Mooie Vrouwen In De Supermarkt Versieren (Deel 1 van 2)

Mooie Vrouwen In De Supermarkt Versieren (Deel 1 van 2)

Ik kreeg vandaag een mailtje binnen:

Hey SmoothDoc

Geweldig boek, dat “Zelfvertrouwen met vrouwen.” Maar, het is me nog niet duidelijk hoe ik het moet gebruiken in sommige situaties 

 

 

Hoe spreek ik mooie vrouwen aan in de Supermarkt, laat staan ze daar te versieren?

R. (Rotterdam)

Een meid aanspreken in de supermarkt is waarschijnlijk een van de grootste obstakels voor mij geweest wat betreft hoe ik sociaal en flirterig kon zijn in elke mogelijk denkbare situatie.

Misschien zijn het de heldere lampen, de commercie, de potentiële vriend die om de hoek kan komen en je meisje vast komt pakken, whatever. Wat het echter allemaal enorm leuk maakt, is juist zulke situaties te omarmen en er de lol van in te zien.

Nadat ik ging testen en uit ging proberen hoe ik het ijs kon breken in de supermarkt, is dit een van mijn favoriete plaatsen geworden.

De supermarkt is een doodnormale situatie. Gedraag je dan ook doodnormaal. Vergeet alle aparte en funny dingen. Ben gewoon vriendelijk, flirterig en laat ook zien dat je manieren hebt.

En onthoud dit: supermarkten zijn vol met single dames in de avond op weekdagen, al die mooie vrouwen zijn klaar met werken. Kun je je voorstellen dat sommige van die mooie vrouwen niet gillend wegrennen als een leuke man haar komt versieren? Single dames die zitten te wachten om een charmant iemand, met zelfvertrouwen, en die NORMAAL is, te ontmoeten.

Nu is het jouw tijd om uit te blinken.

Volg deze stappen en ben er zeker van dat “hotty” ook op jouw boodschappenlijstje staat deze week.

1. Loop en pak een winkelwagentje. Het maakt verschil. Ook al ben je er alleen maar om je kunsten van het versieren los te laten op al die mooie vrouwen, laat de omgeving zien dat je schik hebt.

2. Haast je naar de achterkant van de winkel zodat je kunt zien wie er in welke rij staat. Blijf rustig doorlopen en winkelen, maar houdt je ogen open. Als je een meid ziet die je leuk vind, stap dan op haar af.

3.  Blijf observeren. Kijk waar ze is. Het helpt enorm om je bewust te zijn van de situatie.

4. Maak een situationele opmerking, wat dan ook.

Je openingszin hoeft niet slim, doordacht, ‘goed’ of iets dergelijks te zijn. Gewoon gemeend. Het doel is enkel om haar aandacht even te vangen, daarna kun jij lol gaan maken.

Tot zo ver. Morgen laat ik je zien hoe je er een grappige opmerking in kunt gooien om het versieren wat meer te benadrukken (ipv enkel maar praten) bij die mooie vrouwen.

Vergeet ook niet de cassiëres, die zijn ook allemaal free game natuurlijk.

Nog een paar tips voor het versieren van kassameisjes:

– De naambordjes zijn je vriend. Zo kan je doen alsof je ze al jaren kent en ze ook gelijk aanspreken. Zo hebben ik en een vriend een keer in een supermarkt in een of ander kutdorp een kassameisje bij een gesprek betrokken door gewoon te zeggen: ja maar wat zou X daarvan vinden? En ze keek gelijk op en wist dat het om haar ging, en deed leuk mee. Naambordjes zorgen ervoor dat je direct de aandacht van de persoon krijgt zonder interesse te tonen. Je kunt het namelijk ook gewoon voor de lol doen. Het vragen van iemands naam is in mijn ogen een grote IOI, zeker als ze achter de kassa zit.

– Het uitwisselen van telefoonnummers kan zeker wel, dit moet alleen niet achter de kassa gebeuren. Geef haar bijvoorbeeld de bon terug en zeg dat ze op de achterkant moet schrijven hoe je haar zou kunnen bereiken als ze niet achter de kassa zit. Dit geeft haar de gelegenheid om met een pen (die hebben kassieres altijd) achterop haar nummer of e-mail te schrijven, en zo weet haar baas ook van niks.

 

Vrouwen Versieren Boek

– Als je met haar wilt praten, neem haar dan mee naar een plek in de winkel met weinig tot geen camera’s. Zo voelt zij zich meer op haar gemak dat haar baas niet mee kan kijken en heb jij de mogelijkheid tot eventuele escalatie.

– Bel haar op terwijl je bij haar aan dingen afrekent. Als haar telefoon gaat –> bust her balls. Als je haar voicemail krijgt: spreek in!! Ze zal alles horen en dit is supergrappig! Vertel haar in de voicemail dat je snakt naar een date met een kassameisje en dat zij jouw “ware” is die deze droom in vervulling kan laten gaan. Hang emotioneel op en verander daarna compleet in een vrolijk en flirterig persoon.

– Nog niets: ik maak NOOIT complimentjes over haar uiterlijk in de zin van ‘schoonheid’, ‘knapperd’, ‘leukerd’. Dit vind ik teveel van het goede en werkt eerder tegendraads dan positief. Geef complimentjes over haar haar, haar ring, haar parfum, maar niet over haarzelf. Dat komt later wel, ze moet eerst zien dat je een jongen bent met oog voor detail.

– Verder: zij moet jou bedienen. Dit is solid gold. Wat je ook tegen haar zegt, ze mag je sowieso niet weigeren aan de kassa dus als je leuk en grappig bent, vind ze het alleen maar een welkome afwisseling van al die chagrijnige oude mensen.

Ga eerst even zelf aan de slag zodat je de post van morgen naast je eigen ervaringen kunt leggen. Dat is voor jouw groeiproces ook nog eens stukken beter. Lukt je dit niet alleen en heb je er hulp bij nodig, kijk dan even of deze versiercursus wat voor jou is.

Kijk ook even op ons gratis forum www.dutchattraction.nl 

Succes met het versieren van je mooie vrouwen jongen!

SmoothDoc

Deel 2:  Mooie vrouwen in de supermarkt versieren

 

 

 


You can leave a response, or trackback from your own site.