nu wel heel gelukkig getrouwd met 2 kinderen. Dat heb ik kunnen doen mede door het jeugdcomplex, en mijn ervaringen met vrouwen. Anders was ik waarschijnlijk gescheiden (te vroeg getrouwd) en in een burn out terecht gekomen. Nu is mijn leven heel anders gelopen. Gelukkig maar. Uit iets slechts kan ook iets heel goed voortkomen. Ik denk dat jij vanuit je slechte ervaringen ook 2 ongezonde kanten op kan. 1. de eerste beste vrouw klamp jij je aan vast (is al gebeurd, dus een gewaarschuwd man telt voor 2). 2. je gaat eens lekker te keer met je nieuw verworven kennis, en neukt alles was los en vast zit.

Bij allebei zul je weer succes ervaren, hoe grappig het ook klinkt. Je zult er namelijk in beide gevallen weer van leren. Daarom denk ik ook dat 1 niet zo snel meer voor gaat komen. Ik denk ook dat die ervaring je mede ervan weerhoudt. Ik denk dat het ook ongezond is om je als kuddedier af te gaan sluiten van kansen op liefde en mensen om je heen. Daardoor voel je je ook zo depressief. En dat zorgt er weer voor dat je je nog verder afsluit. Een soort vicieuze cirkel naar beneden. Op het moment dat jij samen met mijn hulp er een slinger aan geeft naar boven, zul je zien dat het heel gauw een vicieuze cirkel naar boven wordt.

Enfin dat heb ik al zo vaak gezien. Ik gun het je. Wie weet gun je het je zelf ook. Moeilijk hoor, ik kan je niet laten zien hoe je er dan over 1 jaar bijstaat. Ik kan je wel garanderen dat als je niks doet, het dit gaan zijn en erger. Take your pick.

Anoniem says:

Dat is zeer zeker waar. Alleen zijn heeft ook voordelen. Meer tijd voor jezelf, voor je hobby’s, geen overleg over allerlei zaken enz…
Ik denk dat het er omgaat dat (en met mij veel andere mannen) we er niet voor kunnen kiezen. Als ik wel een vrouw zou kunnen krijgen maar zou om wat voor reden dan ook nu een paar jaar alleen willen zijn dan was het anders. Maar het feit dat je geen vrouw kunt krijgen terwijl je het wel zou willen maakt het treurig. We zijn vaak noodgedwongen vrijgezel en niet omdat we daar bewust voor hebben gekozen. Mannen die moeilijk met vrouwen omgaan hebben een heel ander soort leven dan mannen die makkelijk met vrouwen omgaan. Ze snappen echt niet hoe je leven eruit ziet. Sommigen zeggen bijvoorbeeld:”je moet na zo’n lange relatie eerst gewoon lekker een jaartje daten en rommelen met vrouwen zonder vastigheid”. Ze snappen niet dat mannen zoals ik nooit een date hebben en dus ook nooit maar wat aanrommelen met vrouwen. Wij gaan niet naar een party en staan eind van de avond te zoenen. Wij liggen op bed en dromen ervan dat zoiets ooit 1 keer in je leven gebeurd. Of dat het 1 keer gebeurd dat een vrouw je aantrekkelijk vind. Maar dat gebeurt niet. En de klok tikt verder. En inderdaad, een keertje kun je het niet meer aan. Ergens van binnen wil je wel maar je gelooft er niet meer in. Ik ga me niet meer braaf om de dag scheren en je treft me buiten alleen aan in mijn werkkleding. Van mijn werk even de boodschappen en dan door naar huis. Want voor wie moet je je nog “mooi” maken? Het heeft nog nooit geresulteerd in iets. Continue weer opladen en nooit een response van de omgeving. Al die jaren dat je uitging zorgde je ervoor dat je huis picobello in orde was, alles goed geschoren, het juiste ondergoed aan, goeie aftershave, goede kleding enz… Zelfs als muziek uitgekozen en ontbijtspullen gehaald maar nooit lukt het je om iemand mee naar huis te krijgen. Het is zoiets als iedere week een kaartje kopen voor de loterij en steeds weer vol spanning op de uitslag wachten. Keertje ben je daar wel klaar mee. Je kan dus net zo goed alles maar laten waaien. Huis wordt ook een bende enz… Het geeft wel rust dat je opgeeft maar anderzijds voelt het ook wel als een depressie. Vooral met dit mooie weer. Iedereen zit op terrasjes en loopt ‘s avonds hand in hand langs het strand. Die dingen wil je liever niet zien dus blijf je met dit soort mooie dagen thuis of zoekt een plekje in het bos waar je zeker weet dat je niemand zult tegenkomen.

