Mooie Vrouwen Verleiden Ook Mannen!

Mooie Vrouwen Verleiden Ook Mannen!

Vrouwen verleiden mannen op verschillende manieren, maar pikken mannen ook alle signalen op om vrouwen verleiden tot een succes te maken?

Het eerste waar vrouwen aan denken als vrouwen verleiden is als ze mannen willen gaan verleiden, dat ze kleding moeten hebben die goed past. Ze willen kleding die het liefst alles zo mooi mogelijk laat zien. Er zijn dan eigenlijk twee groepen vrouwen, de vrouwen die zich lekker voelen in een broek en de vrouwen die graag een jurk of rok aan willen doen. Bij deze rok wordt een passend topje of een blouse uitgekozen en zo hopen zij de mannen te kunnen verleiden. Maar wat hierbij ook van belang is zijn de haren van de vrouw. Er zijn namelijk mannen die gek zijn op vrouwen die lang en los haar hebben, maar je hebt ook de wat meer zakelijke vrouwen, zij dragen de haren vaak vast. Zijn dit dan de typen die in bed de haren los doen en lekker wild worden?

 

Hoe vrouwen verleiden

Verleiden vrouwen vaker dan mannen? Who knows… Vrouwen maken graag een praatje met mannen, ze horen graag wat zij zoal doen in het dagelijkse leven en in hun vrije tijd en als zij dan een interessante baan of hobby hebben dan willen ze daar alles van weten. Maar hoe verleiden vrouwen de mannen nu echt? Ze gaan glimlachen, ze zwaaien, ze knipogen, maar ze kijken ook een beetje vanuit hun ooghoeken naar de mannen en zodra de mannen terugkijken draaien ze om. Dit is voor mannen een signaal dat vrouwen een oogje op hen hebben en hen in de gaten houden. Mannen kunnen hier al veel uit opmaken, maar dat geldt ook voor vrouwen die continu naar mannen aan het lachen zijn. Als ze wat rood aanlopen of niet zo goed uit de woorden kunnen komen kunnen dat al genoeg signalen zijn, dat er naar contact wordt gezocht.

Vrouwen verleiden… nu jij!

Vrouwen verleiden is natuurlijk een breed woord, daarom ligt het ook aan de situatie hoe dat je kunt zien of vrouwen je willen verleiden. Als je in de discotheek bent dan kunnen ze dicht bij je komen dansen, of ze bieden je een drankje aan. Vrouwen zijn vaak met een groepje en zo komt dat groepje steeds dichter bij je staan en weet je als man direct dat je in de gaten wordt gehouden en dat een vrouw wellicht contact zoekt, is dat dan jouw timing om de vrouw een drankje aan te bieden? Je kunt namelijk zelf ook het initiatief nemen en contact zoeken. Als de vrouw de verleiding, jou dus, niet kan weerstaan dan merk je dat meteen en kun je wellicht even naar haar toe lopen en een praatje maken. En misschien komt er een gezellig samenzijn uit voort.

Meer weten? Schrijf je in op onze nieuwsbrief vrouwen versieren

briget-maaslandnieuwsbrief

Succes met vrouwen verleiden!

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.