Mooie Vrouwen Versieren: Emoties Beheersen En Goed Luisteren

Mooie Vrouwen Versieren: Emoties Beheersen En Goed Luisteren

He jongens, ik kreeg een goeie mail van een man die er aan werkt zichzelf te verbeteren.

Hij had net mijn boek “Zelfvertrouwen met Vrouwen” had gelezen. Hij kwam met de volgende vraag om beter mooie vrouwen te versieren:

“Hoe kun je jezelf per direct aantrekkelijker maken?”

Hij bracht twee kernonderwerpen ter sprake, waar de meeste mannen moeite mee hebben: je emoties onder controle houden en luisteren naar wat vrouwen te vertellen hebben. Lees deze email en mijn antwoord, misschien maak jij wel dezelfde fouten in het versieren van mooie vrouwen.

SmoothDoc,

Ik heb je boek gelezen, vooral die hoofdstukken over onaantrekkelijk gedrag, en ik moet zeggen, ik ben een heleboel wijzer geworden over mijzelf. Voor zover ik contacten heb met het vrouwelijk deel van onze soort, ben ik nogal licht aangebrand en meestal ondervindt degene die mij boos maakt dat ook meteen.

Er is echter één gedrag wat jij noemde wat er voor mij uitspringt en dat is: “laat de vrouw het onderlinge contact sturen.” Hier ben ik erg slecht in, vooral tijdens een gesprek. Zelfs als ik een vrouw voor het eerst ontmoet, vind ik het moeilijk aandachtig te luisteren naar wat zij zegt. (Het grappigste hiervan is in een geval wanneer de vrouw kleiner is dan ik. Dan denkt ze dat ik aandachtig luister, want ik sta er nogal slungelig bij.)

We zijn aan het praten en zij heeft het over haar onderwerp en ik kijk ergens anders naar, totdat zij klaar is met praten. Dan kom ik erop terug met “O….wat?”, of iets heel doms, afhankelijk van mijn mate van interesse in de vrouw in het geheel.

Trouwens, ik ben bezig met mijn ‘slungel’ probleem (dit is het gedeelte dat meer van toepassing is op onderstaande). Nadat ik jouw boek had gelezen over onaantrekkelijk gedrag, dacht ik bij mezelf “ik wil wedden dat mijn slungeligheid erg onaantrekkelijk lijkt.”

Dus de afgelopen paar dagen ben ik daarmee aan het werk gegaan en het lijkt erop dat het effect heeft. Ik ga meestal met verschillende mensen om als ik aan het werk ben, dus ik heb nog geen goede gelegenheid gehad dit in mijn sociale leven uit te proberen (ik werk ‘s nachts en slaap het grootste gedeelte van de dag), maar zodra ik tijd heb om naar een winkel of naar een bar te gaan, ga ik het zeker uit proberen. Ik houd je hierover op de hoogte en zal je laten weten of het me heeft geholpen om beter te worden in het versieren van mooie vrouwen.

LATER!
Ton, Utrecht

JA: Ton, bedankt voor je mail, en ik ben blij te horen dat je bezig bent van je onaantrekkelijke gedrag af te komen. Ik heb wel enkele suggesties voor je, die je enorm kunnen helpen om beter te worden in het versieren en aantrekken van de mooie vrouwen die je wilt.

Ten eerste, als je geen aandacht schenkt aan wat een vrouw heeft te zeggen, zul je nooit aantrekkelijk zijn voor haar, OF je mist een hint, die jou vertelt dat je weg moet wezen, zij betekent problemen!

Invloed en overtuigingskracht krijg je door oprecht naar andere mensen te luisteren.

Meeste mannen luisteren echt heel slecht. Lees eens deze post over waarom we zo slecht luisteren. Wellicht heb je daar wat aan.

Ten tweede, als je gemakkelijk boos wordt en dat aan anderen laat merken, heb je dus moeite met het beheersen van je emoties en dat kan alleen maar tot problemen leiden, ook bij het versieren van mooie vrouwen. Vrouwen willen een sterke man, een man die zijn gedrag niet laat beheersen door zijn gevoelens. Geen enkele vrouw wil een man die gemakkelijk zijn zelfbeheersing verliest. Ze wil een man die welwillend is en onder spanning vol aandacht is.

Dus, ik raad je aan om aan beide dingen te werken – jouw drang om boos te worden onder controle houden en oprecht luisteren naar vrouwen. Doe beide dingen en je zult direct aantrekkelijker gevonden worden en meer succes boeken bij het verleiden van mooie vrouwen!

Veel plezier…

SmoothDoc

You can leave a response, or trackback from your own site.