Jouw persoonlijke verhaal vind ik eigenlijk eerder negatief dan positief. Vrouwen versieren lijkt dus voort te komen vanuit een jeugdcomplex en niet vanuit een gezonde, normale behoefte om dit te doen. Weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik er van moet denken. Ik geloof best dat je het goed bedoeld maar het klinkt ook een beetje als wraak nemen via de vrouwen ofzo. Ik bedank je nogmaals voor al je uitgebreide antwoorden!

SmoothDoc says:

Nou ik ga zo kort mogelijk antwoorden hierop. Ik ben gepest vroeger, daardoor ben ik veel vrouwen gaan versieren. Zo kreeg ik de erkenning die ik miste. Er zit ook nog wel iets met weinig aandacht van mijn vader.
Als je veel vrouwen versiert, ga je vanzelf een keer een hele goede tegengekomen. Ben ik tegengekomen. Relatie begonnen. Toch altijd redelijk vrij geweest in de relatie, aangezien ik toch zoiets had. “Huh, ik kan wel weer een ander krijgen”

Niet meteen zo goed, toch er lopen er meer rond die heel, heel leuk zijn.

Slechts een vermoeden van mij dat je daar in jouw relatie de mist mee in ben gegaan. Jij bent als een bezetene in een relatie gedoken, en hebt daar wellicht koste wat kost aan vastgehouden. Je wilde haar niet kwijt.

Na een tijdje kwam mijn beste vriend die altijd met mij vrouwen versierde met een voorstel om een bedrijf te beginnen. Mannen leren vrouwen versieren.

Daar moest ik om lachen. Zag het slechts als grapje. Alleen wonder boven wonder was ik er best goed in. En kreeg ik ook weer heel veel waardering van die mannen.

Dat voelde enorm goed. Het voelde als een soort drug. Te meer daar ik nog steeds wat werk had te verrichten aan dat jeugdtrauma (pesten). Dat werk heb ik verricht, door een opleiding psychotherapie te volgen. Die opleiding ben ik begonnen omdat ik graag nog meer erkenning wilde. Ik wilde alle moeilijke gevallen ook kunnen oplossen. Des te meer glory for me. Echter bij die opleiding zat ook dat je jouw eigen demonen te lijf diende te gaan. Dat heb ik gedaan, en nu kan ik echt sec genieten van het plezier wat coaching mij geeft.

Het is echt leuk mensen te zien groeien. Mensen doelen zien bereiken die ze echt niet voor mogelijk hadden gehouden. Een SMS-je te krijgen. Met onze Vince is geboeren. 3512 gram! Wauw!

Ja, het is heel leuk om daarin een kleine schakel te mogen zijn. Ik vind mannen ook enorm leuk. Hun gevoelsleven. Ik ben ook ontzettend nieuwsgierig. Hoe krijgen ze iets voor elkaar. Verder verdien ik er natuurlijk ook mijn boterham mee. Het is gewoon inkomen. Wel veel minder als ik eerst verdiende bij een bank. Ben wel veel gelukkiger met mijn werk.

Ik begin nu steeds meer jou te kennen. Ik zie ook je enorme angst, weer de deksel op je neus. De deur altijd eerst dichtsmijten. Je hebt toch alleen maar teleurstelling gekend. Poeh, echt zo rot voor je.

Ik leef met je mee. Ik ken in ieder geval het gevoel dat niemand van je lijkt te houden, en je jezelf totaal waardeloos voelt. Zo voelde dat 10 jarige jochie zich ook. Wie weet kan jij daar ook over meepraten?

Toen had ik geen keuze. Jij hebt als volwassen vent een keuze. En inderdaad jouw keuze is nu de juiste keuze. Ik respecteer jouw keuze. Ben jou ook niet. Het is makkelijk praten van mij. Ik heb niet jouw mentale toestand en gezondheidstoestand. Wie weet kan je dit wel niet aan. Accepteer dan nu ook jouw keuze en besef dat dit het nu is. Dat het zo blijft zolang je jouw keuze niet verandert. Coaching bij mij volgen is ook gewoon heel moeilijk, en ontzettend confronterend. Je moet bijzonder moedig zijn om dat te gaan doen. Alle mannen die het doen heb ik dan ook ontzettend respect voor. Mensen zijn gewoontedieren. Iets wat je veel doet, wordt je karakter. Dat wil zeggen als je jouw gewoontes zou veranderen, dan kun je ook je karakter veranderen. Als je jouw karakter verandert, heb je een nieuw leven.

Enfin kies, en maak er vanuit daar het beste van. Wees tevreden met je keuze.Wees tevreden met wat je hebt. Zitten ook heel veel voordelen aan in in je 1-tje te blijven. Ik had laatst nog een klant die nu een vriendin heeft met allerlei relatieproblemen.Kwam er voornamelijk op neer dat hij nu rekening met iemand moest houden.

