Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug? Deel 1

Hoe Krijg Ik Mijn Ex Terug?

Hier bij de DatingDoctors worden we regelmatig overspoeld met e-mailtjes die gaan over “hoe krijg ik mijn ex terug”, “ex terug”, mijn ex terug” of iets in die zin. Het gaat over het algemeen om aantrekkelijke, mooie vrouwen die er tussenuit zijn gegaan omdat de relatie niet naar verwachting was. Het gaat voor een tijdje goed, maar op een gegeven moment komt er een moment dat er definitief afscheid wordt genomen.

Om antwoord te geven op al deze mailtjes, wil ik graag een drie-delige post gaan maken die in totaal 8 tips en antwoorden gaat geven op de vragen:

Is het de moeite waard om mijn ex terug te gaan halen?

en

Hoe krijg ik mijn ex terug in tegenstelling tot het algemene vrouwen verleiden?

Om je niet langer in spanning te laten wachten gaan we de eerste 3 vragen stellen of tips geven:

1. Is het de moeite om mijn ex terug te krijgen?

Zorg er allereerst voor dat zij niet degene is die ‘er van door is gegaan’. Voordat je ons vrouwen versieren boek over zelfvertrouwen met vrouwen hebt gelezen (klik hier voor ons boek zelfvertrouwen met vrouwen) is het heel begrijpelijk dat jullie die mooie vrouwen terug willen hebben. Wat je niet kunt krijgen is juist datgene dat je wilt. Maar, als je haar eenmaal terug hebt, ben je er dan zeker van dat je haar ook wilt? Of verdwijnt die aantrekkingskracht wanneer ze niet langer een uitdaging voor jou is?

Wanneer dit naar jouw inschatting al deels het geval kan zijn, blijf van haar vandaan. Ik wil niet vervelend doen, maar je kunt jezelf een hoop ellende besparen wanneer je de emoties en gevoelens rondom je ex laat voor wat het is en je je energie richt op het flirten met nieuwe mooie vrouwen.

2. Is je ex “het beste is dat je kunt krijgen” ?

Het ironische hiervan is, is dat wanneer jij dit gevoel hebt, je haar waarschijnlijk niet gaat krijgen. En wanneer je haar dan toch krijgt… loop je een grote kans dat je haar weer gaat verliezen.

Je MOET over deze drempel heen stappen of het proces van krijgen en verliezen zal zich blijven herhalen.

Bij de DatingDoctors hebben we hier vaak cliënten mee geholpen. Een cliënt volgde mijn advies over hoe haar terug te krijgen, maar negeerde het ‘inner game’ gedeelte volledig dat juist essentieel is om haar te behouden. Ik krijg nog steeds van collega’s te horen dat dit probleem zich blijft voordoen.

Complexe zogeheten ‘inner game’ kwesties kan ik hier niet in een paar posts gaan bespreken. We hebben hier innergame sessies voor, te bereiken via het beste bedrijf in vrouwen versieren .

 

Back on topic. Afgezien van hoe geweldig zij is, jij kunt vrouwen daten die even interessant zijn. Jij hebt haar gekregen toch? Waarom kun je niet iemand van vergelijkbare kwaliteit krijgen?

Wanneer je niet 100% ervan overtuigd bent (ECHT overtuigd.. niet doen alsof) dat je vergelijkbare mooie vrouwen kunt aantrekken of mooiere vrouwen, zul je hen verliezen. In ons vrouwen versieren boek lees je hier meer over: Het boek Zelfvertrouwen met Vrouwen .

 3. Vraag jij jezelf af: “Hoe krijg ik mijn ex terug?”

Minimaliseer het contact met haar voor een paar maanden.

Laat me eens een paar zaken opschrijven die onaantrekkelijk zijn voor de meeste vrouwen, met name ook de meeste mooie vrouwen:

Grote, vette, harige bierbuiken

Hun liefste vriendje die hen achterna loopt als een kleine puppy

Volwassenen die zich als kleutertjes gedragen

De ex die overal om haar heen rond hangt en haar terug wilt en alleen maar bezig is met de vraag “hoe krijg ik mijn ex terug”

Als je haar terug wilt, laat je dan hoe dan ook doorschemeren. Je dient enige afstand te bewaren.

Ook wanneer je denkt dat het gedrag zich niet uit, of dat je ‘niks doet dat laat zien dat je je ex terug wilt’, laat je dit merken. Zeer waarschijnlijk laat je dit zien, wellicht zonder dit zelf door te hebben.

Stel dat jij en haar samen zijn op een feestje. Je bent bezig met je eigen feestje en hebt het erg naar je zin. Prima toch? Maar ze kan het vreemd vinden of wil graag contact maken of een bestaand contact verdiepen en ziet jouw aanwezigheid als een ‘cockblock’. Zelfs dan kan ze jouw aanwezigheid al gaan zien als stalken en onbewust en onbedoeld kan je haar gefrustreerd maken. Ook al is het compleet onlogisch. Bij de DatingDoctors focussen we rondom het vrouwen verleiden daarom ook zo veel op emoties en connectives maken, in plaats van het logisch redeneren en het logisch handelen.

Lees meer hierover in ons boek over vrouwen versieren: Zelfvertrouwen met Vrouwen.

Vrouwen Versieren Boek

Tot zover dit eerste deel wat betreft de vraag “hoe krijg ik mijn ex terug?”.

Meer leesplezier morgen en overmorgen voor de delen 2 en 3! Na deze delen heb jij alle antwoorden en tips die je nodig hebt voor het beantwoorden van je vraag ‘hoe krijg ik mijn ex terug’ en ga je nieuwe mooie vrouwen verleiden of je ex veroveren!

Hier al vast deel 2

 

 

https://www.meesterversierder.nl/mooie-vrouwen-verleiden%E2%80%A6-hoe-krijg-ik-mijn-ex-terug-deel-2/

Je Dating Coach,

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.