Drie Geheimen Van Vrouwen Versieren

Drie Geheimen Van Vrouwen Versieren

Vandaag ben ik er weer met een interessante post.

Een post met de geheimen hoe je het beste die mooie vrouwen kunt versieren waar jij altijd van droomt. Die hele knappe meid, lang, stijl, en donker of blond haar. Grote borsten. Een lief lachje. Een egale goed verzorgde huid. Een paar heerlijke hoge hakken. Je ziet ze vast helemaal voor je. Maar ben eens eerlijk… zie je hen regelmatig? Ben je op de goede plekken aan het zoeken om deze mooie vrouwen te versieren? Daarom deze post om je wat van onze geheimen te verklappen.

Geheim #1 om echt mooie meiden te versieren: Kroegen en discotheken zijn de slechtste plaatsen om echt leuke meiden op te pikken.

Waarom? Meiden worden ontzettend vaak aangesproken en benaderd. Direct, indirect, ruw, abnormaal, op een chode manier, verlegen. Een heel scala aan manieren zoals je ziet. Kun je je voorstellen dat een meid onbewust een voorkeur heeft voor een bepaalde ‘manier’. Een jongen die al gezien is met een aantal dames, haar niet gelijk op een pedestal of voetstuk plaatst, en haar met eerlijkheid en respect behandelt, bijvoorbeeld? Ik noem maar een voorbeeld om je een idee te geven dat een meid ook zo haar voorkeur kan hebben. Zij ziet die ontzettende leuke jongen op een afstandje. Ze maken oogcontact. Echter, die jongen heeft niet de ballen om op haar af te komen? Bummer, weer niks gescoord die avond. Of het tegenovergestelde gebeurt. Kun jij je voorstellen dat er van de 10x dat zij wordt aangesproken misschien dit geen een keer op een –in haar ogen- goede manier is? Kun jij je voorstellen hoe vervelend een avond stappen voor hen kan zijn?

Wat de dames dan doen is het opzetten van een ‘bitchshield’. Zij nemen een fictieve rol in en doen zich de eerste paar minuten voor als ‘bitch’. Hiermee proberen ze het kaf van het koren te scheiden. Het hiermee dealen en het eromheen manoeuvreren kom je allemaal niet tegen met daygame. Dat maakt het allemaal veel leuker om daar mooie vrouwen te versieren.

Geheim #2 om echt mooie meiden te versieren: Meiden overdag versieren is EASY vergeleken met een meid ’s nachts afspreken.

Meiden worden overdag zelden aangesproken. Natuurlijk komt er wel eens iemand die de weg vraagt, een tourist die wat wilt weten, iemand van een goed doel, een zwerver die een paar knaken wilt. Waarom het om gaat is dat je dit patroon kunt doorbreken door direct en spontaan een leuke meid aan te spreken. Vrouwen verwachten dit namelijk niet. Ze hebben geen bitchshield en zullen je daarom veel gemakkelijker een kans geven. Vrouwen met een hoge sociale intelligentie geven je sowieso een kans.

Een andere mogelijkheid die ook nog kan is vrouwen versieren via het internet. Internet Dating. Kan leuk zijn, ook hier zijn de verhalen wisselend. Wat in ieder geval niet wisselend is zijn de positieve recensies over mijn boek over internet dating.

Geheim #3 om echt mooie meiden te versieren: Meiden fantaseren om door een aantrekkelijke man aangesproken te worden overdag.

Ken jij die romans, waarin wordt verteld over hoe een meid een jongen tegenkomt in de discotheek. Het begint altijd daar, vervolgens gaan ze daten, even later ontstaat er een relatie, en uiteindelijk gaan ze trouwen en krijgen ze samen kindjes? Niet? Ken jij dergelijke romans niet? Ik wilde net zeggen, gelukkig maar. Ik ken die ook niet. Wat ik er mee wil zeggen, is dat meiden op zoek zijn en eigenlijk sociaal geconditioneerd worden om een leuke man tijdens de daguren tegen te komen. Zij willen verrast worden. Mooie meiden houden van verrassingen die kunnen leiden tot het versieren. Hou dit ALTIJD in je hoofd als je een meid gaat aanspreken overdag.

Hoe jij nog beter dan een in een roman verwoorde situatie kan maken om een vrouw helemaal te overrompelen met liefde, passie en leiderschap, kun je hier eens in het filmpje bekijken. Ik hoop dat mijn geheimen van vrouwen versieren je een beetje hebben kunnen helpen. Hieronder kun je nog meer tips van mij ontvangen. Schrijf je in op onze nieuwsbrief omdat je zo vrijblijvend allerlei leuke acties, gratis seminars, en leuke tips over vrouwen versieren ontvangt.

Cheers,

SmoothDoc

Gratisversiertipsomvrouwenteversieren

You can leave a response, or trackback from your own site.