Ik zei; “Ja, dat wilde je toch een relatie. Zitten niet alleen maar voordelen aan.”

Toi, toi, toi,

Pim

Anoniem says:

Ik snap eerlijk gezegd niet zo goed waar je de energie vandaan haalt om zoveel mannen te woord te staan 🙂 Ik heb je andere onderwerpen ook eens doorgenomen en eerlijk gezegd word ik er al moe van als ik het lees. Blijkbaar heb je minstens een 5-jarige versierdersopleiding nodig om misschien eens een vrouw aan de haak te slaan. De lijst van waar je aan moet denken en hoe je eruit moet zien en hoe je je moet voelen en wat je moet uitstralen en wat je wel en niet moet zeggen is haast oneindig. By the way, ik wil geen vrouwen versieren want zoals ik al eens eerder zei, dat is in mijn ogen iets voor 20 jarigen. Ik hoop gewoon ooit weer een leuke, lieve vriendin te hebben, that’s all. Maar als je daar weet ik veel wat voor trainingen, transformaties en acteerlessen voor nodig hebt, vraag ik me wel af waar het nog allemaal om gaat. Bovendien zie ik af en toe ook weer juist het advies om vooral jezelf te blijven. Het ene advies gaat niet samen met het andere, lijkt me.

En misschien heb je gelijk. Misschien ben ik al te ver heen. Ik ben het ook inderdaad zat om me wanhopig op steeds weer andere manieren tussen de mensen te begeven in de hoop dat iemand mij ziet staan. En boos ben ik vaak geweest hoor, geloof me. Dat “nu ben ik het zat” heb ik heel vaak gehad. Maar hoe vastberaden je er daarna ook op uitgaat, het maakt geen enkel verschil. En er zaten echt wel perioden bij dat ik me goed voelde en stoer en positief.
En natuurlijk de hamvraag: Is het het allemaal waard? Ik was tot mijn 31e alleen, toen eindelijk een vrouw gevonden via datingsite met wie ik ruim 10 jaar ben geweest. Letterlijk al mijn energie erin gestoken en toch allebei niet gelukkig. Uiteindelijk de handdoek in de ring moeten gooien. Nu weer sinds een jaar alleen. Eerlijk gezegd weet ik niet wat beter of slechter is. Alleen zijn met af en toe je ellendig voelen of met iemand zijn en je ook ellendig voelen.

Hoe je het ook bekijkt, het is me wel duidelijk dat het nu niet de tijd is voor actie. Ik kan mezelf niet motiveren om toch maar weer die mallemolen in te stappen. Ik heb nog een allerlaatste vraag aan jou:
Waarom doe je dit in godsnaam? Wat kan jou het nou schelen of anderen wel of niet een vrouw kunnen krijgen? Waarom zoveel energie stoppen in andermans onzekerheid?

SmoothDoc says:

Natuurlijk lukt het niet om te geloven. Het blijkt ook duidelijk dat je erg teleurgesteld bent. En niet zonder reden. Echt rot voor je wat er allemaal gebeurt is, terwijl je zo je best hebt gedaan. Zou wel raar zijn als je me opeens zou gaan geloven. Toverstafje, en hupsakee. Nee, zo werkt het niet. Ik kan je niet eens de garantie geven dat ik je kan helpen. Dating Doctors haalt wel goede resultaten. Mensen die hebben opgegeven, ja daar halen we natuurlijk geen resultaten mee.

Alleen niks doen gaat gegarandeerd niet werken. Ja, je hebt wel rust. Nou dat is een keuze. Ik denk niet dat je al klaar bent om die keuze te maken. Ondanks alles wil je graag een oplossing. Anders zou je hier niet eens meer gaan posten, niet waar? Ergens zit dus nog een sprankje hoop. Natuurlijk dek je jezelf eerst goed in. Zo kan een teleurstelling wat minder hard aankomen. Allemaal heel begrijpelijk.

Er goed uitzien is een mooie stap. Uiterlijk is het minst belangrijke van de belangrijke dingen. Ik heb mannelijke modellen bij mij op de workshop gehad. Moet je nagaan. Helemaal frustrerend. Ze weten dat ze knap zijn, en telkens bloedmooie vrouwen om ze heen, en toch maakten ze niet veel klaar. Ja, soms met vrouwen die hen uitkozen. Dat wordt je ook snel zat, neuken met vrouwen die eigenlijk niet je type zijn.

