Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden

Alles Over Mooie Vrouwen Aanspreken En Verleiden (Deel 1 van 3)

Je bent nu aan het lezen op dit Vrouwen Versieren blog. Wil je nog steeds serieus goed worden in het verleiden van mooie vrouwen? Ben je nog actief bezig met het aanspreken van vrouwen?

Wanneer was de laatste keer dat je een mooie vrouw zag maar niet de moed had om met haar te gaan praten? Of dat je op een excuus maakte om niet met haar te hoeven praten?

Waarschijnlijk vrij recent. Als je compleet eerlijk bent, misschien eerder vandaag?

Ondanks dat het ‘benaderen’ van vrouwen een klein onderdeel is van de Dating Doctors methode, zeggen genoeg mannen tijdens een bootcamp dat het hun grootste uitdaging is wat betreft mooie vrouwen verleiden…

… en zijn geshockeerd wanneer het een paar uren later niet langer een probleem blijkt te zijn. Het is echter een van de makkelijkste dingen om te overmeesteren wanneer je de juiste tools tot je beschikking hebt. In ons boek Zelfvertrouwen met Vrouwen vertel ik je die geheimen die ook van jou een goede versierder gaan maken.

Het omgaan met ‘aanspreekangst’ is niet enkel voor beginners – Het treft ook de (zeer) ervaren mannen die hun vaardigheden niet maximaal pushen als dat ze zouden moeten doen.

Aanspreekangst is niet het probleem

Aanspreekangst is normaal. Het is dat gevoel dat het lichaam je geeft wanneer je een risico neemt. Het komt van hetzelfde gedeelte uit je hersenen (de ‘amygdala’) dat geactiveerd wordt wanneer je gaat bungee-jumpen of een ritje in een achtbaan gaat maken.

Met andere woorden, het is een teken dat je iets GOED doet. Dat je uit je comfort-zone stapt en in jij je in jouw groei-zone bevindt. Zelfs de beste versierders van de wereld ondervinden aanspreekangst, met name net voor de eerste approach van die dag. Je leert tenslotte iets over een in het begin vreemd persoon. Geen wonder dat je dan je mensenkennis vergroot en dat je hiervan groeit, met andere woorden, dat dit niet iets waarbij jij je comfortabel bij voelt. Mooie vrouwen weten dit en geven jou een eerlijke kans om hen te verleiden wanneer jij je beste indruk achterlaat.

Oke, ik weet ook wel dat die aanspreekangst niet lekker en niet goed voelt wanneer een mooie vrouw je passeert. Je wordt nerveus en je brein vindt een miljoen redenen om de situatie als ‘riskant’ te bestempelen.

Maar zo hoeft het niet te zijn.

Denk terug aan die tijd dat je jong was, voordat de maatschappij jou leerde om de kudde te volgen, houd je hoofd koel, en speel je eigen spel. Voordat de maatschappij (grotendeels bestaande uit onzekere mannen) jou leerde wat wel en niet ‘sociaal acceptabel’ is in het proces van mooie vrouwen verleiden. Wanneer jij net als de meeste mannen was, was jij op deze tijd juist OP ZOEK naar sensatie en risico’s: een hogere boom beklimmen, van een hogere brug of springplank af springen, op daken klimmen, hutten bouwen.

Je KUNT dat gevoel terughalen en het aanspreken van mooie vrouwen die je wilt gaan verleiden weer vol PLEZIER maken.

Laten we beginnen. Wanneer ik met cliënten werk tijdens een bootcamp of een 1op1-training, combineer ik de logische en de emotionele delen van de hersenen.

Morgen ga ik je het een en ander vertellen over logische ‘ankers’. Dit zijn dingen die je jezelf vertelt wanneer je moeite hebt met het aanspreken van mooie vrouwen die je wilt verleiden. Later geef ik je strategieën die je helpen deze ankers te INTERNALISEREN zodat je hiernaar kunt handelen.

Dit is slechts een klein deel van hetgeen we je face-to-face gaan leren om mooie vrouwen te verleiden, maar het spoort je wel aan tot actie. Om een goed beeld te krijgen van het hele proces en onze werkwijze, neem een kijkje in onze vrouwen versieren boeken.

Ik spreek je morgen weer!

SmoothDoc

Deel 2 over Mooie rouwen verleiden en aanspreken

Deel 3 over Mooie vrouwen verleiden en aanspreken 

You can leave a response, or trackback from your own site.