Mooie Vrouwen Verleiden… Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Deel 3

Mooie Vrouwen Verleiden… Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Deel 3

Daar zijn we weer aangekomen bij het laatste deel van ‘hoe krijg ik mijn ex terug?’.

Ik hoop dat je hebt genoten van de 2 voorgaande posts.

Hier komen nog 3 vragen en tips die je helpen om je ex terug te krijgen:

6. Wordt in algemene zin beter in het mooie vrouwen verleiden

Ik zie je al denken… ja maar ik stelde je toch de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug?’. Ik weet dat je nog steeds overtuigd bent dat je die ene mooie vrouw terug wilt.

Het maakt mij niet uit. Ik geloof je niet totdat je mij hebt laten zien dat je mooie vrouwen kunt verleiden die even aantrekkelijk (of zelfs aantrekkelijker) zijn dan je ex, en dat je je ex dan nog steeds terug wilt. Je hebt nog steeds de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug ‘ he? Anders ben je maar aan het rationaliseren, net zoals die mooie vrouwen op me vallen omdat ik een bepaald sterrenbeeld heb.

Maar, al geloofde ik je, het maakt nog geen verschil. Je dient nog steeds in algemene zin beter te worden in het mooie vrouwen verleiden.

Denk aan die top golfer Tiger Woods. Hij zelden traint voor een specifieke golfbaan of golfwedstrijd. Hij oefent de fundamenten keer op keer, zoals de eerste slag, het potten, enzovoorts.
Misschien dat hij voor een toernooi zich de nieuwe baan een beetje eigen maakt, maar daar blijft het dan ook bij. Tiger Woods wordt beter in golf; hij wordt niet beter op een specifieke golfbaan.

Voor jou, maar ook voor mij, geldt dat we in algemene zin beter moeten worden met mooie vrouwen verleiden om enig effect te kunnen uitoefenen op die ene specifieke mooie vrouw.

Mocht je extra hulp willen, ook los van de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’, dan kun je gebruik maken van onze speciale workshops vrouwen versieren.

Leer de vaardigheden. Krijg ervaring wat betreft het gebruiken ervan. Succes leidt tot meer succes. Mooie vrouwen ‘ruiken’ een man die comfortabel is rondom andere mooie vrouwen en die ook in staat zijn deze mooie vrouwen te behouden.

7. Dan, en alleen dan, zoek je opnieuw contact.

Als je er klaar voor bent, en dat is wanneer je zelfvertrouwen genoeg hebt en consistent in staat bent om behoorlijk wat mooie vrouwen aan te trekken en te verleiden, dan pas zoek je weer contact met haar op. Waarom? Je komt nu vanuit een positie vol kracht; iemand die vrouwen verleiden beheerst.

Wat je ook doet, gebruik de methode van de DatingDoctors voor je vaardigheden vrouwen verleiden. Klik hier voor de meest professionele cursus vrouwen versieren in Nederland en in Vlaanderen.

Wanneer je haar op emotioneel vlak bij je betrekt, maar niet fysiek vlak óf de mogelijkheid mist omdat de logistiek niet goed is, word je boos op jezelf en loop je de kans in de friendzone te belanden.

Dit is vooral een groot risico wanneer jullie al eens een inmiddels verbroken relatie achter de rug hebben met mooie vrouwen.

8. Hoe krijg ik mijn ex terug? Verkloot het niet nog een keer

Wanneer je weer contact met haar zoekt, plaats jezelf en haar dan in de categorie ‘daten/ongedefinieerd’ wanneer het neer komt op relaties. Deze categorie is te vergelijken met de 2e of 3e keer dat je met die mooie vrouw aan het daten was. Heb dat frame, dat kader, die mindset.

Ben je hier niet bekend mee, neem dan zeker een kijkje op onze website over vrouwen versieren.

Het is al eens verkloot. Verkloot het niet nog een keer. Ik ken mensen die al meerdere tussenstops hebben gehad, dus ik weet waar ik het over heb.

Zo, genoeg gepraat over ‘hoe krijg ik mijn ex terug’. Hup schiet op, vrouwen verleiden jij!

Veel succes!

SmoothDoc

Kijk natuurlijk ook even op deel 1 en deel 2 van hoe krijg ik mijn ex terug.

Laten we maar beginnen met deel 1

https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden%E2%80%A6-hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug-deel-1/

You can leave a response, or trackback from your own site.