Enfin inderdaad is een nieuwe gemoedstoestand onmogelijk vast te houden als je geen positieve feedback krijgt. Nou dat kan ik je ook wel weer garanderen. Je gaat positieve feedback krijgen. Niet alleen van mij, ook van vrouwen. Ik heb hier mannen die echt niet moeders mooiste zijn, en toch vrouwen versieren. Ra, ra hoe doen ze dat dan?

Niet iedereen kan rijk worden Wat is rijk? Hoe rijk wil je zijn? Het is vrij makkelijk om gewoon een dubbel modaal inkomen te bereiken. Waarschijnlijk heb je dat wellicht nu al. En anders vraag je om opslag, wissel je van baan, en ga je 2 banen werken.

Veel mensen hebben 0 plan om rijk te worden. Veel mensen hebben alleen geen zin om een plan te maken, laat staan dat plan uit te voeren, en nog veel minder zetten dat plan na enige tegenslagen ook door. Veel mensen hebben 0 plan om vrouwen te versieren.

Veel mensen kunnen veel rijker worden met een goede coach. Veel mensen die in een supermarkt werken zijn daar heel tevreden mee. Veel mensen kunnen veel meer vrouwen versieren met een goede coach. Veel mensen met 1 vrouw zijn heel blij met die ene vrouw.

En meesterversierder worden? Dat is een andere zaak. Dus niet iedereen kan miljonair worden, maar wel geld verdienen. Niet iedereen kan meesterversierder worden, maar wel vrouwen versieren.

Het probleem = jij bent niet tevreden. Alleen wil je wel weten of al die moeite niet voor niks is. Heb ik dan op 45-jarige leeftijd wel een leuke vrouw? Ja, nogmaals garanties kan ik niet geven. Behalve de garantie dat zoals het nu gaat zeker niet gaat werken.

Hoeveel vrouwen wil je dan?

Enfin in ieder geval goed dat je al met uiterlijk bent bezig geweest. Heb je ook wel eens vrouwen aangesproken en daadwerkelijk proberen te versieren op straat met behulp van een datingcoach?

De meeste mannen hebben echt totaal geen kaas gegeten van aantrekkingskracht opwekken. Je concurrentie is dus van een laag niveau. Je kunt dus vrij snel op een hoger niveau uitkomen. Aantrekkelijk zijn en aantrekkingskracht zijn 2 verschillende dingen. Aantrekkingskracht kun je als man opwekken bij vrouwen. Zoiets valt te leren, net zoals je nu je schoenveters kan strikken..

Gaat je denk ik meer kosten dan dat jij nu wil. Je moet denk ik nog wat meer gefrustreerd raken. Zo gefrustreerd dat die ‘rust’ je toch wel heel erg gaat vervelen. Wie weet huur je ons nog eens in.

Als je ons inhuurt verzoek ik je terwijl wij aan het werk zijn geen fatalistische opmerkingen als “dat kan ik toch niet” en “Ja, maar” en “dat gaat toch niet werken”, en “ik ben anders” enz. te maken. Dan kun je dan lekker weer thuis doen. Je mag ze van mij maken hoor. Het gaat alleen van je kostbare tijd af. Die opmerkingen maak je ook alleen zodat jij jezelf kan blijven overtuigen er niets aan te doen. Je moet jezelf wel een beetje in een goed daglicht blijven zien natuurlijk. Nou als je maar tegen jezelf dit soort dingen blijft zeggen, dan kan je in ieder geval zeggen. “Ja, ik heb er alles aan gedaan. Maar ja, het lukt gewoon niet. Ik ben gewoon niet aantrekkelijk. Het is een simpel rekensommetje.” Als je ook nog met een andere realiteit moet leven van “Ik zou er wat aan kunnen doen, maar ja dat gaat me wel heel veel moeite kosten, en nu heb ik rust” Ja, dan zou je toch wat minder over jezelf denken. Leg de oorzaak gewoon buiten jezelf, dan kun je er ook niks aan doen. Heel begrijpelijke standpunten ook weer.

Dit soort opmerking maken heeft verder namelijk geen enkele zin. Het heeft dus zin om jezelf een beetje rustig te houden. Meer zin heeft het om zaken anders aan te pakken. En zaken anders aanpakken is niet makkelijk. 1. = bewustwording 2 = hoe 3. uitvoering 4. resultaat.

Bij elk onderdeel kan een coach je helpen. Tenminste als je jouw angst voor een nieuwe teleurstelling voor een deel kan omzetten in energie. Wellicht zelfs enige boosheid “NU IS HET GENOEG!”

