Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Deel 2

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Deel 2

Welkom in deel 2 van het onderwerp ‘hoe krijg ik mijn ex terug?’ Wederom behandelen wij vandaag net als gisteren weer 3 belangrijke vragen/tips over hoe je ex terug te krijgen.

4. ‘Mijn ex terug, maar ik zit in haar sociale cirkel?’

Het kan zijn dat je gemeenschappelijke vrienden hebt en dat jullie in eenzelfde zogeten sociale cirkel zitten, anders gezegd, eenzelfde vriendenkring.

In dat geval, zorg er voor dat je zo min mogelijk tijd besteed in deze gezamenlijke sociale cirkel zonder dat het lijkt alsof je haar vermijdt.

Praat niet over haar. Als iemand haar naam in een gesprek noemt en zwijgen geen optie is, ben dan positief over haar en verander daarna het onderwerp. Dit geldt dubbel zo erg voor haar leven. En driedubbel zo erg voor jullie breakup.

Schep niet op. Ga niet extra moeite doen om haar andere vrouwen onder de neus te schuiven of gemeenschappelijke vrienden. Leef je eigen leven en doe wat je normaal ook doet. Waarom raad ik je dit aan?

 

Ja, het is een grote pre wanneer je gezien wordt met andere vrouwen. Het is een belangrijk element in het proces dat zorgt voor aantrekking, ook in het geval wanneer het gaat om de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’. Maar, we willen haar niet beetje bij beetje laten zien dat je voorgeselecteerd bent door mooie vrouwen. Wanneer je na een aantal maanden een comeback gaat maken… gaan we er voor zorgen dat het één grote big bang wordt.

Misschien gaat zij zich dan wel afvragen “shit, hoe krijg ik mijn ex terug?”. Ze ziet jou plots met veel mooie vrouwen. Je moet dan wel goed zijn in het vrouwen verleiden en dus aantrekkelijk zijn en in de smaak vallen bij mooie vrouwen.

De vraag die gaat branden: “wie is deze man die ik liet gaan?”. Ze vraagt zich af, zou jij in jouw hoofd bezig zijn met de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug?’

5. Wil je nog steeds je ex terug? Verander.

Iets aan jou zou er moeten veranderen voordat je weer contact met haar zoekt. (We komen in de volgende post terug op de grootste verandering die je dient te maken, die antwoord geeft op de vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’).

Of het een nieuwe baan is, een nieuwe hobby, een veranderde kledingsstijl, iets – en het hoeft maar een ding te zijn- moet er veranderen.


Gezien het feit dat vrouwen eerst aangetrokken zijn en later pas de ‘redenen’ hierachter ontdekken, wil je het voor jezelf zo gemakkelijk mogelijk maken om voor die mooie vrouwen een reden te laten vinden waarom ze geïnteresseerd zijn in jou. Alvorens dit voor elkaar te krijgen, dien je eerst te weten hoe je het vrouwen verleiden zo goed mogelijk kan doen. Namelijk klik eens op de volgende link voor het vrouwen versieren boek Zelfvertrouwen met Vrouwen.

Deze ‘redenen’ kunnen behoorlijk willekeurig zijn. Zo had ik eens een vrouw die mij niet kon weerstaan vanwege mijn sterrenbeeld. Of omdat ik zo nu en dan van een sterk drankje hou. Of omdat ik zo’n ‘mooie ogen’  heb.

Ze geloofden het op dat moment, maar in realiteit hebben ze met mij geslapen omdat ik de methode van de DatingDoctors op hen toepaste die ze het GEVOEL gaf dat ze mij wilden.  Wil je daar meer over weten, klik hier voor meer Zelfvertrouwen met Vrouwen en dus het terugkrijgen van je ex .

Achteraf gezien zochten ze redenen hiervoor.

Dus je moet haar helpen door haar een reden te gaan geven zodat ze voor zichzelf kan nagaan dat je veranderd bent wanneer je het contact met haar weer opzoekt.

Dit zorgt er dus automatisch ook voor dat je van haar vandaan moet blijven in de tussentijd. Het is erg lastig om veranderingen te herkennen wanneer je te kort na de breakup weer contact zoekt en te daarmee te dicht bij haar blijft. Je ziet het gras niet groeien door er naar te blijven staren.

Tot zo ver deel 2 van ‘hoe krijg ik mijn ex terug’.

Veel succes alvast, mocht je dat nodig hebben, met het terugkrijgen van je ex. Ben je alleen bezig met nieuwe mooie vrouwen verleiden? Dan wens ik jou ook succes!

Je Dating Coach,

SmoothDoc

Heb je ook Deel 1 van Hoe krijg ik mijn ex terug   al gelezen? Zo ja, hier is al weer deel 3 van Hoe krijg ik mijn ex terug? 

You can leave a response, or trackback from your own site.
SmoothDoc says:

Graag gedaan hoor Arnold.