Ben Ik Te lelijk Voor Een Vriendin?

Ben Ik Te Lelijk Voor Een Vriendin?

Te klein? Te oud? Littekens? Niet Good Looking Genoeg Om Mooie Vrouwen Te Versieren?

Laatst kreeg ik een mailtje van een jonge man die het had over dat hij te lelijk zou zijn om vrouwen te versieren of een vriendin te krijgen. Zijn mailtje wil hij niet op internet, echter het antwoord mocht ik wel op internet plaatsen.  Daarom hier mijn antwoord aan hem.

Je kunt blij zijn dat je (althans daar ga ik vanuit) een man bent. Er is niet veel dat een lelijke, oude vrouw, met veel overgewicht, kan doen om een meer dan een klein aantal mannen aan te trekken. Als man zijnde, kun je zo goed als altijd aantrekkelijk zijn voor vrouwen gebaseerd op je persoonlijkheid. Je kunt meer aan jezelf veranderen om in de smaak te vallen en mooie vrouwen te versieren. Te lelijk voor een vriendin ben je niet zo snel. Ik kan wel zeggen dat ik sowieso iedereen op een schaal van 1 tot en met 10 qua looks op een 7 kan krijgen. Voorbeeldje vindt je hier.

telelijkvooreenvriendin

Je weet ondertussen dat dit niet betekent om een ‘nice’ persoonlijkheid te hebben, de persoonlijkheid van een ‘nice guy’. Het betekent in staat te zijn haar mee te nemen op een emotionele tocht, humor te maken, voorselectie bij vrouwen te laten zien en het materiaal te gebruiken en mindsets toe te passen die ik in mijn boek over vrouwen versieren  heb beschreven.

Het goede aan jouw persoonlijkheid is dat jij die kan uitbouwen, verbeteren, optimaliseren.

Geen enkele vrouw is voor altijd “out of your league”.

Oh zeker, ze kan goed op dit moment out of your league zijn. Als je net nieuw bij de DatingDoctors op jaarprogramma vrouwen versieren bent, zijn de kansen niet heel groot dat je een supermodel mee naar huis neemt in je eerste weekend. Andere mooie vrouwen versieren kan, maar komt over het algemeen ook pas na oefenen. Misschien nog niet dit jaar. Maar wanneer je haar het jaar erna ontmoet, kijk uit.

Tegelijkertijd ga ik ook niet tegen je liegen. Natuurlijk maken jouw looks uit. En natuurlijk maakt jouw leeftijd uit. Het doet er allemaal toe om pas echt goed te worden in het versieren van al die mooie vrouwen. Alleen te lelijk voor een vriendin? Nee, dat ben je niet zo snel. Dan zie ik echt een enorme trol voor me.

Bijvoorbeeld, als er een gast was die dezelfde vaardigheden als mij had maar die er nóg sexier uitzag dan mij… dat zou belachelijk zijn. Ze zouden hem moeten opsluiten; hij zou te goed zijn.

Maar so what man?

De meeste mensen hebben niet elk mogelijk voordeel voor elke mogelijke activiteit. Zo kan iemand goed zijn in basketbal, maar kan die tegelijkertijd een tikkeltje langzaam zijn of snel uitgeput zijn. Als het aankomt op mooie vrouwen versieren zou het zo maar eens kunnen zijn dat ik niet het charisma van George Clooney heb of de charmes en looks van Tom Cruise. De enige reden dat ik goed ben geworden in het veelvuldig daten en versieren van mooie vrouwen is dat ik de juiste veranderingen in mijn persoonlijkheid heb gemaakt.

De meeste van de mooie vrouwen die jij wilt versieren zijn ook zo. Zij kleden zich om hun beste kanten te laten zien, en de wat mindere neutraliseren ze.

Jij kunt hetzelfde doen. Er zijn veel dingen die je kunt doen om hetgeen wat een probleem voor je is te vermijden en op te lossen. Een aantal voorbeelden:

Je kan geen vriendin krijgen om je kort bent?

Draag schoenen die je een paar centimeter hoogte erbij geven. Te klein zijn en daarom niet in staat zijn om mooie vrouwen te versieren? Vertel dat maar aan iemand anders.

Kleed jij je stereotype?

Zorg voor een opvallende look. Draag modieuze, aparte outfits en kapsels en nog voordat een vrouw je in het hokje ‘boring en standaard’ kan plaatsen kijkt ze je al 3 seconden smachtend aan.

Je kan geen vriendin krijgen om je gewicht?

Als je bent aangekomen in een stressvolle tijd van je leven en je wilt het kwijtraken, prima. Noem dit wanneer je intiem met haar praat (terwijl je je levensdoelen en passies opnoemt). Je ambitie en drive kun je laten zien om er iets aan te doen, dit is een gigantisch aantrekkelijke kwaliteit.

Je kan geen vriendin krijgen omdat je kaal bent of inhammen hebt?

Verander je kapsel gewoon. “Ja maar dat ziet er niet uit?” Dude, heb je het al eens geprobeerd? Ga eens een poging doen om mooie vrouwen aan te spreken en te versieren in plaats van op jezelf liggen mopperen.

I think you get my point.

Welke excuses kun je nog meer maken over dat je te lelijk bent?

Houd dus op met excuses maken over dingen van jezelf waaraan je iets kunt doen. Tenminste….?

Make over

Bij de DatingDoctors geven we ook make-overs. Mocht dit iets voor jou kunnen zijn, neem dan een kijkje op  Make-over website . Zo ben je al snel niet te lelijk meer voor een vriendin. Echter het belangrijkste blijft altijd nog je persoonlijkheid. Denk bijvoorbeeld even aan Bart de Graaf, wat een lelijke jongen was dat zeg. Nu kun je zeggen dat hij rijk was, en toch was Bart dat niet alleen. En zo rijk was hij trouwens ook weer niet. Bart was ook enorm energiek en sterk en inspirerend. Hij klaagde niet veel terwijl hij toch ook heel veel ziek was. En ja, hoor daar kwam gelijk een enorme stoot van een vriendin bij in de vorm van Valerie Zwikker.

 

Uiteindelijk als je de documentaire ziet dan kijk je al snel voorbij dat Bart eigenlijk te lelijk was voor een vriendin. Het was zo een enorm mooi en inspirerend persoon. Makkelijk om verliefd op te worden lijkt me. En dat precies kan jij nu ook. Wellicht niet meteen, alleen wel binnen een jaar.

Geloof het maar. Sowieso is de eerste workshop gewoon vrijblijvend. Vind je het niks, dan even goede vrienden, krijg je gewoon je geld weer terug, ben je bij wijze van spreken inderdaad te lelijk voor een vriendin, dan houden we er lekker mee op. Dus…wat houdt jou tegen?

Cheers,

SmoothDoc

jaarprogramma vrouwen versieren

You can leave a response, or trackback from your own site.