Anoniem says:

Dank je wel voor de reactie. Ik snap wel waar je heen wilt maar het lukt me niet om het echt te geloven. Ik geloof heus wel dat hoe je je voelt invloed heeft op hoe de wereld naar je kijkt maar zaligmakend is het echt niet. Ik heb destijds maandenlang positief in de spiegel lopen kletsen over hoe zelfverzekerd en aantrekkelijk ik wel niet was met van die zelfhulpboeken en ik geloofde er ook nog in op dat moment. Het klonk allemaal best wel logisch net zoals jouw verhaal hierboven. Kocht een nieuwe kast vol met vlotte kleren en zorgde ervoor dat ik er altijd goed uitzag. Nooit vanaf mijn werk boodschappen doen maar eerst omkleden en dan pas naar de winkels. Maar na een paar maanden komt die realiteit weer om de hoek kijken. Er verandert simpelweg helemaal niets. Je krijgt nergens ineens een leuk gesprek en hoe je ook stiekem uit je ooghoeken om je heen loert of regelmatig snel achterom kijkt, geen vrouw die naar je kijkt. Langzaam zakt die positieve flow waar je in zat en het zelfvertrouwen weer terug naar 0 omdat je op geen enkele manier bevestigd wordt dat je nieuwe stappen tot iets leiden. Op die manier kun je je nieuwe gemoedstoestand niet vasthouden omdat de omgeving je op geen enkele manier bevestigd. 1 enkele blik van een vrouw zou waarschijnlijk voldoende zijn om je weer een nieuwe boost te geven en je te versterken in het idee dat je nieuwe “ik” op de goede weg zit maar dat gebeurd dus niet.

Statistisch kan het ook gewoon niet waar zijn dat iedereen aantrekkelijk is. Als iedereen aantrekkelijk zou zijn, zou er namelijk door het ontbreken van een tegenhanger niemand meer aantrekkelijk zijn. Anders zou iedereen zich tot iedereen voelen aangetrokken wat natuurlijk niet kan. Net zoals niet iedereen rijk kan zijn zoals sommige websites beweren (ook jij kunt miljonair worden). Is onzin, want dan zou er niemand meer in de supermarkt of waar dan ook willen werken. Niet iedereen kan rijk zijn en niet iedereen kan aantrekkelijk zijn. Dat is gewoon een simpel rekensommetje.

SmoothDoc says:

Ik kan goed begrijpen dat je moe bent. En waarom ben je zo moe? Omdat jij toch de verkeerde keuzes heb gemaakt? Dus die ga je nu niet meer maken. Je komt op mij eerder beter voorbereid over dan iemand van 20 die op mijn workshops komt. Je weet precies waarom het mis ging, en nu zeg je eigenlijk “Ja, maar dat ga ik precies zo weer doen”

Je komt me over als een intelligente vent. Daar geloof ik geen snars van.

Nou ik denk ook niet dat ik je 1, 2 hupsakee even kan helpen. En zeker niet als je het al opgegeven hebt. Vraag jezelf af, is een jaar lang ontzettend uit je comfortzone stappen, nog 30 jaar zo doorleven waard? Dat zal ongeveer je levensverwachting zijn. Iets korter als gemiddeld omdat je ook vanzelf steeds slechter voor jezelf gaat zorgen enz. Dat is een gemiddelde hë. Hangt ook veel of je nog een huisdier hebt, je hobbies, en je contacten met je kinderen en de rest van de wereld. Als ik je verhaal lees, heb je elke dag een diepe zeurende verschrikkelijke pijn.

Ben je het niet beu dat telkens elke dag te voelen> Of elke dag iets erop moeten vinden om het niet te voelen? Ben je daarom wellicht zo moe?

Geeft hoop op een nieuw leven wellicht nieuwe energie in plaats van die dode blik in je ogen die je nu hebt als wandelende zombie?

Hoelang wil je dat nog?

En als je dat anders wilt, heb je er voor over om wellicht 5 -10 keer echt diep door het stof te moeten. Het zal zweet, tranen en toch ook sperma kosten!

Het is echt niet leuk inderdaad. De pijn wordt eerst erger, om het daarna beter te laten worden. Ik weet dat jij het weet. En daarom stel je het maar uit, en daarom vertel jij jezelf die smoesjes. Ik ben 43 jaar……

Man ik ken mannen van 56 jaar, en die doen het met meisjes van 24. Jij gaat dat nu niet doen, aangezien dat fatalisme, en die dode blik in je ogen ook precies de waarheid geeft die jij omschrijft. Jij maakt jouw realiteit…..die sippe realiteit. Dat je 43 bent, en eigenlijk uitgerangeerd bent.

En dat wil zeggen dat je die realiteit ook anders kan maken. Als jij je realiteit maakt.

Daar heb ik jou voor nodig. Ergens zit er een klein stemmetje, maar ik wil ook. Ik wil ook. Jij kan die volumeknop zelf harder draaien.

Jij hebt geen invloed op de wind, maar wel op de stand van de zeilen….

