Mooie Vrouwen Verleiden… Met Mijn Vrienden Erbij?

Mooie Vrouwen Verleiden… Met Mijn Vrienden Erbij?

Een bekend probleem is het combineren van enerzijds jouw vaardigheden in het mooie vrouwen verleiden en anderzijds het uitgaan en stappen met je vrienden (die niet die over het algemeen weinig mooie vrouwen verleiden). Hoe ga je hier mee om? Daarover gaat deze post.

Over het algemeen geldt: neem je vrienden niet mee uit wanneer jij uit gaat om jouw vaardigheden rondom mooie vrouwen verleiden te verbeteren. Tenzij ze veranderen door het verbeteren van hun vaardigheden of wanneer ze hun houding hiernaartoe aanpassen.

Vrouwen Versieren Boek

Je kunt dit niet voorkomen. Zoals je in ons boek “Zelfvertrouwen met vrouwen” kunt lezen, beoordelen vrouwen jou op je gezelschap en hoe je omgaat met je vrienden:

– Het hebben van vrienden die vreemd zijn: slecht, maar geen deal-breaker.

– Het hebben van vrienden waarmee je niet vanuit diep in je hart een band mee hebt: heel slecht.

– Jij in een positie waarin je verplicht bent om je vrienden met weinig respect te behandelen om een mooie vrouw te krijgen: heel, heel, heel slecht.

Een goed gesprek met je vriend hierover kan lijken op het volgende:

Lekkerwijf1

“Ik vind het erg tof om met jou op te trekken en ik vind het fijn om je vriend te zijn, maar als je [gedrag xyz] doet, ga ik niet meer met jou [naar discotheken/mooie vrouwen verleiden/ etc.].

Als zij het voor je ogen steeds verkloten omdat zij het niet beter weten, leer het ze dan.

 Maar pas op: sommige vrienden zullen er (nog) niet klaar voor zijn. Het is moeilijk te begrijpen waarom een dorstige man soms een glas water dat voor zijn neus staat weigert, maar het is eigenlijk gebaseerd op een fundamentele psychologische waarheid:

Het is gemakkelijker om te accepteren dat iets onmogelijk is, dan dat het is om te accepteren dat je iets aan jezelf verbetert.

Voordat ik mij echt ging specialiseren als Dating Coach dacht ik dat de mooie vrouwen waarin ik geïnteresseerd was altijd eindigden met andere mannen dan ik. Ik was ervan overtuigd dat deze mannen vast vaak mooie vrouwen verleiden en dat ze daarom de vriendjes waren van de dames. Of omdat ze hen van te voren kenden. Of omdat ze er beter uit zagen. Of omdat ze rijker waren. Ik geloofde het.

Ik was toen niet op mijn gelukkigst, maar mijn ego en zelfbeeld waren wel beschermd. Het niet onder de knie hebben hoe mooie vrouwen verleiden in zijn werk gaat  was als een klein kind met het einddoel om ooit eens een professionele voetballer te worden: teleurstellend, maar ik deed alles wat ik kon doen en de beperkende factoren lagen buiten mijn eigen controle.

Twee soorten pillen kunnen ingenomen worden: de blauwe pil en de rode pil.

blauwe pil and rode pil

Hierover morgen meer. Voordat ik je weer spreek, nog een vraagje:
Ga je vanavond saaie of mooie vrouwen verleiden?

Haha, take care,

SmoothDoc

briget-maaslandnieuwsbrief

You can leave a response, or trackback from your own site.
BadBoyOfTao says:

Wil je echt beter worden met vrouwen? Zorg dan dat je er alles aan doet om dit te bereiken. Geen excuses!

Wil je beter worden met vrouwen tijdens het uitgaan? Spreek dan met jezelf af hoe vaak je uitgaat en zorg dat je vrouwen aanspreekt. Je zou bijvoorbeeld iedere week donderdagavond,vrijdagavond en zaterdagavond kunnen uitgaan ongeacht hoe je je voelt, ongeacht hoeveel zin je hebt en ongeacht wie er gaan.

Ga het liefst uit met wings (gelijkgestemden die ook beter willen worden met vrouwen) maar ga desnoods alleen of met vrienden. Laat je niet beperken door je vrienden. Als je een leuke avond met je vrienden kunt hebben terwijl je zelf ook vrouwen aanspreekt is het prima maar als dat niet voor je werkt dan kun je misschien beter alleen gaan.

Heb je moeite met vrouwen aanspreken, heb je moeite met het ondernemen van actie of blijf je ergens op vastlopen overweeg dan een bootcamp/workshop bij DatingDoctors.