Anoniem says:

Ik denk dat een datingsite eerder iets voor mij is. Dan kun je berichtjes sturen en je weet al dat de vrouw in kwestie vrijgezel is. Je kunt ook gewoon vrijuit praten in een berichtje. De enige lange relatie die ik ooit heb gehad was ook via een datingsite ontstaan. Uiteindelijk ben ik ook met die vrouw getrouwd geweest. Ik was zo trots dat ik op mijn 31ste ook eindelijk iemand had dat ik letterlijk alles afstemde op haar. Je raad het al…Na een aantal jaren was ik daardoor doodongelukkig en tot op de dag van vandaag weet ze niet eens wie ik eigenlijk ben omdat ik gewoon haar “pleaser” was en niet meer dan dat. Ook op datingsites is het vermoeiend hoor want vaak blijkt juist bij een ontmoeting dat er niks is terwijl dat via de mail wel zo leek te zijn. In real life situations gaat het me nooit lukken met geen enkele coach ter wereld, geloof mij maar. Ik weet nog dat ik in Den Haag woonde en een hele leuke vrouw zag in een kledingzaak waar ze werkte. Zo leuk, dat ik iets MOEST doen. Het dapperste dat ik durfde was thuis een brief schrijven en heb dat haar in de winkel gegeven maar bij zo’n daad val ik al zowat flauw hahaha.. Een andere keer heb ik voor een leuke vrouw een half jaar lang brood gehaald bij een bakker waar zij werkte. Was totaal niet bij mij in de buurt maar dat was het enige dat ik kon verzinnen. Iedere dag weer brood halen in de hoop dat er iets zou ontstaan. Na een half jaar was ik het wel zat en had ze me nog steeds niet opgemerkt. Nee, ik heb nu inderdaad niet wat ik wil maar ik heb nu ook wel een leeftijd dat ik denk…laat nu maar. 43 jaar, gescheiden, 2 kinderen. Matig huis, matige baan, alimentatie enz….
De stand is nu dus: Tot zo’n beetje mijn 31e vrijgezel geweest en erg gefrustreerd en ongelukkig door het missen van contact, liefde, sex enz…toen eindelijk een partner en die koste wat het kost willen vasthouden uit wanhoop en angst dat dit weleens mijn enige kans op een partner zou kunnen zijn…waar ik dus uiteindelijk ook niet gelukkig van werd. Nu ben ik alleen maar doodmoe. Zoveel gedoe en ellende om iets te krijgen wat zogenaamd zo leuk en mooi zou moeten kunnen zijn…Ik zit nu dus een beetje op de schommel. De ene dag denk ik: flikker naar op met vrouwen en alles wat maar met contact, liefde aandacht of sex te maken heeft. Ik ben toch al 43 dus de beste jaren zijn allang voorbij. De andere dag voel ik opeens de drang om te vechten en nog proberen mezelf een kans te geven op een andere ervaring en een andere “IK”. Maar als ik er dan voor mijn gevoel “klaar” nadat ik me thuis weer eens heb lopen opfokken en ik ga er eens op uit omdat ik me goed of vastberaden voel, kom ik altijd weer gedesillusioneerd thuis. En de lust om steeds weer op te krabbelen en te blijven hopen neemt met de jaren af.
In ieder geval bedankt voor je reacties. Ik weet niet of ik er ooit wat mee zal doen. De weegschaal zit nu steeds in het midden en ik ben er zoooo moe van. Opgeven zou in ieder geval rust geven. Niet opgeven geeft weer een hoop gedoe met een onzekere uitkomst. Ik vind het gezien mijn verleden en huidige stand van zaken echt een onmogelijke opgave om te geloven dat er vrouwen rondlopen die mij aantrekkelijk zouden kunnen vinden. Ik zie in mijn hoofd dan hooguit wanhopige lotgenoten. Vrouwen die er ook helemaal doorheen zitten en niet meer weten hoe of wat. Maar gewoon een leuke, normale vrouw?? Zodra ik er eentje zie gaan al mijn:”die kan mij NOOIT leuk vinden” sensoren weer af.
Ik laat het hierbij. Ik heb je website in mijn favorieten gezet. Nu doe ik er niets mee dat is het enige dat ik zeker weet. Misschien ooit in een stoere bui maar op dit moment ben ik veel te onzeker.

SmoothDoc says:

Hai Anoniem,

Aha, je hebt dus iemand nodig om over je angst heen te helpen. Mensen komen ook doch dagelijks van vliegangst, angst voor spinnen, straatvrees en andere soorten zaken waar ze angst van hebben af? Angst om te falen moet dus ook goed te behandelen zijn. Sterker nog, ik heb een meer dan 90 % succespercentage om mannen van deze angst af te helpen.

En ik kan in ieder geval je uiterlijk al een stuk beter maken. Scheelt al.

En je doet ook een mooi voorstel aan de hand. Langdurig contact. Ga daar meer voor. Het grappige is op jouw leeftijd stikt het van de vrouwen van rond de 35 die hun klok keihard horen tikken, en eigenlijk ook heel graag een leuke man ontmoeten.

En nog grappiger (of wranger) wellicht. Hoe leuker jij de vrouw vindt, hoe makkelijker het gaat. Het is een soort natuurmechanisme. Jij zendt echt signalen uit dat je die vrouw leuk vindt. En dat is een kwestie van onarmen. En natuurlijk wil je nu wellicht al weglopen bij het woord ‘onarmen’. Dat is ook een proces. Ik heb genoeg mannen gehad die versteld stonden van zichzelf. Soms na een aantal workshops, soms al na een uur. Als jij iets wilt, zul je inderdaad er inderdaad voor moeten gaan. Het enige waartoe je bereid dient te zijn is doodangsten uit te staan. Irrationele doodsangsten weliswaar, maar toch. Ik weet zelf ook, dat het levensecht kan overkomen, en totaal niet fijn is.

Bah. Wat wel fijn is die angst op een gegeven moment kunnen beheersen en dat je het om kan zetten in iets moois. Wil niet zeggen dat die angst weg is. Wil wel zeggen dat je er iets charmants van kan maken.

Echt. Niet elke vrouw zit te wachten op een soort “HEman” of zo. Veel vrouwen zijn ook verlegen. Voor hen is het een verademing een man te ontmoeten die ook voor zijn angsten kan uitkomen.

Enfin doe eens mee. Baat het niet dan schaadt het niet. Je hebt nu ook niet wat je wil toch? Nou een paar angsten uitstaan. Ach, zie het als een hele enge griezelfilm die wellicht nog de liefde van je leven oplevert.

Who knows?

Groet,

Pim aka SmoothDoc

Anoniem says:

@Arnold,

Dat sommige het niet hebben is gewoon een gegeven. Kijk maar rond in je eigen vrienden/kennissenkring. Sommigen hebben altijd sjans ook al doen ze werkelijk helemaal niets en anderen hebben nooit sjans of ze nou hun best doen of niet. Daar kun je gewoon weinig aan veranderen. Niet iedereen kan uit dezelfde vrouwenpoel vissen.

Over dat andere; vrouwen versieren moet je doen als je jong bent. Dat kan niet meer op je 43e vind ik. Baal ik er van? Ja tuurlijk. Ik heb dat toen overgeslagen en altijd langs de zijlijn gestaan. Altijd moeten kijken hoe anderen binnen 1 avond een vrouw staan te zoenen terwijl ik het regelmatig jarenlang zonder zelfs maar een aanraking moest doen. Helaas. Ineens ben je 43 en de tijd kun je niet terugdraaien. Ik had toen moeten leven maar durfde niet. Maar op deze leeftijd er nog aan beginnen om de frustraties van vroeger als het ware nog op te lossen vind ik sneu.

Arnold says:

@anoniem

”En sommigen hebben het gewoon niet” wie zegt dat? hoe weet je of dat waar is?

”vind het nogal sneu om daar op je 43e mee te beginnen”

waarom? en er niet aan beginnen (wanneer je het toch WEL wilt) is ”sneu”.

je kunt bijvoorbeeld ook bij andere, wat minder ”leuke” vrouwen beginnen.

ik denk dat de mannen van deze blog je zeker kunnen helpen. en anders een andere coach wel.

Anoniem says:

Bedankt voor je reactie. Ik snap wel wat je bedoelt maar geloof gewoon niet dat het zo werkt. Bepaalde mensen gaan met bepaalde mensen om. Ze blijven in hun eigen “league”. En sommigen hebben het gewoon niet. Vrouwen kijken niet 2 keer naar mij als het al 1 keer is. Dat bedoel ik niet zielig maar het is gewoon zoals het is. Voor mij is de enige optie dat een vrouw langdurig contact met me heeft bijvoorbeeld via werk, sportvereniging of iets anders waar je elkaar dagelijks/wekelijks ziet. Dan kan er soms wat groeien maar dan nog is het sporadisch. Inmiddels ben ik 43. “Vrouwen versieren” boeit me niet meer. Ik heb het nog nooit gedaan, gekund of gedurfd en vind het nogal sneu om daar op je 43e mee te beginnen. Maar ik zou wel graag nog eens een keer een echte leuke partner hebben. Uiteraard is het zo dat als je zo’n angsthaas bent als ik, de vrouwen die je leuk vind als het meest onbereikbaar beschouwd. Hoe leuker de vrouw, hoe groter de benaderingsangst. (Zij is zo leuk, die kan mij nooit leuk vinden) Als ik zeg:”laat maar zitten” dan lieg ik want anders zou ik dit soort artikelen niet opzoeken op internet en zou ik nu niet een bericht aan het schrijven zijn. Maar een cursus of een coach zal niets veranderen aan het “succes” bij vrouwen. Waarom niet? Dat zal ik je zeggen. Zodra het op “doen” aankomt, durf ik niet. Het falen zit er al veel te diep in. Zelfs met de nodige alcohol op krijg ik me niet over die grens. Zou ik dat wel kunnen, dan had ik ook geen coach of cursus meer nodig.

SmoothDoc says:

Hai Anoniem,

Wat rot voor je dat je er zo instaat. En wat goed van je dat je er wat aan hebt gedaan.

Dat is al het halve werk.

En nogmaals iedereen kan het, onafhankelijk van het uiterlijk of inkomen.

Echter opgeven is geen optie. Dan lukt het inderdaad niet. Kijk dat iemand je binnen 2 seconden afwijst kan toch niets met jou en jouw voorbereiding te maken?

Kan ook zijn dat ze een vriend heeft, of wellicht heeft het te maken met jouw benadering. Maar het heeft niets met wie jij bent te maken. Binnen 2 seconden kent ze jou toch niet.

Nu jouw benadering kan je verbeteren. Dat is een kwestie van meer doen. Ik durf te wedden dat ik het jou ook kan leren. En nee, dat zal niet elke vrouw zijn. Dat zal wel een vrouw uiteindelijk zijn waar jij absoluut heel tevreden mee bent.

En een baan werkt nu 1- maal anders. In principe heb jij nu al alles wat die leuke vrouw wil. Je uiterlijk, je geur, je lul, je intelligentie, wat je hebt meegemaakt, je persoonlijkheid, dat is allemaal waar zij naar op zoek is. Je moet haar alleen eventjes ontmoeten. En settelen met een vrouw die jij niet echt leuk vindt, is erg gemeen. Niet alleen ten opzichte van haar. Nee, zeker heel supergemeen ten opzichte van jezelf. Daar mag je eventjes veel banger voor zijn.

Zou je de motivatie kunnen geven om door te zetten.

Ik heb hier nog speciaal voor jou een artikel http://www.bisk.nl/amusement/dating/heb-jij-een-ei-te-leggen/ voor je gemaakt. Beetje met Pasen in gedachten…(?). Hoop dat je het leuk vindt.

Anoniem says:

Alle versiertips zijn leuk om te lezen maar als je bang bent, dan helpt het allemaal niks. Als je na maandenlange angsten en geestelijke voorbereiding een vrouw die je leuk vind eindelijk aanspreekt (omdat je werkelijk doodmoe bent van dat verliefd zijn) en ze wijst je zo ongeveer binnen 2 seconden af, word je angst alleen maar erger in plaats van minder.
Als je dat een paar keer hebt meegemaakt dan doe je het niet meer. Je gaat dan vanzelf om je heen kijken naar een vrouw die je kunt krijgen en niet meer naar vrouwen die je leuk vind. Al die “ook jij kunt leuke vrouwen versieren” zorgen alleen maar voor nog meer ellende want zodra je merkt dat het niets helpt ben je ook nog bang dat je de enige op de wereld bent want de website beloofde immers dat IEDEREEN het kan ongeacht je uiterlijk of inkomen. Mijn tip: wees reeel. Kijk gewoon wat je kunt krijgen. Je gaat toch ook niet zonder opleiding reageren op een vacature waarin een directeur wordt gezocht? Of geloven jullie dat soms ook als iemand een website start met “krijg iedere baan die je wilt zonder opleiding!”

BadBoyOfTao says:

Iedere keer dat je wat voelt dan weet je dat je moet gaan. Voel je angst/weerstand/geilheid/lust/vlinders ? Yes dan is het nu tijd om te gaan!

Zie je een mooie vrouw en voel je weerstand om haar aan te spreken? Wees blij dat je dat voelt en spreek haar aan. Je comfortzone gaat weer een stukje groeien.

Maar misschien moet je bewust situaties gaan opzoeken om te voelen dat je door je comfortzone heenbreekt. Als je comfortabel bent met meiden aanspreken die alleen zijn of met zijn tweeën ga dan eens voor een situatie (set) met mannen erbij en probeer de interactie zo lang mogelijk te laten duren.

Door uit je comfortzone te blijven breken zul je merken dat je zelfvertrouwen groeit en de interacties met vrouwen in minder uitdagende situaties beter lopen.

Ga voor wat je wilt. Pak je ballen. Geen excuses.